Меню
Остання редакція: 29 листопада 2018

Навчальна робота

Навчання на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи проводиться за новітніми методиками в аудиторіях з сучасним обладнанням. Навчальну роботу забезпечують 13 співробітників кафедри, з яких 2 професора, доктори наук, 11 кандидатів наук (із них 8 доцентів, 3 старших викладачі) та 1 старший лаборант.

Професорсько-викладацький склад кафедри забезпечує підготовку фахівців за напрямами «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» на денній формі навчання.

Викладачами кафедри активно використовуються сучасні технології навчання під час проведення лекційних, практичних і семінарських занять (ділові і рольові ігри, розв’язання кейсів і ситуаційних вправ, семінари-презентації, семінари-брифінги, семінари-дискусії, проблемні лекції, навчальні тести, психологічні тести, виїзні заняття у закладах ресторанно-готельного і туристичного бізнесу тощо), застосовуються сучасні програмні продукти, Internet-ресурси, сучасні засоби презентації – візуальне супроводження занять у вигляді фільмів, роликів, кольорових слайдів тощо.

Використання сучасних інтерактивних технологій навчання сприяє більш ефективному засвоєнню матеріалу, формує у студентів відповідальність, вміння працювати в колективі, обґрунтовувати прийняття управлінських рішень та активізує навчальну діяльність студентів.

 Студенти кафедри мають можливість проходити практичну підготовку у провідних підприємствах готельно-ресторанного і туристичного бізнесу України та закордоном, зокрема –готельно-ресторанний комплекс «Фортеця», «Ресторан-музей «Українське село»», санаторій «Віта Парк Аквадар», СОК «Заріччя», кафе-бар «Віват», туристичний комплекс «Шинок на околиці», туристичні фірми «Пальма», «Бон-тур», готельно-ресторанні комплекси Іспанії, Туреччини, ОАЕ та багато інших провідних підприємств.

Останні новини

Вебінар «Видавнича недоброчесність та маніпуляції з наукометрією: прокачати Хірш і не втратити обличчя»Читати повністю

Вебінар «Видавнича недоброчесність та маніпуляції з наукометрією: прокачати Хірш і не втратити обличчя»

3 липня 2020 року відбувся вебінар«Видавнича недоброчесність та маніпуляції з наукометрією: прокачати Хірш і не втратити обличчя» з циклу вебінарів«Дослідницька доброчесність: цінності та виклики», у якому взяли участь викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС. Спікером вебінару виступив Тарас Лютий, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри електроніки, загальної та прикладної фізики Сумського державного університету.

Читати повністю

УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ  ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ В ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧІ «СИСТЕМА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ В НУВГП: ДОСВІД РОЗРОБКИ ТА ПРОВАДЖЕННЯ»Читати повністю

УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ В ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧІ «СИСТЕМА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ В НУВГП: ДОСВІД РОЗРОБКИ ТА ПРОВАДЖЕННЯ»

30 червня 2020 року на офіційній FB сторінці Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти відбулася онлайн-зустріч на актуальну, для викладачів ЗВО, тематику: «Система забезпечення якості вищої освіти в НУВГП: досвід розробки та провадження». Онлайн-зустріч проводилася керівником відділу якості освіти Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне), доцентом, к.т.н. Віктором Корбутяком.

Читати повністю

ПЕРЕМОГА У ІІ ТУРІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»Читати повністю

ПЕРЕМОГА У ІІ ТУРІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

За підсумками ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, який проводився на базі Одеської національної академії харчових технологій, галузевою конкурсною комісією зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» наукову роботу студенток Уманського НУС Лілії Онищук та Катерини Балашової було нагороджено Дипломом ІІ ступеня.

Читати повністю

Активісти наукового товариства викладачів, студентів, магістрантів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяла участь у вебінарі «Дослідницька доброчесність: цінності та виклики»Читати повністю

Активісти наукового товариства викладачів, студентів, магістрантів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяла участь у вебінарі «Дослідницька доброчесність: цінності та виклики»

Академічна культура дослідника в освітньому просторі – це основа сталого розвитку Уманського національного університету садівництва. Академічна доброчесність є невід’ємним елементом успішної науково-дослідницької діяльності, дотримання її принципів є питомою потребою кожного вченого, студента, який прагне до нових наукових результатів. Питанню академічної доброчесності на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи приділяється особлива увага. 24 червня 2020 р. кафедра туризму та готельно-ресторанної справи взяла участь у вебінарі «Дослідницька доброчесність: цінності та виклики». Вебінар відбувся за підтримки Посольства Нідерландів в рамках проєкту «Культура законності». Інформаційні партнери: Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, Міжнародний фонд досліджень освітньої політики, ГО «Інноваційний університет».

Читати повністю

Всі новини