Меню

Навчальні дисципліни

  1. Безпека туризму
  2. Барна справа та організація роботи сомельє
  3. Готельна індустрія України
  4. Діловий етикет сфери обслуговування
  5. Екскурсологія
  6. Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесу
  7. Інформаційні технології у сфері обслуговування
  8. Інноваційні ресторанні технології
  9. Інноваційні технології у готельному господарстві
  10. Інноваційні ресторанні технології
  11. Інноваційні технології в туризмі
  12. Інфраструктура туризму
  13. Кулінарна етнологія
  14. Курортна справа
  15. Логістика готельно-ресторанного обслуговування
  16. Логістика в сільському зеленому туризмі
  17. Менеджмент готельно-ресторанного господарства
  18. Мерчандайзинг у ресторанному господарстві
  19. Міжнародна готельна індустрія
  20. Менеджмент у туризмі
  21. Міжнародний досвід організації сільського зеленого туризму
  22. Міжнародний туризм
  23. Основи туризмознавства
  24. Організація ресторанного господарства
  25. Організація готельного господарства
  26. Організація туристичних подорожей
  27. Організація захисту прав споживачів
  28. Організація ціноутворення в готельно-ресторанній справі
  29. Організація екскурсійної діяльності
  30. Організація анімаційної діяльності
  31. Організація сільського зеленого туризму
  32. Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
  33. ПР-технології та брендинг у сфері обслуговування
  34. Проектування та дизайн готельних і туристично-рекреаційних комплексів
  35. Планування і організація туристичного бізнесу
  36. Програмний туроперейтинг
  37. Проектування діяльності готельно-ресторанних підприємств
  38. Ресторанна індустрія України
  39. Рекреаційні комплекси світу
  40. Рекреаційна база сільського зеленого туризму
  41. Світові культурно-мистецькі туристичні ресурси
  42. Світовий туризм і готельне господарство
  43. Сільський зелений туризм - як вид підприємницької діяльності
  44. Стратегія управління розвитком сільського зеленого туризму
  45. Товарознавство
  46. Туристичні ресурси України
  47. Туристичне країнознавство
  48. Туроперейтинг
  49. Туризмологія
  50. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
  51. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
  52. Управління якістю туристичних послуг
  53. Управління якістю та методи системного аналізу продукції та послуг готельного та ресторанного господарства
  54.  Управління поведінкою споживачів готельно-ресторанних послуг
  55. Управління проектами в туризмі

Останні новини

Можливості професійного стажування студентів у ТуреччиніЧитати повністю

Можливості професійного стажування студентів у Туреччині

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва активно розвиває міжнародні зв’язки. Зокрема, у рамках міжнародної співпраці було організовано зустріч з представниками компанії «Kilit Global Tоurizm».

Читати повністю

Прийом екскурсії на маршруті «Київ – стародавня столиця Київської Русі»Читати повністю

Прийом екскурсії на маршруті «Київ – стародавня столиця Київської Русі»

Студентами Уманського НУС спеціальності «Туризм» було розроблено методичну розробку екскурсії, укомплектовано «портфель екскурсовода», а також карту-схему екскурсійного маршруту «Київ – стародавня столиця Київської Русі».

Читати повністю

Головна вечірка осені. Студентський бал-маскарад 2017Читати повністю

Головна вечірка осені. Студентський бал-маскарад 2017

Вже традиційно студентський актив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС проводить тематичні вечірки до Міжнародного дня студента

Читати повністю

Всі новини