Меню

Коваленко Любов Григорівна

Коваленко Любов Григорівна Науковий ступінь: Кандидат економічних наук
Вчене звання: Доцент
Посада: Доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи
Контактний телефон: 066-974-60-03
Email: lavreniukliuba@gmail.com

 

Освіта:

Уманська державна аграрна академія, спеціальність «Менеджмент організацій», кваліфікація – магістр з менеджменту (диплом ЕР №19298637 від 20 червня 2002 р.)

- Уманський національний університет садівництва, 2021 р. – магістр з готельно-ресторанної справи (М21 №069578 від 31 грудня 2021р.)

Науковий ступінь: кандидат економічних наук за спеціальністю  08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності), (диплом ДК №000139 від 10 листопада 2011 р.)

Вчене звання: доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи (атестат доцента АД № 004469 від 26.12.2020 р.)

Підвищення кваліфікації: 

- Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності при викладанні дисциплін: «Організація ресторанного господарства», «Інноваційні ресторанні технології». Свідоцтво про підвищення кваліфікації від 28 лютого 2020 року СС 00493706/011447-20

- Національний університет біоресурсів і природокористування України, ННІ неперервної освіти і туризму «Науково-педагогічні працівники з інноваційної спрямованості педагогічної діяльності». Інноваційні технології при викладанні дисципліни: «Ресторанна справа», «Технологія продукції ресторанного господарства». Свідоцтво про підвищення кваліфікації СС 00493706/014722-21  від 08.02.2021 р.

- Підвищення кваліфікації LEVEL UP разом з Reikartz (2021 р.).

- Школа крафтових та кондитерських виробників. Сертифікат про проходження курсів від 30.04.2021р. Протокол Вченої ради факультету менеджменту №1 від 8.09.2021 р.

Wyzsze Seminarium Duchowne Stowarzyszenia Apostolstwa Katolickiego (Польща) «Академічна доброчесність». Сертифікат KW-240622/084 (2022 р.).

Участь у професійних та/або громадських об’єднаннях: 

Громадська спілка «Асоціація індустрії гостинності України» (сертифікат, 2021 р.).

Член громадської організації «Міжнародна організація науковців та освітян», (сертифікат, 2023 р.).

 Тема наукового дослідження:  «Формування стратегії розвитку індустрії гостинності»

 Викладає навчальні дисципліни: 

«Організація ресторанного господарства», «Професійна етика та комунікативні технології», «Ресторанна справа», «Інноваційні ресторанні технології», «Кейтеринг». 

Самоаналіз НПП перший (бакалаврський) рівень вищої освіти 241 "Готельно-ресторанна справа"

Самоаналіз НПП перший (бакалаврський) рівень вищої освіти 242 "Туризм"

Scopus Author ID:

 ORCID: 0000-0002-0532-136X

Google ScholarLink