Меню

Навчальні дисципліни

  1. Безпека туризму
  2. Барна справа та організація роботи сомельє
  3. Готельна індустрія України
  4. Діловий етикет сфери обслуговування
  5. Екскурсологія
  6. Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесу
  7. Інформаційні технології у сфері обслуговування
  8. Інноваційні ресторанні технології
  9. Інноваційні технології у готельному господарстві
  10. Інноваційні ресторанні технології
  11. Інноваційні технології в туризмі
  12. Інфраструктура туризму
  13. Кулінарна етнологія
  14. Курортна справа
  15. Логістика готельно-ресторанного обслуговування
  16. Логістика в сільському зеленому туризмі
  17. Менеджмент готельно-ресторанного господарства
  18. Мерчандайзинг у ресторанному господарстві
  19. Міжнародна готельна індустрія
  20. Менеджмент у туризмі
  21. Міжнародний досвід організації сільського зеленого туризму
  22. Міжнародний туризм
  23. Основи туризмознавства
  24. Організація ресторанного господарства
  25. Організація готельного господарства
  26. Організація туристичних подорожей
  27. Організація захисту прав споживачів
  28. Організація ціноутворення в готельно-ресторанній справі
  29. Організація екскурсійної діяльності
  30. Організація анімаційної діяльності
  31. Організація сільського зеленого туризму
  32. Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
  33. ПР-технології та брендинг у сфері обслуговування
  34. Проектування та дизайн готельних і туристично-рекреаційних комплексів
  35. Планування і організація туристичного бізнесу
  36. Програмний туроперейтинг
  37. Проектування діяльності готельно-ресторанних підприємств
  38. Ресторанна індустрія України
  39. Рекреаційні комплекси світу
  40. Рекреаційна база сільського зеленого туризму
  41. Світові культурно-мистецькі туристичні ресурси
  42. Світовий туризм і готельне господарство
  43. Сільський зелений туризм - як вид підприємницької діяльності
  44. Стратегія управління розвитком сільського зеленого туризму
  45. Товарознавство
  46. Туристичні ресурси України
  47. Туристичне країнознавство
  48. Туроперейтинг
  49. Туризмологія
  50. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
  51. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
  52. Управління якістю туристичних послуг
  53. Управління якістю та методи системного аналізу продукції та послуг готельного та ресторанного господарства
  54.  Управління поведінкою споживачів готельно-ресторанних послуг
  55. Управління проектами в туризмі

Останні новини

Нові професійні досягнення кафедри туризму та готельно-ресторанної справиЧитати повністю

Нові професійні досягнення кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Державна служба якості освіти України спільно з Навчально-методичним центром з питань якості освіти започатковує нову процедуру, яка передбачає напрацювання абсолютно нових підходів, візії та цілей, – акредитація освітньо-професійних програм закладів фахової передвищої освіти. З 5 липня по 9 липня 2021 р. був проведений другий навчальний семінар з підготовки експертів щодо оцінювання освітньо-професійних програм та освітньої діяльності закладів фахової передвищої освіти.

Читати повністю

Результати проходження навчальної практики «Організація анімаційної діяльності» спеціальності «Туризм»Читати повністю

Результати проходження навчальної практики «Організація анімаційної діяльності» спеціальності «Туризм»

Навчальна практика «Організація анімаційної діяльності» для студентів 3 курсу ОР «Бакалавр» спеціальності «Туризм» є невід’ємною складовою освітньо-професійної підготовки і важливим етапом освітнього процесу у закладі вищому освіти з метою формування у студентів активного ставлення до здобуття високого рівня наукових і професійних знань, умінь і навичок для майбутньої практичної діяльності в туристичній галузі. Практичне навчання для студента – найкраща можливість випробувати себе за обраною спеціальністю. Воно спрямоване на закріплення теоретичних знань, отриманих студентами під час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь.

Читати повністю

Навчальна практика студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУСЧитати повністю

Навчальна практика студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС

У рамках навчальних практик «Вступ до фаху» та «Інформаційні технології у сфері обслуговування» студенти першого та другого курсів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» Уманського НУС відвідали краєзнавчий музей.

Читати повністю

Всі новини