Меню

Навчальні дисципліни

  1. Безпека туризму
  2. Барна справа та організація роботи сомельє
  3. Готельна індустрія України
  4. Діловий етикет сфери обслуговування
  5. Екскурсологія
  6. Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесу
  7. Інформаційні технології у сфері обслуговування
  8. Інноваційні ресторанні технології
  9. Інноваційні технології у готельному господарстві
  10. Інноваційні ресторанні технології
  11. Інноваційні технології в туризмі
  12. Інфраструктура туризму
  13. Кулінарна етнологія
  14. Курортна справа
  15. Логістика готельно-ресторанного обслуговування
  16. Логістика в сільському зеленому туризмі
  17. Менеджмент готельно-ресторанного господарства
  18. Мерчандайзинг у ресторанному господарстві
  19. Міжнародна готельна індустрія
  20. Менеджмент у туризмі
  21. Міжнародний досвід організації сільського зеленого туризму
  22. Міжнародний туризм
  23. Основи туризмознавства
  24. Організація ресторанного господарства
  25. Організація готельного господарства
  26. Організація туристичних подорожей
  27. Організація захисту прав споживачів
  28. Організація ціноутворення в готельно-ресторанній справі
  29. Організація екскурсійної діяльності
  30. Організація анімаційної діяльності
  31. Організація сільського зеленого туризму
  32. Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
  33. ПР-технології та брендинг у сфері обслуговування
  34. Проектування та дизайн готельних і туристично-рекреаційних комплексів
  35. Планування і організація туристичного бізнесу
  36. Програмний туроперейтинг
  37. Проектування діяльності готельно-ресторанних підприємств
  38. Ресторанна індустрія України
  39. Рекреаційні комплекси світу
  40. Рекреаційна база сільського зеленого туризму
  41. Світові культурно-мистецькі туристичні ресурси
  42. Світовий туризм і готельне господарство
  43. Сільський зелений туризм - як вид підприємницької діяльності
  44. Стратегія управління розвитком сільського зеленого туризму
  45. Товарознавство
  46. Туристичні ресурси України
  47. Туристичне країнознавство
  48. Туроперейтинг
  49. Туризмологія
  50. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
  51. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
  52. Управління якістю туристичних послуг
  53. Управління якістю та методи системного аналізу продукції та послуг готельного та ресторанного господарства
  54.  Управління поведінкою споживачів готельно-ресторанних послуг
  55. Управління проектами в туризмі

Останні новини

Міжнародна науково-практична конференція «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії»Читати повністю

Міжнародна науково-практична конференція «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії»

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії», яка відбудеться 27-28 травня 2021 року

Читати повністю

Навчання викладачів крафтовим технологіямЧитати повністю

Навчання викладачів крафтовим технологіям

Кожен викладач, що йде в ногу з часом і прагне забезпечити якісну освіту студента, постійно перебуває в процесі професійного розвитку. В сучасному світі не є проблемою розширення та оновлення своїх знань, підвищення педагогічної компетентності, чого можна набути через участь у семінарах, тренінгах, уроках фахівців певної галузі і т. ін. Поставивши перед собою мету отримати знання з організації крафтового виробництва, Любов Коваленко, Людмила Нещадим та Діана Нагернюк пройшли цілий ряд відео-уроків та освоїли навчальний матеріал в Школі крафтових та кондитерських виробників, що діє в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International.

Читати повністю

Участь студентів в онлайн форумі «PRO кар’єру»Читати повністю

Участь студентів в онлайн форумі «PRO кар’єру»

Студенти спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» Уманського національного університету садівництва 22 квітня 2021 р. взяли участь в онлайн форумі «PRO кар’єру». Форум був організований фахівцями Державної служби зайнятості, Кіровоградського ОЦЗ відділу організації профорієнтації, Черкаського ОЦЗ відділу організації профорієнтації і Громадської організації «Фонд професійний розвиток».

Читати повністю

Онлайн-вебінар «Як і для чого створюють туристичні бренди українські міста»Читати повністю

Онлайн-вебінар «Як і для чого створюють туристичні бренди українські міста»

22 квітня викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та студенти спеціальності 242 «Туризм» долучилися до онлайн-вебінару на тему «Як і для чого створюють туристичні бренди українські міста». Спікером вебінару виступав Дмитро Буланов креативний директор Bulanov büro, член правління Асоціації Індустрії Гостинності України, арт-директор Zruchno travel. Співавтор айдентик туристичного бренду України, автор проєктів туристичного бренду міста Запоріжжя, Генічеська, Кам’янка-Бузького, Скадовського району, Черкащини, Приазов’я.

Читати повністю

Всі новини