Меню

Непочатенко Валентина Олександрівна

Непочатенко Валентина Олександрівна Науковий ступінь: Кандидат економічних наук
Вчене звання: Доцент
Посада: Доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи
Контактний телефон: 066-974-60-03
Email: nijuchka.va@gmail.com

 

Освіта: Уманський державний аграрний університет, 2007 р. - спеціаліст з менеджменту зовнішньоекономічної діяльності (ЕР №32983384 від 28 вересня 2007 р.)

Уманський державний педагогічний університет ім. П. Тичини, 2023 р., спеціальність «Психологія», кваліфікація – магістр психології, ( М23 №024647 від 31.05.2023 р.)

Науковий ступінь: кандидат економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – «Економіка та управління підприємствами» (за видами економічної діяльності).  Диплом ДК № 033920 від 25 лютого 2016 р. 

Вчене звання: доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, свідоцтво АД №001730 від 18 грудня 2018 р.

Підвищення кваліфікації: 

- Національний університет  біоресурсів і природокористування України, 28.02.2020. Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності при викладанні дисциплін «Організація готельного господарства», «Товарознавство». Свідоцтво про підвищення кваліфікації СС00493706/01145720

- Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», Міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації та перепідготовки спеціалістів, «Інноваційні методи навчання» при викладанні дисципліни «Готельна справа», «Організація готельно-ресторанної справи» свідоцтво ПК 01597997/00905-2021 від 30.10.2021 р.

- Підвищення кваліфікації LEVEL UP разом з Reikartz (2021 р.).

Merkur Academy of Professional Education, Kaluzha 01.08.2022 CERTIFICATE N°39/07-22 about the online internship

Участь у професійних та/або громадських об’єднаннях: Громадська спілка «Асоціація індустрії гостинності України» (сертифікат, 2021 р.).

Напрямок наукового дослідження: «Формування організаційно-економічного механізму управління в організаціях індустрії гостинності».

Викладає навчальні дисципліни:  «Організація готельного господарства», «Готельна справа», «Дизайн обєктів готельно-ресторанного господарства», «Івент-технології в сфері обслуговування».

Самоаналіз НПП перший (бакалаврський) рівень вищої освіти 241 "Готельно-ресторанна справа"

Самоаналіз НПП перший (бакалаврський) рівень вищої освіти 242 "Туризм"

Scopus Author ID57006672000

ORCID0000-0003-0900-5484

Google Scholarlink