Меню

Новини

13.06.2022
Тренди ресторанного ринку в час війни і після перемогиЧитати повністю

Тренди ресторанного ринку в час війни і після перемоги

10 червня викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь у вебінарі «Тренди ресторанного ринку в час війни і після перемоги», який провів Магалецький Андрій, що є керуючий партнер компанії Restetika та являється президентом кулінарів України.

Читати повністю

01.06.2022
Всеукраїнська студентська наукова конференція,  приурочена 135-річчю від дня народження видатного вченого і педагога  у галузі селекції і насінництва І. М. Єремєєва,  на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справиЧитати повністю

Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 135-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі селекції і насінництва І. М. Єремєєва, на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи

31 травня 2022 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС відбулась Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 135-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі селекції і насінництва І. М. Єремєєва.

Читати повністю

30.05.2022
Студенти вивчають нові умови роботи закладів ресторанного господарстваЧитати повністю

Студенти вивчають нові умови роботи закладів ресторанного господарства

Ресторанне господарство має надзвичайно важливе економічне та соціальне значення, залишаючись каталізатором позитивних змін при відновленні життєдіяльності країни. Як діють підприємці, де беруть мотивацію для себе і команди, як спілкуються з гостями, на якому рівні сервіс в умовах війни викладачі та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС дізналися зі спічу Оксани Марусич, експертки з сервісу та якісного обслуговування, на каналі «Реве та стогне ресторатор».

Читати повністю

27.05.2022
 Вступна кампанія 2022-2023Читати повністю

Вступна кампанія 2022-2023

Вступ 2022-2023. Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва здійснює підготовку за спеціальностями 242 Туризм, 241 Готельно-ресторанна справа за ОР "молодший бакалавр", "бакалавр", "магістр".

Читати повністю

26.05.2022
Міжвузівський туристичний семінар «Наші міста: між пам’яттю та сьогоденням»: чергова зустрічЧитати повністю

Міжвузівський туристичний семінар «Наші міста: між пам’яттю та сьогоденням»: чергова зустріч

25 травня 2022 року відбувся черговий міжвузівський туристичний семінар «Наші міста: між пам’яттю та сьогоденням», в якому брали участь науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС та здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа». На онлайн-зустрічі були присутні науково-педагогічні працівники та студенти чотирьох ЗВО: Харківської державної академії культури, Ужгородського національного університету, Одеської національної морської академії та Уманського національного університету садівництва.

Читати повністю

23.05.2022
Участь у всеукраїнських заходах студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи продовжуєтьсяЧитати повністю

Участь у всеукраїнських заходах студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи продовжується

19-20 травня 2022 р. в Харківській державній академії культури відбулась Всеукраїнська науково-теоретична конференція молодих учених «Культура та інформаційне суспільство ХХІ століття», на якій з доповіддю «Розвиток паломницького туризму в м. Умань» виступила студентка 41-тм групи факультету менеджменту спеціальності 242 «Туризм» Софія Нижник. Вона створила презентацію, так звану «віртуальну екскурсію», у якій показала та розповіла про дивовижні, унікальні об’єкти паломницького туризму в м. Умань.

Читати повністю