Меню
Остання редакція: 02 лютого 2016

Працевлаштування

ТУРИЗМ

ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА

Випускник спеціальності "Туризм" може обіймати посади:

• Керівник департаменту з туризму в органах виконавчої влади (на державному та регіональному рівні)

• Консультант з туризму (в апараті органів державної влади, виконкому),

• Молодший державний інспектор

• Професіонал (спеціаліст) державної служби з туризму,

• Керівники, спеціалісти маркетингових відділів турфірм

• Керівник апарату місцевих органів державної влади;

• Начальник відділу зовнішньоекономічної діяльності;

• Головний спеціаліст науково-дослідницьких підрозділів;

• Наукові співробітники (туризмологія, екскурсознавство, рекреалогія),

• Директор туристичного агентства (менеджер міжнародного туризму)

• Оргсекретар (асоціації, союзу, федерації туризму);

• Референт з основної діяльності (туризм),

• Фахівець з розвитку сільського туризму

• Керівник туристичної і готельної діяльності

• Професіонали в галузі туризму,

• Гід-перекладач,

• Метролог туристичної служби

• Керівник державних або приватних туристичних організацій;

• Керівник туристсько-рекреаційних комплексів;

• Туризмознавець

• Фахівець із конференц-сервісу

• Менеджер з внутрішнього і з міжнародного туризму

• Консультант з питань страхування в туризмі

• Фахівець туристичного супроводу

• Туроператор

• Гід-країнознавець в’їздного туризму

• Керівник із рекреаційної діяльності;

• Керівник функціональних підрозділів і служб туристсько-рекреаційних комплексів;

• Менеджер з персоналу туристичної фірми;

• Інспектор з туризму та санаторно-курортної справи;

• Інструктор-методист з туризму.

Випускник спеціальності "Готельно-ресторанна справа" може обіймати посади:

• Директор готелю;

• Директор ресторану;

• Ресторатор;

• Гест-рілейшн;

• Менеджер у готельному господарстві;

• Менеджер ресторану;

• Фахівець санаторно-курортної справи;

• Менеджер у готельному господарстві;

• Менеджер ресторану;

• Фахівець санаторно-курортної справи;

• Керівник підприємства, установи, організації у сфері відпочинку, культури і спорту;

• Викладач у навчальному закладі;

• Директор (заступника директора) готелю чи ресторану;

• Начальник відділу з маркетингу та комерції у готельно-ресторанному бізнесі;

• Менеджер з готельно-ресторанної справи;

• Інспектор з контролю якості продукції;

• Спеціаліст в підрозділах з виробництва;

• Керівник з реалізації та організації споживання товарів, продукції ресторанного господарства та послуг;

• Спеціаліст матеріально-технічного забезпечення (економіст зі збуту, начальник відділу збуту);

• Менеджер в готельному та ресторанному господарстві;

• Менеджер в санаторно-курортному господарстві;

• Фахівець із гостинності в місцях розміщення (готелі, туристичні комплекси та ін.);

• Фахівець з готельного обслуговування;

• Фахівець з ресторанного обслуговування;

• Науковий співробітник (рекреалогія);

• Фахівець з управління проектами та програмами у сфері матеріального і (нематеріального) виробництва;

• Фахівець-аналітик з дослідження товарного ринку;

• Фахівець з організації дозвілля, організатор туристичної та готельної діяльності.

Останні новини

Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 175-річчю Уманського НУСЧитати повністю

Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 175-річчю Уманського НУС

На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи відбулося секційне засідання Всеукраїнської наукової студентської конференції, приуроченої 175-річчю Уманського НУС. За час роботи конференції було заслухано на секціях «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» 36 студентських доповідей з актуальних питань формування, функціонування і розвитку індустрії туризму та готельно-ресторанного бізнесу.

Читати повністю

Міні-фестиваль «Кухні народів світу»Читати повністю

Міні-фестиваль «Кухні народів світу»

18 квітня в рамках святкування 175-річчя Уманського національного університету садівництва,студенти і викладачі факультету менеджменту долучилися до традицій, особливостей культури різних народів світу та показали творчі здібності наших студентів, проводячи міні-фестиваль «Кухні народів світу». Незмінним організатором цього дійства впродовж двох років є кафедра туризму та готельно-ресторанної справи.

Читати повністю

МОЇ ВРАЖЕННЯ ВІД УЧАСТІ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗА НАПРЯМОМ «УПРАВЛІННЯ СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ»Читати повністю

МОЇ ВРАЖЕННЯ ВІД УЧАСТІ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗА НАПРЯМОМ «УПРАВЛІННЯ СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ»

Я – студентка Уманського НУС Наталія Михайлова, подавала наукову роботу «Розвиток інноваційних форм спортивно-оздоровчого туризму в Україні» до участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю». Наукова робота була рекомендована рецензентами до ІІ туру конкурсу та участі у науково-практичній конференції і мене було запрошено до Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова у м. Миколаїв для її презентації.

Читати повністю

КАФЕДРА ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ  ЗНОВУ СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВЧитати повністю

КАФЕДРА ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ ЗНОВУ СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ

18 квітня 2019 року на базі Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова м. Миколаїв було проведено ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю». Серед учасників ІІ туру конкурсу була студентка Уманського НУС Наталія Михайлова, яка навчається на факультеті менеджменту за спеціальністю 242 «Туризм». Її наукову роботу «Розвиток інноваційних форм спортивно-оздоровчого туризму в Україні» (написану під керівництвом завідувача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, д.е.н., професора Людмили Транченко) було відібрано рецензентами у ході першого етапу ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з-посеред 84 наукових робіт, які подані на конкурс із різних ЗВО України.

Читати повністю

Всі новини