Меню
Остання редакція: 03 вересня 2020

Вибіркові дисципліни

ПЕРЕЛІК РЕКОМЕНДОВАНИХ ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИХ ВИБІРКОВИХ ДИСЦИПЛІН

Галузь знань 24 «Сфера обслуговування»

Спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»

 

Історія розвитку готельно-ресторанного бізнесу

Основи наукових досліджень

Охорона праці та безпека життєдіяльності

Діловодство

Основи нутриціології

Мікробіологія та харчова хімія

Барна справа та організація роботи сомільє

Кейтеринг

Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства

Кулінарна етнологія

Іноземна мова ІІ (за професійним спрямуванням)

Організація ціноутворення у сфері обслуговування

ПР-технології та брендинг у сфері обслуговування

Організація анімаційної діяльності

Енологія та еногастрономія

Організація захисту прав споживачів

Логістика сфери обслуговування

Інноваційні технології в туризмі

Управління якістю у готельно-ресторанному бізнесі

Інформаційні технології у сфері обслуговування

Охорона праці в галузі та цивільний захист

Курортна справа

Управління конкурентоспроможністю підприємств сфери обслуговування

Івент-технології в сфері обслуговування

Реінжиніринг бізнес процесів

Кулінарна етнологія

Охорона праці та безпека житєдіяльності

Основи статистичної діагностики

Інформаційні технології в готельно-ресторанній та туристичній індустрії

Організація готельно-ресторанної справи

Страхування в готельно-ресторанному бізнесі

Організація анімаційних послуг в сфері обслуговування

Екографія та екотуризм

Основи економічних знань

Організація підприємницької діяльності в сфері обслуговування

 

ПЕРЕЛІК РЕКОМЕНДОВАНИХ ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИХ ВИБІРКОВИХ ДИСЦИПЛІН

Галузь знань 24 «Сфера обслуговування»

Спеціальність 242 «Туризм»

Програмний туроперейтинг

Міжнародний туризм

Івент-технології в сфері обслуговування

Безпека туризму

Курортна справа

Управління конкурентоспроможністю підприємств сфери обслуговування

Міжнародне право

Екскурсологія

Кулінарна етнологія

Охорона праці та безпека житєдіяльності

Організація підприємницької діяльності в агротуризмі

Інформаційні технології в готельно-ресторанній та туристичній індустрії

Організація готельно-ресторанної справи

Страхування у туризмі

Організація анімаційних послуг в туризмі

Екографія та екотуризм

Професійна етика та комунікативні технології

Рекреаційно-туристичні ресурси України з основами туристичного ресурсознавства

Історія туризму

Основи наукових досліджень

Охорона праці та безпека життєдіяльності

Кулінарна етнологія

Друга іноземна мова

Топографія з основами картографії

Рекреаційні комплекси світу

Планування і організація туристичного бізнесу

Управління туристичними дестинаціями

 Іноземна мова ІІ (за професійним спрямуванням)

Організація ціноутворення у сфері обслуговування

ПР-технології та брендинг у сфері обслуговування

Світові культурно-мистецькі туристичні ресурси

Міжнародна готельна індустрія

Організація захисту прав споживачів

Логістика сфери обслуговування

Останні новини

Нові професійні досягнення кафедри туризму та готельно-ресторанної справиЧитати повністю

Нові професійні досягнення кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Державна служба якості освіти України спільно з Навчально-методичним центром з питань якості освіти започатковує нову процедуру, яка передбачає напрацювання абсолютно нових підходів, візії та цілей, – акредитація освітньо-професійних програм закладів фахової передвищої освіти. З 5 липня по 9 липня 2021 р. був проведений другий навчальний семінар з підготовки експертів щодо оцінювання освітньо-професійних програм та освітньої діяльності закладів фахової передвищої освіти.

Читати повністю

Результати проходження навчальної практики «Організація анімаційної діяльності» спеціальності «Туризм»Читати повністю

Результати проходження навчальної практики «Організація анімаційної діяльності» спеціальності «Туризм»

Навчальна практика «Організація анімаційної діяльності» для студентів 3 курсу ОР «Бакалавр» спеціальності «Туризм» є невід’ємною складовою освітньо-професійної підготовки і важливим етапом освітнього процесу у закладі вищому освіти з метою формування у студентів активного ставлення до здобуття високого рівня наукових і професійних знань, умінь і навичок для майбутньої практичної діяльності в туристичній галузі. Практичне навчання для студента – найкраща можливість випробувати себе за обраною спеціальністю. Воно спрямоване на закріплення теоретичних знань, отриманих студентами під час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь.

Читати повністю

Навчальна практика студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУСЧитати повністю

Навчальна практика студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС

У рамках навчальних практик «Вступ до фаху» та «Інформаційні технології у сфері обслуговування» студенти першого та другого курсів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» Уманського НУС відвідали краєзнавчий музей.

Читати повністю

Всі новини