Меню

Навчальні дисципліни

  1. Безпека туризму
  2. Барна справа та організація роботи сомельє
  3. Готельна індустрія України
  4. Діловий етикет сфери обслуговування
  5. Екскурсологія
  6. Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесу
  7. Інформаційні технології у сфері обслуговування
  8. Інноваційні ресторанні технології
  9. Інноваційні технології у готельному господарстві
  10. Інноваційні ресторанні технології
  11. Інноваційні технології в туризмі
  12. Інфраструктура туризму
  13. Кулінарна етнологія
  14. Курортна справа
  15. Логістика готельно-ресторанного обслуговування
  16. Логістика в сільському зеленому туризмі
  17. Менеджмент готельно-ресторанного господарства
  18. Мерчандайзинг у ресторанному господарстві
  19. Міжнародна готельна індустрія
  20. Менеджмент у туризмі
  21. Міжнародний досвід організації сільського зеленого туризму
  22. Міжнародний туризм
  23. Основи туризмознавства
  24. Організація ресторанного господарства
  25. Організація готельного господарства
  26. Організація туристичних подорожей
  27. Організація захисту прав споживачів
  28. Організація ціноутворення в готельно-ресторанній справі
  29. Організація екскурсійної діяльності
  30. Організація анімаційної діяльності
  31. Організація сільського зеленого туризму
  32. Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
  33. ПР-технології та брендинг у сфері обслуговування
  34. Проектування та дизайн готельних і туристично-рекреаційних комплексів
  35. Планування і організація туристичного бізнесу
  36. Програмний туроперейтинг
  37. Проектування діяльності готельно-ресторанних підприємств
  38. Ресторанна індустрія України
  39. Рекреаційні комплекси світу
  40. Рекреаційна база сільського зеленого туризму
  41. Світові культурно-мистецькі туристичні ресурси
  42. Світовий туризм і готельне господарство
  43. Сільський зелений туризм - як вид підприємницької діяльності
  44. Стратегія управління розвитком сільського зеленого туризму
  45. Товарознавство
  46. Туристичні ресурси України
  47. Туристичне країнознавство
  48. Туроперейтинг
  49. Туризмологія
  50. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
  51. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
  52. Управління якістю туристичних послуг
  53. Управління якістю та методи системного аналізу продукції та послуг готельного та ресторанного господарства
  54.  Управління поведінкою споживачів готельно-ресторанних послуг
  55. Управління проектами в туризмі

Останні новини

Інтернаціоналізація наукових розробок колективу кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУСЧитати повністю

Інтернаціоналізація наукових розробок колективу кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС

Наукова робота колективу кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва направлена на дослідження економічних засад розвитку, моніторингу сучасного стану туристично-рекреаційних ресурсів України.

Читати повністю

ПРЕС – РЕЛІЗ КОНКУРСУ «КУЛІНАРНИЙ БАТЛ»Читати повністю

ПРЕС – РЕЛІЗ КОНКУРСУ «КУЛІНАРНИЙ БАТЛ»

Student Fest «HoReCa – 2018» 26 квітня 2018 року продовжиться змаганнями за звання кращого кулінара Уманського національного університету садівництва.

Читати повністю

ПРЕС – РЕЛІЗ КОНКУРСУЧитати повністю

ПРЕС – РЕЛІЗ КОНКУРСУ

25 квітня 2018 року в Уманському національному університеті садівництва на базі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту відбудеться конкурс на краще знання теоретичних та практичних навиків з барної справи - «THE YOUNG A BARTENDER».

Читати повністю

Всі новини