Меню

Навчальні дисципліни

  1. Безпека туризму
  2. Барна справа та організація роботи сомельє
  3. Готельна індустрія України
  4. Діловий етикет сфери обслуговування
  5. Екскурсологія
  6. Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесу
  7. Інформаційні технології у сфері обслуговування
  8. Інноваційні ресторанні технології
  9. Інноваційні технології у готельному господарстві
  10. Інноваційні ресторанні технології
  11. Інноваційні технології в туризмі
  12. Інфраструктура туризму
  13. Кулінарна етнологія
  14. Курортна справа
  15. Логістика готельно-ресторанного обслуговування
  16. Логістика в сільському зеленому туризмі
  17. Менеджмент готельно-ресторанного господарства
  18. Мерчандайзинг у ресторанному господарстві
  19. Міжнародна готельна індустрія
  20. Менеджмент у туризмі
  21. Міжнародний досвід організації сільського зеленого туризму
  22. Міжнародний туризм
  23. Основи туризмознавства
  24. Організація ресторанного господарства
  25. Організація готельного господарства
  26. Організація туристичних подорожей
  27. Організація захисту прав споживачів
  28. Організація ціноутворення в готельно-ресторанній справі
  29. Організація екскурсійної діяльності
  30. Організація анімаційної діяльності
  31. Організація сільського зеленого туризму
  32. Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
  33. ПР-технології та брендинг у сфері обслуговування
  34. Проектування та дизайн готельних і туристично-рекреаційних комплексів
  35. Планування і організація туристичного бізнесу
  36. Програмний туроперейтинг
  37. Проектування діяльності готельно-ресторанних підприємств
  38. Ресторанна індустрія України
  39. Рекреаційні комплекси світу
  40. Рекреаційна база сільського зеленого туризму
  41. Світові культурно-мистецькі туристичні ресурси
  42. Світовий туризм і готельне господарство
  43. Сільський зелений туризм - як вид підприємницької діяльності
  44. Стратегія управління розвитком сільського зеленого туризму
  45. Товарознавство
  46. Туристичні ресурси України
  47. Туристичне країнознавство
  48. Туроперейтинг
  49. Туризмологія
  50. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
  51. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
  52. Управління якістю туристичних послуг
  53. Управління якістю та методи системного аналізу продукції та послуг готельного та ресторанного господарства
  54.  Управління поведінкою споживачів готельно-ресторанних послуг
  55. Управління проектами в туризмі

Останні новини

Захист кваліфікаційних дипломних робіт магістра  зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчанняЧитати повністю

Захист кваліфікаційних дипломних робіт магістра зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання

16 грудня 2020 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту Уманського НУС відбувся захист кваліфікаційних дипломних робіт за ступенем вищої освіти «магістр» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання.

Читати повністю

НОВА ПЕРЕМОГА КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ НА МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ОСВІТНІЙ ОЛІМПІАДІ З ТУРИЗМУЧитати повністю

НОВА ПЕРЕМОГА КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ НА МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ОСВІТНІЙ ОЛІМПІАДІ З ТУРИЗМУ

В номінації за розробку унікального туристичного туру Гаркава Ольга Сергіївна Уманський національний університет садівництва отримала диплом. Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС щиро вітає Гаркава Ольгу з перемогою.

Читати повністю

Захист кваліфікаційних дипломних робіт магістра  зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчанняЧитати повністю

Захист кваліфікаційних дипломних робіт магістра зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання

8 грудня 2020 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту Уманського НУС відбувся захист кваліфікаційних дипломних робіт за ступенем вищої освіти «магістр» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання.

Читати повністю

Відбувся захист дипломних робіт студентами заочної форми навчання спеціальності 242 «Туризм»Читати повністю

Відбувся захист дипломних робіт студентами заочної форми навчання спеціальності 242 «Туризм»

8 грудня 2020 р. відбувся захист магістерських дипломних робіт студентами заочної форми навчання спеціальності 242 «Туризм». Захист відбувався у комбінованому режимі (і дистанційно, і очно).

Читати повністю

Всі новини