Меню
Остання редакція: 02 лютого 2016

Працевлаштування

ТУРИЗМ

ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА

Випускник спеціальності "Туризм" може обіймати посади:

• Керівник департаменту з туризму в органах виконавчої влади (на державному та регіональному рівні)

• Консультант з туризму (в апараті органів державної влади, виконкому),

• Молодший державний інспектор

• Професіонал (спеціаліст) державної служби з туризму,

• Керівники, спеціалісти маркетингових відділів турфірм

• Керівник апарату місцевих органів державної влади;

• Начальник відділу зовнішньоекономічної діяльності;

• Головний спеціаліст науково-дослідницьких підрозділів;

• Наукові співробітники (туризмологія, екскурсознавство, рекреалогія),

• Директор туристичного агентства (менеджер міжнародного туризму)

• Оргсекретар (асоціації, союзу, федерації туризму);

• Референт з основної діяльності (туризм),

• Фахівець з розвитку сільського туризму

• Керівник туристичної і готельної діяльності

• Професіонали в галузі туризму,

• Гід-перекладач,

• Метролог туристичної служби

• Керівник державних або приватних туристичних організацій;

• Керівник туристсько-рекреаційних комплексів;

• Туризмознавець

• Фахівець із конференц-сервісу

• Менеджер з внутрішнього і з міжнародного туризму

• Консультант з питань страхування в туризмі

• Фахівець туристичного супроводу

• Туроператор

• Гід-країнознавець в’їздного туризму

• Керівник із рекреаційної діяльності;

• Керівник функціональних підрозділів і служб туристсько-рекреаційних комплексів;

• Менеджер з персоналу туристичної фірми;

• Інспектор з туризму та санаторно-курортної справи;

• Інструктор-методист з туризму.

Випускник спеціальності "Готельно-ресторанна справа" може обіймати посади:

• Директор готелю;

• Директор ресторану;

• Ресторатор;

• Гест-рілейшн;

• Менеджер у готельному господарстві;

• Менеджер ресторану;

• Фахівець санаторно-курортної справи;

• Менеджер у готельному господарстві;

• Менеджер ресторану;

• Фахівець санаторно-курортної справи;

• Керівник підприємства, установи, організації у сфері відпочинку, культури і спорту;

• Викладач у навчальному закладі;

• Директор (заступника директора) готелю чи ресторану;

• Начальник відділу з маркетингу та комерції у готельно-ресторанному бізнесі;

• Менеджер з готельно-ресторанної справи;

• Інспектор з контролю якості продукції;

• Спеціаліст в підрозділах з виробництва;

• Керівник з реалізації та організації споживання товарів, продукції ресторанного господарства та послуг;

• Спеціаліст матеріально-технічного забезпечення (економіст зі збуту, начальник відділу збуту);

• Менеджер в готельному та ресторанному господарстві;

• Менеджер в санаторно-курортному господарстві;

• Фахівець із гостинності в місцях розміщення (готелі, туристичні комплекси та ін.);

• Фахівець з готельного обслуговування;

• Фахівець з ресторанного обслуговування;

• Науковий співробітник (рекреалогія);

• Фахівець з управління проектами та програмами у сфері матеріального і (нематеріального) виробництва;

• Фахівець-аналітик з дослідження товарного ринку;

• Фахівець з організації дозвілля, організатор туристичної та готельної діяльності.

Останні новини

КОМПЛЕКСНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН ЗА НАПРЯМОМ ПІДГОТОВКИ 6.140101 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» ОСВІТНЬОГО РІВНЯ БАКАЛАВРЧитати повністю

КОМПЛЕКСНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН ЗА НАПРЯМОМ ПІДГОТОВКИ 6.140101 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» ОСВІТНЬОГО РІВНЯ БАКАЛАВР

19 червня 2019 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС відбувся комплексний кваліфікаційний екзамен за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» освітнього рівня «бакалавр» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія призначена в складі голови –к.е.н., доцента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС Кожухівської Раїси та її члени –к.т.н., доцент Ліщук Роман, к.е.н., доцент Нещадим Людмила, к.е.н., доцент Коваленко Любов, секретар – к.е.н., старший викладачПарубок Наталія.

Читати повністю

КОМПЛЕКСНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН ЗА НАПРЯМОМ ПІДГОТОВКИ 6.140103 ТА 242 «ТУРИЗМ»  ОСВІТНЬОГО РІВНЯ БАКАЛАВРЧитати повністю

КОМПЛЕКСНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН ЗА НАПРЯМОМ ПІДГОТОВКИ 6.140103 ТА 242 «ТУРИЗМ» ОСВІТНЬОГО РІВНЯ БАКАЛАВР

18 червня 2019 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту Уманського НУС відбувся комплексний кваліфікаційний екзамен за напрямом підготовки 6.140103 та 242 «Туризм» освітнього рівня «бакалавр» денної форми навчання. Головою екзаменаційної комісії для атестації здобувачів вищої освіти за ступенем вищої освіти бакалавр напряму підготовки «Туризм» призначена доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, к.е.н. Людмила Нещадим; членами екзаменаційної комісії: к.т.н., доцент Ліщук Роман, к.е.н., доцент Світлана Тимчук, к.е.н., доцент Діана Нагернюк, секретарем – к.е.н., доцент Олена Саковська.

Читати повністю

ПЕРШИЙ В УКРАЇНІ «КУРС ПРАКТИЧНОЇ ГОСТИННОСТІ» ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИЧитати повністю

ПЕРШИЙ В УКРАЇНІ «КУРС ПРАКТИЧНОЇ ГОСТИННОСТІ» ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Розвиток молодого покоління – один з найбільш важливих напрямків соціальної відповідальності компанії Hilton. «Курс практичної гостинності» у готелі Hilton Kyiv – одному з найкращих готелів на теренах України – дозволяє забезпечити зв'язок між теорією та практикою гостинності, покращити зміст викладання дисциплін із використанням практичних кейсів, формувати реальні компетентності майбутнього фахівця сфери туризму. З 10-14 червня 2019 року завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС професор Транченко Людмила пройшла курс «Практичної гоcтинності» у компанії Hilton. На практичному курсі були відібрані найкращі ЗВО, серед яких і Уманський національний університет садівництва, зокрема кафедра туризму та готельно-ресторанної справи.

Читати повністю

Міжнародна науково-практична конференція «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії»Читати повністю

Міжнародна науково-практична конференція «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії»

В Уманському НУС на факультеті менеджменту відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії». Організатором заходу виступила кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Мета конференції полягала у згуртуванні наукової спільноти, провідних фахівців та практиків готельно-ресторанної сфери та туристичної галузі України й закордону, котрі поділились своїми дослідженнями, досвідом впровадження інноваційних ефективних інструментів управління у сферу туризму та готельно-ресторанного бізнесу; студентську молодь, для якої участь у конференції стала поштовхом до реалізації новітніх технологій в майбутній професійній діяльності.

Читати повністю

Всі новини