Меню

Новини

02.12.2021
Особливості комунікації при влаштуванні на роботу: практичні поради фахівцяЧитати повністю

Особливості комунікації при влаштуванні на роботу: практичні поради фахівця

02 грудня 2021 року студенти факультету менеджменту, котрі здобувають освіту за спеціальністю 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» взяли участь в онлайн-зустрічі на тему «Особливості комунікації при влаштуванні на роботу», що була організована Центром професійно-кар’єрної орієнтації Уманського НУС. Онлайн-зустріч проводила практичний психолог університету Валентина Мазуренко, котра розповіла про те, як підготуватися до співбесіди, указала на тонкощі майбутнього працевлаштування та навела приклади як потрібно презентувати себе на співбесідах. Психолог надала практичні рекомендації щодо відповідей на поширені запитання та порадила як відповідати на нестандартні запитання, що задаються у ході спілкування потенційними працедавцями.

Читати повністю

01.12.2021
Тренінг АГУ - заробляємо на туризміЧитати повністю

Тренінг АГУ - заробляємо на туризмі

26-27 листопада 2021 р Асоціацією гостинності України був проведений триденний тренінг. Темами онлайн-тренінгів були: «Система управління туризмом Приазов’я» та «ДМО: як це працює».

Читати повністю

24.11.2021
Онлайн-тренінг Готельно-ресторанний бізнес: погляд зсерединиЧитати повністю

Онлайн-тренінг Готельно-ресторанний бізнес: погляд зсередини

23 листопада науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітніх рівнів молодший бакалавр та бакалавр долучилися до онлайн тренінгу Готельно-ресторанний бізнес: погляд зсередини в рамках співпраці зі стейкхолдерами. Онлайн тренінг проводила керівник відділу навчання Reikartz Hotel Group (Head of T&D department). Практикуючий тренер по сервісу найбільшої в Україні готельно-ресторанної мережі. Авторські тренінги та методики навчання для співробітників та управлінців готельної сфери. Креатор корпоративної онлайн-школи дистанційного навчання. Член Правління Асоціації кулінарів України. Співатор підручників з ресторанного господарства для закладів вищої освіти України. PhD – Ірина Магалецька.

Читати повністю

22.11.2021
 VI Всеукраїнський конкурс кавістів «Кращий кавіст України – 2021» та ХІХ Всеукраїнський конкурс сомельє «Український сомельє – 2021»Читати повністю

VI Всеукраїнський конкурс кавістів «Кращий кавіст України – 2021» та ХІХ Всеукраїнський конкурс сомельє «Український сомельє – 2021»

З 19 по 21 листопада у Києві в готелі InterContinental відбувся VІІ Міжнародний форум виноробів та сомельє (з презентацією продукції від партнерів форуму), в рамках якого відбулися VI Всеукраїнський конкурс кавістів «Кращий кавіст України – 2021» та ХІХ Всеукраїнський конкурс сомельє «Український сомельє – 2021». Науково-педагогічний колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, зокрема гаранти освітніх програм спеціальності «Готельно-ресторанна справа» мали за честь бути серед запрошених гостей заходу.

Читати повністю

22.11.2021
Онлайн тренінг «Інклюзія в музеї: що потрібно знати та вміти»Читати повністю

Онлайн тренінг «Інклюзія в музеї: що потрібно знати та вміти»

У період 20-21 листопада 2021 року викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС та студенти, котрі здобувають освіту за спеціальністю 242 «Туризм», долучилися до участі в онлайн тренінгах «Інклюзія в музеї: що потрібно знати та вміти». Захід було проведено в рамках проєкту «InKultur – за інклюзію в культурі» німецької організації DRA.

Читати повністю

18.11.2021
Круглий стіл «Розвиток сільського зеленого туризму на території Чернівецької області»Читати повністю

Круглий стіл «Розвиток сільського зеленого туризму на території Чернівецької області»

18 листопада 2021 р. викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС взяли участь у круглому столі на тему «Розвиток сільського зеленого туризму на території Чернівецької області». Організатором заходу був Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ.

Читати повністю