Меню

Новини

22.11.2021
Онлайн тренінг «Інклюзія в музеї: що потрібно знати та вміти»Читати повністю

Онлайн тренінг «Інклюзія в музеї: що потрібно знати та вміти»

У період 20-21 листопада 2021 року викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС та студенти, котрі здобувають освіту за спеціальністю 242 «Туризм», долучилися до участі в онлайн тренінгах «Інклюзія в музеї: що потрібно знати та вміти». Захід було проведено в рамках проєкту «InKultur – за інклюзію в культурі» німецької організації DRA.

Читати повністю

18.11.2021
Круглий стіл «Розвиток сільського зеленого туризму на території Чернівецької області»Читати повністю

Круглий стіл «Розвиток сільського зеленого туризму на території Чернівецької області»

18 листопада 2021 р. викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС взяли участь у круглому столі на тему «Розвиток сільського зеленого туризму на території Чернівецької області». Організатором заходу був Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ.

Читати повністю

15.11.2021
Гостьова онлайн-лекція польських партнерів Читати повністю

Гостьова онлайн-лекція польських партнерів

15 листопада для студентів освітніх програм 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» та науково-педагогічних працівників кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва була проведена гостьова лекція Йоанни Купчик доктора кафедри організації та обслуговування відпочинку та туризму Академії імені Якуба з Парадижа місто Гожув Великопольський (Республіка Польща).

Читати повністю

15.11.2021
Відкрита лекція «Кластери в сільському зеленому туризмі»Читати повністю

Відкрита лекція «Кластери в сільському зеленому туризмі»

9 та 11 листопада здобувачі вищої освіти зі спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва прослухали відкриті лекції Марта Реймана, доцента з управління рекреацією Талліннського університету (Естонія). Організатором зустрічі виступила кафедра країнознавства та туризму Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Темою лекцій були «Чого хочуть туристи та як Україна може отримати користь від глобальних тенденцій сільського зеленого туризму» та «Кластери в сільському зеленому туризмі».

Читати повністю

11.11.2021
ПРОФЕСІЙНІ ДОСЯГНЕННЯ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИЧитати повністю

ПРОФЕСІЙНІ ДОСЯГНЕННЯ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ

Участь науково-педагогічної спільноти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС у професійних об’єднаннях за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» – це нові можливості для співпраці і розвитку, вивчення трендів і перспективних напрямів розвитку та проведення наукових досліджень, ефективна взаємодія із зовнішніми стейкхолдерами і залучення їх до освітнього процесу для інноваційного розвитку освітньої діяльності.

Читати повністю

11.11.2021
Використання інноваційних методик в освітньому процесіЧитати повністю

Використання інноваційних методик в освітньому процесі

Із метою дотримання вектору реалізації європейської моделі освітнього процесу та використання інноваційних форм освітньої діяльності к.е.н., доцентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС Раїсою Кожухівською та кандидатом культурології, ст. викладачем кафедри туристичного бізнесу Харківської державної академії культури Мирославою Яріко для здобувачів вищої освіти, котрі навчаються за спеціальністю 242 «Туризм», було проведено бінарну лекцію з дисципліни «Інформаційні технології в туристичній індустрії» на тему «Забезпечення інклюзії в туризмі: сучасні технології та програмні засоби».

Читати повністю