Меню

Навчальні дисципліни

- Анімаційна діяльність 

 Організація туристичних подорожей

 Основи туризмознавства

 Рекреологія

 Товарознавство

 Туристичне країнознавство

 Сільський зелений туризм - як вид підприємницької діяльності

 Готельна індустрія України

 Інфраструктура туризму

 Організація ресторанного господарства

 Діловий етикет сфери обслуговування

 Організація екскурсійних подорожей та музеєзнавство

 Менеджмент у туризмі

 Кулінарна етнологія

 Організація готельного господарства

 Менеджмент готельно-ресторанного господарства

 Організація анімаційної діяльності

 Основи наукових досліджень

 Стандартизація, сертифікація і метрологія

 Рекреаційні комплекси світу

 Туристичні ресурси України

 Ресторанна індустрія України

 Організація екскурсійної діяльності

 Корпоративна культура та управління персоналом

 Правове регулювання туристичної діяльності

 Історія розвитку готельно-ресторанного бізнесу

 Барна справа та організація роботи сомільє

 Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства

 Страхування в готельно-ресторанній сфері

 Туроперейтинг

 Планування та організація туристичногої діяльності

 Менеджмент готельно-ресторанного господарства

 Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства

 Організація захисту прав роботи споживачів 

 Спеціалізований туризм (організація сільського зеленого туризму)

 Проектування та дизайн готельних і туристично-рекреаційних комплексів

 Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства

 Мерчандайзинг в ресторанному господарстві

 Гігієна і санітарія в галузі

 Організація ціноутворення в готельно-ресторанній сфері

 Програмний туроперейтинг

 Туризмологія

 Економіка туристичного підприємства

Останні новини

Від теорії до практики: особливості роботи баристаЧитати повністю

Від теорії до практики: особливості роботи бариста

Гарний бариста не просто вміє готувати каву. Він підносить її до рангу мистецтва, він справжній художник, що легким рухом пітчера витворить розкішний лате-арт у чашці капучіно. Досвідчений бариста прекрасно розбирається в алкоголі і вміє готувати кавово-алкогольні напої: від класичної кави по-ірландськи до авторських. Бариста високого рівня вправно користується не тільки еспресо-машиною та кавомолкою, а й джезвою, пуроверами, аеропресом, перколяторами та будь-яким іншим екзотичним приладдям. Нещодавно студенти разом з викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС спеціальності 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали кав’ярню «Coffee Shop Palma» з метою ознайомлення студентів з організацією роботи кав’ярні та особливостей роботи баристи. Працівниками бару було проведено відкритий коучинг, де провідні баристи міста поділилися секретами приготування традиційних та сучасних кавових напоїв.

Читати повністю

Колодія величаймо - Весну зустрічаймо!Читати повністю

Колодія величаймо - Весну зустрічаймо!

На останньому тижні перед Великим постом, в Україні традиційно відзначають «Колодія» – старослов’янське свято на честь весняного Сонця, коріння якого сягає доби Трипільської культури. Його ще називають: Колодки, Масляниця, Сиропусний тиждень, Сирна неділя, Пущення, «Ніжкові заговини». Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС вирішили долучитися до українських традицій святкування Колодія та з гарним настроєм зустріти весну. З цією метою ними було організовано майстер-клас з приготування вареників. Майстер-клас це – відмінна ідея для всіх, хто бажає проявити власні кулінарні здібності і навчитися вміло справлятися з варениками, як це і прийнято в наших українських традиціях. Кожен з учасників дійства мав змогу самостійно приготувати вареники з різними начинками: картоплею, капустою, сиром, вишнями, а потім їх продегустувати.

Читати повністю

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Рекреалогії»Читати повністю

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Рекреалогії»

Рекреалогія – система наук про відпочинок. Туристична діяльність безпосередньо пов’язана із рекреалогією як галуззю знань про причини та способи здійснення рекреаційної діяльності та невід’ємної складової життя кожної людини і суспільства. Студенти Уманського національного університету садівництва спеціальності 242 «Туризм» в процесі навчання отримують знання про територіальні рекреаційні системи, формування яких визначається антропоекологічними і соціально-культурними потребами людей, соціальними та економічними потребами суспільства. Загальна оцінка рекреаційних систем здійснюється залежно від їхньої медико-біологічної, соціально-культурної та економічної ефективності.

Читати повністю

Захист дипломних робіт освітнього рівня «магістр» освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Читати повністю

Захист дипломних робіт освітнього рівня «магістр» освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

20-21 грудня2018 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту Уманського НУСвідбувся захист дипломних робітосвітнього рівня «магістр» освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання.

Читати повністю

Всі новини