Меню

Навчальні дисципліни

- Анімаційна діяльність 

 Організація туристичних подорожей

 Основи туризмознавства

 Рекреологія

 Товарознавство

 Туристичне країнознавство

 Сільський зелений туризм - як вид підприємницької діяльності

 Готельна індустрія України

 Інфраструктура туризму

 Організація ресторанного господарства

 Діловий етикет сфери обслуговування

 Організація екскурсійних подорожей та музеєзнавство

 Менеджмент у туризмі

 Кулінарна етнологія

 Організація готельного господарства

 Менеджмент готельно-ресторанного господарства

 Організація анімаційної діяльності

 Основи наукових досліджень

 Стандартизація, сертифікація і метрологія

 Рекреаційні комплекси світу

 Туристичні ресурси України

 Ресторанна індустрія України

 Організація екскурсійної діяльності

 Корпоративна культура та управління персоналом

 Правове регулювання туристичної діяльності

 Історія розвитку готельно-ресторанного бізнесу

 Барна справа та організація роботи сомільє

 Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства

 Страхування в готельно-ресторанній сфері

 Туроперейтинг

 Планування та організація туристичногої діяльності

 Менеджмент готельно-ресторанного господарства

 Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства

 Організація захисту прав роботи споживачів 

 Спеціалізований туризм (організація сільського зеленого туризму)

 Проектування та дизайн готельних і туристично-рекреаційних комплексів

 Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства

 Мерчандайзинг в ресторанному господарстві

 Гігієна і санітарія в галузі

 Організація ціноутворення в готельно-ресторанній сфері

 Програмний туроперейтинг

 Туризмологія

 Економіка туристичного підприємства

Останні новини

Нові професійні досягнення кафедри туризму та готельно-ресторанної справиЧитати повністю

Нові професійні досягнення кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Державна служба якості освіти України спільно з Навчально-методичним центром з питань якості освіти започатковує нову процедуру, яка передбачає напрацювання абсолютно нових підходів, візії та цілей, – акредитація освітньо-професійних програм закладів фахової передвищої освіти. З 5 липня по 9 липня 2021 р. був проведений другий навчальний семінар з підготовки експертів щодо оцінювання освітньо-професійних програм та освітньої діяльності закладів фахової передвищої освіти.

Читати повністю

Результати проходження навчальної практики «Організація анімаційної діяльності» спеціальності «Туризм»Читати повністю

Результати проходження навчальної практики «Організація анімаційної діяльності» спеціальності «Туризм»

Навчальна практика «Організація анімаційної діяльності» для студентів 3 курсу ОР «Бакалавр» спеціальності «Туризм» є невід’ємною складовою освітньо-професійної підготовки і важливим етапом освітнього процесу у закладі вищому освіти з метою формування у студентів активного ставлення до здобуття високого рівня наукових і професійних знань, умінь і навичок для майбутньої практичної діяльності в туристичній галузі. Практичне навчання для студента – найкраща можливість випробувати себе за обраною спеціальністю. Воно спрямоване на закріплення теоретичних знань, отриманих студентами під час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь.

Читати повністю

Навчальна практика студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУСЧитати повністю

Навчальна практика студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС

У рамках навчальних практик «Вступ до фаху» та «Інформаційні технології у сфері обслуговування» студенти першого та другого курсів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» Уманського НУС відвідали краєзнавчий музей.

Читати повністю

Всі новини