Меню
Остання редакція: 22 червня 2017

Матеріально-технічна база

 

       Матеріально-технічна база кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва включає в себе:

 

1) лабораторію з готельного обслуговування:

- двомісний номер (ліжка, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше);

- одномісний номер (ліжко, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше);

2) лабораторія з ресторанного обслуговування:

- малий зал (стіл обідній, стільці, шафа, диван, крісла);

- зал великий (столи обідні, стільці, вішалка, тумби);

- виробничі приміщення (цех для приготування гарячих страв, цех для приготування холодних страв);

3) навчальні аудиторії:

- загальна площа 100 м2;

- місткість аудиторій - 60 осіб;

- мультимедійний проектор.

Останні новини

Можливості професійного стажування студентів у ТуреччиніЧитати повністю

Можливості професійного стажування студентів у Туреччині

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва активно розвиває міжнародні зв’язки. Зокрема, у рамках міжнародної співпраці було організовано зустріч з представниками компанії «Kilit Global Tоurizm».

Читати повністю

Прийом екскурсії на маршруті «Київ – стародавня столиця Київської Русі»Читати повністю

Прийом екскурсії на маршруті «Київ – стародавня столиця Київської Русі»

Студентами Уманського НУС спеціальності «Туризм» було розроблено методичну розробку екскурсії, укомплектовано «портфель екскурсовода», а також карту-схему екскурсійного маршруту «Київ – стародавня столиця Київської Русі».

Читати повністю

Головна вечірка осені. Студентський бал-маскарад 2017Читати повністю

Головна вечірка осені. Студентський бал-маскарад 2017

Вже традиційно студентський актив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС проводить тематичні вечірки до Міжнародного дня студента

Читати повністю

Всі новини