Меню

Новини

21.03.2023
Міжнародний туристичний форумі «Туризм в Україні: виклики та відновлення»Читати повністю

Міжнародний туристичний форумі «Туризм в Україні: виклики та відновлення»

21 березня відбувся Міжнародний туристичний форум «Туризм в Україні: виклики та відновлення», який було організовано Київським національним університетом імені Вадима Гетьмана за сприяння ДАРТ. Студенти спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація» та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь у форумі.

Читати повністю

20.03.2023
РОЗШИРЮЄМО ГОРИЗОНТИ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУЧитати повністю

РОЗШИРЮЄМО ГОРИЗОНТИ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

17 березня 2023 року, в рамках продовження наукової та педагогічної співпраці між Уманським НУС та Харківською ДАК, викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи й студенти, які навчаються за спеціальностями 242 Туризм та 241 Готельно-ресторанна справа, взяли участь в онлайн вебінарі «Фандрейзинг у інтересах туризму, культурно-мистецьких і креативних проектів».

Читати повністю

14.03.2023
Міжнародний досвід з організації підприємницької діяльності: шлях від студента до керівникаЧитати повністю

Міжнародний досвід з організації підприємницької діяльності: шлях від студента до керівника

14 березня 2023 р. відбулась зустріч випускника 2012 р. випуску факультету менеджменту Анатолія Дзюбенка з науково-педагогічними працівниками факультету менеджменту Уманського НУС та здобувачами вищої освіти, які навчаються за спеціальностями 242 «Туризм», 241 «Готельно-ресторанна справа» та 073 «Менеджмент».

Читати повністю

01.03.2023
Міжвузівський вебінар «Гетьманська столиця Батурин: історія та сучасність»Читати повністю

Міжвузівський вебінар «Гетьманська столиця Батурин: історія та сучасність»

Зустріч наукових співробітників Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця» з викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС та здобувачами вищої освіти, які навчаються за спеціальностями 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа», відбулась 22 лютого 2023 р. Це було міжвузівське зібрання, участь у якому брали колеги та студенти з кафедри туристичного бізнесу та кафедри культурології Харківської державної академії культури, кафедри туризму і готельно-ресторанного бізнесу Національного технічного університету «ХПІ», кафедри культурології та зарубіжної літератури Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

Читати повністю

01.03.2023
Конкурс авторських екскурсій: ІІ місце зайняла студентка факультету менеджменту Софія НижникЧитати повністю

Конкурс авторських екскурсій: ІІ місце зайняла студентка факультету менеджменту Софія Нижник

У Всесвітній день екскурсовода 21 лютого 2023 р. відбулись нагородження переможців Конкурсу авторських екскурсій Уманською міською територіальною громадою, що проводився серед студентської молоді. Конкурс проводився з метою пропагування історичних та культурних цінностей Уманської міської територіальної громади, її туристичного потенціалу, неповторності, унікальності та автентичності, створення нових туристичних маршрутів та різних форм екскурсій Уманщиною, підтримки ініціатив молоді, створення умов для їх творчого, інтелектуального і духовного розвитку.

Читати повністю

21.12.2022
Відбувся захист кваліфікаційних робіт студентів ІІ курсу другого (магістерський) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» денної форми навчанняЧитати повністю

Відбувся захист кваліфікаційних робіт студентів ІІ курсу другого (магістерський) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» денної форми навчання

19 та 20 грудня 2022 р. відбувся захист кваліфікаційних (дипломних) робіт здобувачів вищої освіти спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм». Захист кваліфікаційних дипломних робіт проводився завдяки використанню платформи Zoom, що надавало матеріалам дослідження наочності та дозволяло оцінити рівень підготовки кожного доповідача.

Читати повністю