Меню
Остання редакція: 03 вересня 2020

Вибіркові дисципліни

ПЕРЕЛІК РЕКОМЕНДОВАНИХ ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИХ ВИБІРКОВИХ ДИСЦИПЛІН

Галузь знань 24 «Сфера обслуговування»

Спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»

 

Історія розвитку готельно-ресторанного бізнесу

Основи наукових досліджень

Охорона праці та безпека життєдіяльності

Діловодство

Основи нутриціології

Мікробіологія та харчова хімія

Барна справа та організація роботи сомільє

Кейтеринг

Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства

Кулінарна етнологія

Іноземна мова ІІ (за професійним спрямуванням)

Організація ціноутворення у сфері обслуговування

ПР-технології та брендинг у сфері обслуговування

Організація анімаційної діяльності

Енологія та еногастрономія

Організація захисту прав споживачів

Логістика сфери обслуговування

Інноваційні технології в туризмі

Управління якістю у готельно-ресторанному бізнесі

Інформаційні технології у сфері обслуговування

Охорона праці в галузі та цивільний захист

Курортна справа

Управління конкурентоспроможністю підприємств сфери обслуговування

Івент-технології в сфері обслуговування

Реінжиніринг бізнес процесів

Кулінарна етнологія

Охорона праці та безпека житєдіяльності

Основи статистичної діагностики

Інформаційні технології в готельно-ресторанній та туристичній індустрії

Організація готельно-ресторанної справи

Страхування в готельно-ресторанному бізнесі

Організація анімаційних послуг в сфері обслуговування

Екографія та екотуризм

Основи економічних знань

Організація підприємницької діяльності в сфері обслуговування

 

ПЕРЕЛІК РЕКОМЕНДОВАНИХ ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИХ ВИБІРКОВИХ ДИСЦИПЛІН

Галузь знань 24 «Сфера обслуговування»

Спеціальність 242 «Туризм»

Програмний туроперейтинг

Міжнародний туризм

Івент-технології в сфері обслуговування

Безпека туризму

Курортна справа

Управління конкурентоспроможністю підприємств сфери обслуговування

Міжнародне право

Екскурсологія

Кулінарна етнологія

Охорона праці та безпека житєдіяльності

Організація підприємницької діяльності в агротуризмі

Інформаційні технології в готельно-ресторанній та туристичній індустрії

Організація готельно-ресторанної справи

Страхування у туризмі

Організація анімаційних послуг в туризмі

Екографія та екотуризм

Професійна етика та комунікативні технології

Рекреаційно-туристичні ресурси України з основами туристичного ресурсознавства

Історія туризму

Основи наукових досліджень

Охорона праці та безпека життєдіяльності

Кулінарна етнологія

Друга іноземна мова

Топографія з основами картографії

Рекреаційні комплекси світу

Планування і організація туристичного бізнесу

Управління туристичними дестинаціями

 Іноземна мова ІІ (за професійним спрямуванням)

Організація ціноутворення у сфері обслуговування

ПР-технології та брендинг у сфері обслуговування

Світові культурно-мистецькі туристичні ресурси

Міжнародна готельна індустрія

Організація захисту прав споживачів

Логістика сфери обслуговування

Останні новини

Міжнародна науково-практична конференція «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії»Читати повністю

Міжнародна науково-практична конференція «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії»

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії», яка відбудеться 27-28 травня 2021 року

Читати повністю

Навчання викладачів крафтовим технологіямЧитати повністю

Навчання викладачів крафтовим технологіям

Кожен викладач, що йде в ногу з часом і прагне забезпечити якісну освіту студента, постійно перебуває в процесі професійного розвитку. В сучасному світі не є проблемою розширення та оновлення своїх знань, підвищення педагогічної компетентності, чого можна набути через участь у семінарах, тренінгах, уроках фахівців певної галузі і т. ін. Поставивши перед собою мету отримати знання з організації крафтового виробництва, Любов Коваленко, Людмила Нещадим та Діана Нагернюк пройшли цілий ряд відео-уроків та освоїли навчальний матеріал в Школі крафтових та кондитерських виробників, що діє в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International.

Читати повністю

Участь студентів в онлайн форумі «PRO кар’єру»Читати повністю

Участь студентів в онлайн форумі «PRO кар’єру»

Студенти спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» Уманського національного університету садівництва 22 квітня 2021 р. взяли участь в онлайн форумі «PRO кар’єру». Форум був організований фахівцями Державної служби зайнятості, Кіровоградського ОЦЗ відділу організації профорієнтації, Черкаського ОЦЗ відділу організації профорієнтації і Громадської організації «Фонд професійний розвиток».

Читати повністю

Онлайн-вебінар «Як і для чого створюють туристичні бренди українські міста»Читати повністю

Онлайн-вебінар «Як і для чого створюють туристичні бренди українські міста»

22 квітня викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та студенти спеціальності 242 «Туризм» долучилися до онлайн-вебінару на тему «Як і для чого створюють туристичні бренди українські міста». Спікером вебінару виступав Дмитро Буланов креативний директор Bulanov büro, член правління Асоціації Індустрії Гостинності України, арт-директор Zruchno travel. Співавтор айдентик туристичного бренду України, автор проєктів туристичного бренду міста Запоріжжя, Генічеська, Кам’янка-Бузького, Скадовського району, Черкащини, Приазов’я.

Читати повністю

Всі новини