Меню
Остання редакція: 03 березня 2017

Заняття на виробництві – формування практичних умінь та навичок у майбутній професійній діяльності

Заняття на виробництві передбачають створення умов для наближення змісту навчальних дисциплін до реального життя, розширюють світогляд студентів, формують в них професійну спрямованість, конкурентоспроможність, мобільність, творчу активність в умовах ринкової економіки.

3 березня студенти напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа» разом із викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи відвідали готельно-ресторанний комплекс «Фортеця». В ході екскурсії студенти мали змогу поспілкуватися з керівництвом закладу та персоналом, де їх ознайомили із технологічним процесом приготування страв, продемонстрували забезпеченість устаткування в комплексі. Студенти з великою цікавістю слухали спеціалістів, ознайомлювалися із готельним фондом, баром та рестораном. В процесі діалогу студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи задавали багато питань та проявили зацікавленість до майбутньої професії.