Меню

Навчальні дисципліни

- Анімаційна діяльність 

 Організація туристичних подорожей

 Основи туризмознавства

 Рекреологія

 Товарознавство

 Туристичне країнознавство

 Сільський зелений туризм - як вид підприємницької діяльності

 Готельна індустрія України

 Інфраструктура туризму

 Організація ресторанного господарства

 Діловий етикет сфери обслуговування

 Організація екскурсійних подорожей та музеєзнавство

 Менеджмент у туризмі

 Кулінарна етнологія

 Організація готельного господарства

 Менеджмент готельно-ресторанного господарства

 Організація анімаційної діяльності

 Основи наукових досліджень

 Стандартизація, сертифікація і метрологія

 Рекреаційні комплекси світу

 Туристичні ресурси України

 Ресторанна індустрія України

 Організація екскурсійної діяльності

 Корпоративна культура та управління персоналом

 Правове регулювання туристичної діяльності

 Історія розвитку готельно-ресторанного бізнесу

 Барна справа та організація роботи сомільє

 Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства

 Страхування в готельно-ресторанній сфері

 Туроперейтинг

 Планування та організація туристичногої діяльності

 Менеджмент готельно-ресторанного господарства

 Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства

 Організація захисту прав роботи споживачів 

 Спеціалізований туризм (організація сільського зеленого туризму)

 Проектування та дизайн готельних і туристично-рекреаційних комплексів

 Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства

 Мерчандайзинг в ресторанному господарстві

 Гігієна і санітарія в галузі

 Організація ціноутворення в готельно-ресторанній сфері

 Програмний туроперейтинг

 Туризмологія

 Економіка туристичного підприємства

Останні новини

Інтернаціоналізація наукових розробок колективу кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУСЧитати повністю

Інтернаціоналізація наукових розробок колективу кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС

Наукова робота колективу кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва направлена на дослідження економічних засад розвитку, моніторингу сучасного стану туристично-рекреаційних ресурсів України.

Читати повністю

ПРЕС – РЕЛІЗ КОНКУРСУ «КУЛІНАРНИЙ БАТЛ»Читати повністю

ПРЕС – РЕЛІЗ КОНКУРСУ «КУЛІНАРНИЙ БАТЛ»

Student Fest «HoReCa – 2018» 26 квітня 2018 року продовжиться змаганнями за звання кращого кулінара Уманського національного університету садівництва.

Читати повністю

ПРЕС – РЕЛІЗ КОНКУРСУЧитати повністю

ПРЕС – РЕЛІЗ КОНКУРСУ

25 квітня 2018 року в Уманському національному університеті садівництва на базі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту відбудеться конкурс на краще знання теоретичних та практичних навиків з барної справи - «THE YOUNG A BARTENDER».

Читати повністю

Всі новини