Меню

Навчальні дисципліни

  1. Безпека туризму
  2. Барна справа та організація роботи сомельє
  3. Готельна індустрія України
  4. Діловий етикет сфери обслуговування
  5. Екскурсологія
  6. Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесу
  7. Інформаційні технології у сфері обслуговування
  8. Інноваційні ресторанні технології
  9. Інноваційні технології у готельному господарстві
  10. Інноваційні ресторанні технології
  11. Інноваційні технології в туризмі
  12. Інфраструктура туризму
  13. Кулінарна етнологія
  14. Курортна справа
  15. Логістика готельно-ресторанного обслуговування
  16. Логістика в сільському зеленому туризмі
  17. Менеджмент готельно-ресторанного господарства
  18. Мерчандайзинг у ресторанному господарстві
  19. Міжнародна готельна індустрія
  20. Менеджмент у туризмі
  21. Міжнародний досвід організації сільського зеленого туризму
  22. Міжнародний туризм
  23. Основи туризмознавства
  24. Організація ресторанного господарства
  25. Організація готельного господарства
  26. Організація туристичних подорожей
  27. Організація захисту прав споживачів
  28. Організація ціноутворення в готельно-ресторанній справі
  29. Організація екскурсійної діяльності
  30. Організація анімаційної діяльності
  31. Організація сільського зеленого туризму
  32. Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
  33. ПР-технології та брендинг у сфері обслуговування
  34. Проектування та дизайн готельних і туристично-рекреаційних комплексів
  35. Планування і організація туристичного бізнесу
  36. Програмний туроперейтинг
  37. Проектування діяльності готельно-ресторанних підприємств
  38. Ресторанна індустрія України
  39. Рекреаційні комплекси світу
  40. Рекреаційна база сільського зеленого туризму
  41. Світові культурно-мистецькі туристичні ресурси
  42. Світовий туризм і готельне господарство
  43. Сільський зелений туризм - як вид підприємницької діяльності
  44. Стратегія управління розвитком сільського зеленого туризму
  45. Товарознавство
  46. Туристичні ресурси України
  47. Туристичне країнознавство
  48. Туроперейтинг
  49. Туризмологія
  50. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
  51. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
  52. Управління якістю туристичних послуг
  53. Управління якістю та методи системного аналізу продукції та послуг готельного та ресторанного господарства
  54.  Управління поведінкою споживачів готельно-ресторанних послуг
  55. Управління проектами в туризмі

Останні новини

УКРАЇНО-ІСПАНСЬКЕ ЄДНАННЯ «УМАНЬ-САРАГОСА»Читати повністю

УКРАЇНО-ІСПАНСЬКЕ ЄДНАННЯ «УМАНЬ-САРАГОСА»

У переддень Дня міста в Уманському художньому музеї відбувся культурний обмін між містами Умань-Сарагоса в рамках вернісажу україно-іспанського мистецтва – художньої виставки та кінематографічного фестивалю німого кіно. Зору відвідувачів були представлені картини українських художників-уманчан Віктора Лисинюка, Віталія Якименка, Наталії Семененко, Олени Попсуй, Олега Сироти, Одарки Дьоми-Пісної та іспанських митців Бланка Бланко, Крістіни Лопез, Карлоса Гарсіа Лаоса, Едвінга Аранго, Лорена Домінго, Пілара Ескотаса.

Читати повністю

В Уманському НУС відсвяткували тиждень туризму присвячений Всесвітньому дню туризмуЧитати повністю

В Уманському НУС відсвяткували тиждень туризму присвячений Всесвітньому дню туризму

День туризму відзначають не тільки люди, чий стиль життя пов’язаний з подорожами та рюкзаками. Турист — це людина, яка прагне до знань. Це свято відзначають усі, хто любить подорожі, дізнаватися нове, розширювати світогляд: любителі походів, наметів, автостопів, постійних вражень, непосидючі шукачі пригод.Крім того, Всесвітній день туризму - професійне свято тих, хто працює у цій сфері. Це вони планують наші відпустки, піклуються про нас у готельних комплексах, проводять нам екскурсії та супроводжують в турах.

Читати повністю

Завершальні заходи в рамках святкування Всесвітнього дня туризмуЧитати повністю

Завершальні заходи в рамках святкування Всесвітнього дня туризму

Завершальним заходом в рамках святкування Всесвітнього дня туризму 28 вересня був гастрономічний туризм. Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи була запрошенна на дегустацію вина відомого сомельє та винороба Ігора Максименка. Метою заходу популяризація культури пиття. Правильно пити вино – справжнє мистецтво, яке потребує навчання та практики. Дегустація вина потребує не лише дотримання певних правил, а й наявності досвіду у дегустатора якими і володіє Ігор Максименко.

Читати повністю

Туристичний ярмарок Західної ЧеркащиниЧитати повністю

Туристичний ярмарок Західної Черкащини

27 вересня відбувся туристичний ярмарок Західної Черкащини за допомогою благодійного фонду «Uman Tomorrow», де кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету взяла активну участь. Організаторами ярмарку були «Умань туристична», Всеукраїнська громадська організація «Відкрий Україну» та благодійний фонд «Uman Tomorrow».

Читати повністю

Всі новини