Меню
Остання редакція: 22 червня 2017

Матеріально-технічна база

 

       Матеріально-технічна база кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва включає в себе:

 

1) лабораторію з готельного обслуговування:

- двомісний номер (ліжка, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше);

- одномісний номер (ліжко, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше);

2) лабораторія з ресторанного обслуговування:

- малий зал (стіл обідній, стільці, шафа, диван, крісла);

- зал великий (столи обідні, стільці, вішалка, тумби);

- виробничі приміщення (цех для приготування гарячих страв, цех для приготування холодних страв);

3) навчальні аудиторії:

- загальна площа 100 м2;

- місткість аудиторій - 60 осіб;

- мультимедійний проектор.

Останні новини

Акредитаційна експертиза підготовки фахівців за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» за другим (магістерським) рівнемЧитати повністю

Акредитаційна експертиза підготовки фахівців за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» за другим (магістерським) рівнем

З метою проведення первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в Уманському національному університеті садівництва та відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 13 листопада 2018 року № 1959-л, з 28 по 30 листопада 2018 р. на факультеті менеджменту Уманського націонаьного університету садівництва працювала експертна комісія у складі: Ольги Любіцевої – завідувача кафедри країнознавства та туризму Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктора географічних наук, професора і Вікторії Яворської – професора кафедри економічної та соціальної географії і туризму Одеського національного університету імені І.І. Мечникова, доктора географічних наук, професора.

Читати повністю

I тур Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі  туризму та готельно-ресторанної справиЧитати повністю

I тур Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи

22 листопада 2018 р. на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи на виконання Наказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 н. р.» і Наказу ректора УНУС відбувся I тур Всеукраїнської студентської олімпіади з профільних навчальних дисциплін для студентів спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа». Участь у Олімпіаді взяли 15 студентів спеціальності «Туризм» та 11 студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа», що мали можливість, вирішуючи завдання різної форми складності (теоретична частина – тестування, практична – розв’язування ситуаційних завдань), показати високу творчу, наукову та практичну підготовку, якої набули, під час навчання в університеті.

Читати повністю

Участь делегації Уманського НУС в міжнародній конференції з туризмуЧитати повністю

Участь делегації Уманського НУС в міжнародній конференції з туризму

14-15 листопада 2018 року у місті Гожув Великопольский (Республіка Польща) в Академії імені Якуба з Парадижа відбулася VI Міжнародна наукова конференція «Умови розвитку туризму та відпочинку в регіоні з урахуванням потреб в галузі охорони здоров’я».

Читати повністю

Відкритий коучинг «Організація сільського зеленого туризму» на базі агросадиби «Козацький хутір»Читати повністю

Відкритий коучинг «Організація сільського зеленого туризму» на базі агросадиби «Козацький хутір»

Села України – це справжня знахідка для туриста. Для комфортного відпочинку туристам пропонують міні-садиби в сільській місцевості - комплекс житлових, господарських і паркових споруд, які складають одне ціле. Відпочинок на березі річки, прогулянки в лісі на свіжому повітрі, смачні домашні страви національної кухні, рибалка, катання на човні - все це та багато іншого пропонують туристам для комфортного відпочинку. Зелений сільський туризм дає можливість мешканцям великого міста відпочити на природі від міської метушні, забути про стрес, відвідати місцеві визначні пам'ятки, ознайомитися з побутом сільських жителів та народними традиціями, які вони змогли зберегти і донести до наших днів, а при бажанні і взяти участь у цікавих роботах на свіжому повітрі.

Читати повністю

Всі новини