Меню

Абітурієнту

 Умови вступу за спеціальностями "Туризм" та "Готельно-ресторанна справа":

           1. для випускників шкіл:

- реєстрація електронних кабінетів вступників та завантаження необхідних документів - з 01 липня 2019 р.;
- прийом заяв та документів - з 10 по 22 липня 2019 р.

 

   

                                                                Для зарахування вступники подають:
1) оригінали та копії документа державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень і додатка до нього;
2) оригінали та копії:
- сертифікатів ЗНО 2017 р., 2018 р. та 2019 р. (сертифікат з іноземної мови 2018 р. та 2019 р.) – для вступників на основі повної загальної середньої освіти;
- екзаменаційного листка єдиного вступного іспиту з іноземної мови – для вступників до магістратури за спеціальностями галузі знань 24 «Сфера обслуговування»;
3) копію паспорта та реєстраційного номеру облікової картки платника податків;
4) копію військово-облікового документа – для військовозобов'язаних;
5) довідку про реєстрацію місця проживання особи (Додаток 13) – для зареєстрованих у селах випускників сільських шкіл 2019 р.;
6) чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см.

 

          2. для випускників технікумів та коледжів:

- прийом заяв та документів на навчання - з 10 по 22 липня 2019 р.

   

          3. для навчання у магістратурі зі спеціальностей 

"Туризм" та"Готельно-ресторанна справа" за денною та заочною формами

випускників  університетів з дипломом бакалавра, спеціаліста чи магістра:

● реєстрація вступників для складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови - з 13 травня по 03 червня 2019 р.;
● прийом заяв та документів - з 10 по 23 липня 2019 р.

    

Інші документи або їх копії подаються вступником, якщо це викликано особливими умовами зарахування за відповідними напрямами підготовки (спеціальностями), установленими законодавством, у строки, визначені для прийому документів, не пізніше строків, установлених у розділі V цих Умов, для прийняття приймальною комісією першого рішення про рекомендування вступників до зарахування.

Детальна інформація, щодо вступної кампанії на сайті Уманського національного університету садівництва

Тел./факс:

(04744)  3-07-32; 0674778085; 0999299073; 0936340716 (приймальна комісія Уманського НУС),

e-mail: vstupudau@gmail.com

Новый слой

Останні новини

Від теорії до практики: особливості роботи баристаЧитати повністю

Від теорії до практики: особливості роботи бариста

Гарний бариста не просто вміє готувати каву. Він підносить її до рангу мистецтва, він справжній художник, що легким рухом пітчера витворить розкішний лате-арт у чашці капучіно. Досвідчений бариста прекрасно розбирається в алкоголі і вміє готувати кавово-алкогольні напої: від класичної кави по-ірландськи до авторських. Бариста високого рівня вправно користується не тільки еспресо-машиною та кавомолкою, а й джезвою, пуроверами, аеропресом, перколяторами та будь-яким іншим екзотичним приладдям. Нещодавно студенти разом з викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС спеціальності 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали кав’ярню «Coffee Shop Palma» з метою ознайомлення студентів з організацією роботи кав’ярні та особливостей роботи баристи. Працівниками бару було проведено відкритий коучинг, де провідні баристи міста поділилися секретами приготування традиційних та сучасних кавових напоїв.

Читати повністю

Колодія величаймо - Весну зустрічаймо!Читати повністю

Колодія величаймо - Весну зустрічаймо!

На останньому тижні перед Великим постом, в Україні традиційно відзначають «Колодія» – старослов’янське свято на честь весняного Сонця, коріння якого сягає доби Трипільської культури. Його ще називають: Колодки, Масляниця, Сиропусний тиждень, Сирна неділя, Пущення, «Ніжкові заговини». Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС вирішили долучитися до українських традицій святкування Колодія та з гарним настроєм зустріти весну. З цією метою ними було організовано майстер-клас з приготування вареників. Майстер-клас це – відмінна ідея для всіх, хто бажає проявити власні кулінарні здібності і навчитися вміло справлятися з варениками, як це і прийнято в наших українських традиціях. Кожен з учасників дійства мав змогу самостійно приготувати вареники з різними начинками: картоплею, капустою, сиром, вишнями, а потім їх продегустувати.

Читати повністю

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Рекреалогії»Читати повністю

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Рекреалогії»

Рекреалогія – система наук про відпочинок. Туристична діяльність безпосередньо пов’язана із рекреалогією як галуззю знань про причини та способи здійснення рекреаційної діяльності та невід’ємної складової життя кожної людини і суспільства. Студенти Уманського національного університету садівництва спеціальності 242 «Туризм» в процесі навчання отримують знання про територіальні рекреаційні системи, формування яких визначається антропоекологічними і соціально-культурними потребами людей, соціальними та економічними потребами суспільства. Загальна оцінка рекреаційних систем здійснюється залежно від їхньої медико-біологічної, соціально-культурної та економічної ефективності.

Читати повністю

Захист дипломних робіт освітнього рівня «магістр» освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Читати повністю

Захист дипломних робіт освітнього рівня «магістр» освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

20-21 грудня2018 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту Уманського НУСвідбувся захист дипломних робітосвітнього рівня «магістр» освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання.

Читати повністю

Всі новини