Непочатенко Валентина Олександрівна
Вчене звання: Доцент
Посада: Доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи
Контактний телефон: 066-974-60-03
Email: nijuchka.va@gmail.com
Освіта: Уманський державний аграрний університет, 2007 р. - спеціаліст з менеджменту зовнішньоекономічної діяльності (ЕР №32983384 від 28 вересня 2007 р.)
Уманський державний педагогічний університет ім. П. Тичини, 2023 р., спеціальність «Психологія», кваліфікація – магістр психології, ( М23 №024647 від 31.05.2023 р.) |
Науковий ступінь: кандидат економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – «Економіка та управління підприємствами» (за видами економічної діяльності). Диплом ДК № 033920 від 25 лютого 2016 р.
Вчене звання: доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, свідоцтво АД №001730 від 18 грудня 2018 р.
Підвищення кваліфікації:
- Національний університет біоресурсів і природокористування України, 28.02.2020. Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності при викладанні дисциплін «Організація готельного господарства», «Товарознавство». Свідоцтво про підвищення кваліфікації СС00493706/01145720
- Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», Міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації та перепідготовки спеціалістів, «Інноваційні методи навчання» при викладанні дисципліни «Готельна справа», «Організація готельно-ресторанної справи» свідоцтво ПК 01597997/00905-2021 від 30.10.2021 р.
- Підвищення кваліфікації LEVEL UP разом з Reikartz (2021 р.).
- Merkur Academy of Professional Education, Kaluzha 01.08.2022 CERTIFICATE N°39/07-22 about the online internship
Участь у професійних та/або громадських об’єднаннях: Громадська спілка «Асоціація індустрії гостинності України» (сертифікат, 2021 р.).
Напрямок наукового дослідження: «Формування організаційно-економічного механізму управління в організаціях індустрії гостинності».
Викладає навчальні дисципліни: «Організація готельного господарства», «Готельна справа», «Дизайн обєктів готельно-ресторанного господарства», «Івент-технології в сфері обслуговування».
Самоаналіз НПП перший (бакалаврський) рівень вищої освіти 241 "Готельно-ресторанна справа"
Самоаналіз НПП перший (бакалаврський) рівень вищої освіти 242 "Туризм"
Scopus Author ID: 57006672000
ORCID: 0000-0003-0900-5484
Google Scholar: link