Меню
Остання редакція: 22 червня 2017

Матеріально-технічна база

 

       Матеріально-технічна база кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва включає в себе:

 

1) лабораторію з готельного обслуговування:

- двомісний номер (ліжка, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше);

- одномісний номер (ліжко, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше);

2) лабораторія з ресторанного обслуговування:

- малий зал (стіл обідній, стільці, шафа, диван, крісла);

- зал великий (столи обідні, стільці, вішалка, тумби);

- виробничі приміщення (цех для приготування гарячих страв, цех для приготування холодних страв);

3) навчальні аудиторії:

- загальна площа 100 м2;

- місткість аудиторій - 60 осіб;

- мультимедійний проектор.

Останні новини

Інтернаціоналізація наукових розробок колективу кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУСЧитати повністю

Інтернаціоналізація наукових розробок колективу кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС

Наукова робота колективу кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва направлена на дослідження економічних засад розвитку, моніторингу сучасного стану туристично-рекреаційних ресурсів України.

Читати повністю

ПРЕС – РЕЛІЗ КОНКУРСУ «КУЛІНАРНИЙ БАТЛ»Читати повністю

ПРЕС – РЕЛІЗ КОНКУРСУ «КУЛІНАРНИЙ БАТЛ»

Student Fest «HoReCa – 2018» 26 квітня 2018 року продовжиться змаганнями за звання кращого кулінара Уманського національного університету садівництва.

Читати повністю

ПРЕС – РЕЛІЗ КОНКУРСУЧитати повністю

ПРЕС – РЕЛІЗ КОНКУРСУ

25 квітня 2018 року в Уманському національному університеті садівництва на базі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту відбудеться конкурс на краще знання теоретичних та практичних навиків з барної справи - «THE YOUNG A BARTENDER».

Читати повністю

Всі новини