Меню

Новини

25.11.2017
Можливості професійного стажування студентів у ТуреччиніЧитати повністю

Можливості професійного стажування студентів у Туреччині

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва активно розвиває міжнародні зв’язки. Зокрема, у рамках міжнародної співпраці було організовано зустріч з представниками компанії «Kilit Global Tоurizm».

Читати повністю

21.11.2017
Прийом екскурсії на маршруті «Київ – стародавня столиця Київської Русі»Читати повністю

Прийом екскурсії на маршруті «Київ – стародавня столиця Київської Русі»

Студентами Уманського НУС спеціальності «Туризм» було розроблено методичну розробку екскурсії, укомплектовано «портфель екскурсовода», а також карту-схему екскурсійного маршруту «Київ – стародавня столиця Київської Русі».

Читати повністю

17.11.2017
Головна вечірка осені. Студентський бал-маскарад 2017Читати повністю

Головна вечірка осені. Студентський бал-маскарад 2017

Вже традиційно студентський актив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС проводить тематичні вечірки до Міжнародного дня студента

Читати повністю

12.11.2017
Студенти Уманського НУС відвідали міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу 2017Читати повністю

Студенти Уманського НУС відвідали міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу 2017

Традиційний виїзд студентів Уманського НУС кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС на Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH відбувся 8 листопада 2017 року.

Читати повністю

10.11.2017
Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії  в УкраїніЧитати повністю

Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні

31 жовтня 2017 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи факультет менеджменту відбулася Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку».

Читати повністю