Меню

Про кафедру

 Вітаємо на сайті кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Уманського національного університету садівництва!

           Ми одна з наймолодших і найамбітніших кафедр Університету. Наша кафедра здійснює підготовку фахівців зі спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітніми рівнями «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр».

           Професорсько-викладацький склад кафедри відзначається високим професіоналізмом, науковою компетентністю та широким досвідом практичної діяльності. Викладачі кафедри постійно вдосконалюють навчально-методичну базу дисциплін шляхом розробки нових підручників і навчальних посібників, методичних вказівок і програм навчальних дисциплін, що відповідають вимогам чинного законодавства, потребам ринків регіону та України.

          Освітній процес організовано за сучасними програмами та у відповідності до умов, які ставить перед нами сьогодення. Значна увага приділяється науково-практичній роботі, що передбачає проведення всеукраїнських та міжнародних науково-практичних конференцій, круглих столів, тренінгів, участь у науково-освітніх проектах.

           На кафедрі запроваджуються найбільш сучасні види навчальних занять: бінарні лекції, практичні заняття, тренінги, розбір конкретних ситуацій, мозкові штурми, ділові ігри, круглі столи, стажування, контрольні, курсові та дипломні роботи, виробнича практика тощо.

           Для закріплення отриманих в освітньому процесі знань налагоджені тісні взаємозв’язки з провідними підприємствами сфери гостинності як в Україні, так і за кордоном, що дає змогу студентам застосувати свої знання на практиці та поглибити здобуті навички зі спеціальності.

           Для нас важливим є: забезпечення якісною системою освіти, спрямованої на особистісно-орієнтовану технологію навчання, всебічний розвиток особистості, врахування індивідуальних особливостей студента, його здібностей, інтересів, потреб, зосередженість на формуванні його світосприйняття, професійних навичок і саморозвитку.

  Наш підхід до навчання - надихати і розширювати можливості!

 Будемо раді спільній роботі та запрошуємо до нас!

 

 

Останні новини

Секційні засідання кафедри туризму та готельно-ресторанної справи студентської наукової конференції,  приуроченої 160-річчю від дня народження видатного науковця  у галузі біологічних наук, професора Й. К. ПачоськогоЧитати повністю

Секційні засідання кафедри туризму та готельно-ресторанної справи студентської наукової конференції, приуроченої 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й. К. Пачоського

25 квітня 2024 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи УНУС відбулась студентська наукова конференція, приурочена 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й. К. Пачоського.

Читати повністю

Розвиток туристичної дестинації «Уманський кущ»Читати повністю

Розвиток туристичної дестинації «Уманський кущ»

22 квітня 2024 р. відбулась онлайн зустріч з науковцями КНЕУ щодо Смарт-спеціалізації громади, міфологізації Трипілля, розвитку культури і туризму у громаді.

Читати повністю

ІНФОРМАЦІЙНІ ДНІ НАЦІОНАЛЬНОГО БЮРО  ПРОГРАМИ ЄС «КРЕАТИВНА ЄВРОПА» В УКРАЇНІЧитати повністю

ІНФОРМАЦІЙНІ ДНІ НАЦІОНАЛЬНОГО БЮРО ПРОГРАМИ ЄС «КРЕАТИВНА ЄВРОПА» В УКРАЇНІ

Уманська міська рада та Місцева асоціація органів місцевого самоврядування «Кластер «Шляхами Трипільської Праматері» 16-17 квітня 2024 року запросили Український культурний фонд та представників бюро програми ЄС «Креативна Європа» провести тренінг з метою інформування працівників сфери культури та туризму щодо грантових можливостей Українського культурного фонду та проведення навчальних сесій з грантового менеджменту.

Читати повністю

Участь у практичному воркшопі «Кліматично-дружні кроки сільського туризму: що, навіщо, як, коли?»Читати повністю

Участь у практичному воркшопі «Кліматично-дружні кроки сільського туризму: що, навіщо, як, коли?»

10 квітня 2024 року Академією сільського розвитку було організовано та проведено практичний воркшоп «Кліматично-дружні кроки сільського туризму: що, навіщо, як, коли?». Захід проходив в онлайн форматі. До участі у заході було запрошено представників місцевих громад, науковців та усіх зацікавлених сторін, які переймаються проблематикою розвитку сільського туризму в Україні.

Читати повністю

Всі новини