Меню

Терещук Наталія Василівна

Терещук Наталія Василівна Науковий ступінь: Кандидат економічних наук
Вчене звання: Доцент
Посада: доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи
Контактний телефон: 066-974-60-03
Email: n.parubok91@gmail.com

 

Освіта: 

- Уманський національний університет садівництва, 2013 р. - спеціаліст з менеджменту зовнішньоекономічної діяльності (ЕР №45794947 від 26 червня 2013 р.)

-  Уманський національний університет садівництва, 2021 р. – магістр з готельно-ресторанної справи (М21 №069579 від 31 грудня 2021р.)

Науковий ступінь: кандидат економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – «Економіка та управління підприємствами» (за видами економічної діяльності). Диплом ДК №042739 від 26.06.2017 р.

Вчене звання: доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, атестат АД №008288 від 29 червня 2021 р.

Підвищення кваліфікації: 

-  Національний університет біоресурсів і природокористування України, ННІ післядипломної освіти і туризму, «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності при викладанні дисциплін: «Організація туристичних подорожей», «Інноваційні ресторанні технології», «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства». Свідоцтво про підвищення кваліфікації від 28 лютого 2020 року СС00493706/011467-20 (90 годин)

-   Полтавський університет економіки і торгівлі, Міжгалузевий інститут підвищення кваліфікацій та перепідготовки спеціалістів за програмою «Інноваційні методи навчання». Інноваційні технології навчання при викладанні дисциплін «Організація обслуговування у закладах готельно-ресторанного господарства», «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства», «Стандартизація, сертифікація і метрологія», «Міжнародна готельна індустрія». Свідоцтво про підвищення кваліфікації від 30 жовтня 2021 року №ПК 01597997/00906-2021 (120 годин)

- Підвищення кваліфікації від Reikartz Hotel Group «LEVEL UP разом з REIKARTZ» від 30 жовтня 2021 року (30 годин)

- WINE TOURISM: "TAPPING INTO NEW OPPORTUNITIES" COURSE "PROMOTING THE BLACK SEA REGION AS A WINE TOURISM. DESTINATION" PROJECT, 25-28.02.2022

- “МОЖЛИВОСТІ YOUTUBE ДЛЯ ОСВІТИ” 29 ЧЕРВНЯ 2022 РОКУ ТОВ “АКАДЕМІЯ ЦИФРОВОГО РОЗВИТКУ” УДОСКОНАЛЕНА ПРОФЕСІЙНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ (ЦИФРОВИЙ КОМПОНЕНТ)

Участь у професійних та/або громадських об’єднаннях: Громадська спілка «Асоціація індустрії гостинності України» (сертифікат, 2021 р.).

Напрямок наукового дослідження: «Удосконалення системи управління персоналом в готельно-ресторанному бізнесі»

Викладає навчальні дисципліни: Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства, Барна справа та організація роботи сомельє, Міжнародна готельна індустрія, Стандартизація та сертифікація туристичних послуг, Технологія продукції ресторанного господарства.

Самоаналіз НПП перший (бакаврський) рівень вищої освіти 241 "Готельно-ресторанна справа"

Самоаналіз НПП перший (бакаврський) рівень вищої освіти 242 "Туризм"

Scopus Author ID57199327509

ORCID: 0000-0003-1364-9354 

GoogleScholar: Link