Меню
Остання редакція: 07 травня 2018

Відгуки студентів

Уманський Роман, студент 3 курсу 31-тм групи

   

 Я навчаюсь на першому курсі в Уманському НУС за напрямом підготовки «Туризм». Навчальний процес є надзвичайно цікавим та насиченим, окрім традиційних пар, з нами проводять різноманітні тренінги, ділові ігри, відвідуємо туристичні агенції та виставки. Особисто для мене цікавим було відвідати 22 Міжнародний туристичний салон «Україна’2015» / UITM - Ukraine International Travel Market. Під час якого ми ознайомилися з широким асортиментом пропозицій, представлених на туристичному ринку.

На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи сучасні аудиторії та чудові викладачі, завжди допоможуть, підкажуть. Також, в університеті для студентів відбуваються презентації фільмів, вистави, концерти, конкурси, тематичні вечірки, що допомагає краще пізнати усіх студентів.

Я дуже радий, що вибрав для своєї освіти саме цей навчальний заклад та напрям підготовки «Туризм».

 Кулібаба Віолета, студентка 11-м-гр групи

  
Мене завжди приваблювала сфера гостинності. Тому коли постало питання про вибір спеціальності для отримання вищої освіти, мій вибір був єдиний - готельно-ресторанна справа. Моя сестра закінчила навчання на факультеті менеджменту в Уманському національному університеті садівництва  і завжди згадує роки навчання, як одні з найкращих. Доречі вона дуже гарно працевлаштувалась.Тому і я стала студенткою факультету менеджменту з омріяної спеціальності. Атмосфера навчального процесу мене захоплює, викладачі проводять цікаві лекції та практичні заняття, ми беремо участь у різноманітних заходах та майстер-класах. В національному університеті навчальний процес доступно та розуміло доносять до кожного студента. Я задоволена, що маю шанс отримати вищу освіту в стінах одного з найстаріших вишів України.  

 

 

 

Демиденко Руслана, студентка 41 тм групи 

  

Навчатися на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва - це вже гордість! Саме кафедра туризму та готельно-ресторанної справи надає студентам найрізноманітніші можливості для самореалізації. Це насамперед розвиток творчих і організаторських здібностей, можливість участі у  конкурсах, проектах та конференціях  як всеукраїнського, так і міжнародного рівня. Отримані при цьому знання та навички - це саме те, що хоче отримати сучасна молодь і за чим приходить до вищих навчальних закладів.

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи надзвичайно відповідальні і є професіоналами  своєї справи, що надають студентам необхідні в  майбутній професійній  діяльності знання, навички і досвід.

 Вони постійно шукають індивідуальні підходи до кожного студента і завжди допоможуть у вирішенні проблемних питань. Кафедру разом зі студентами загалом можна назвати однією дружною сім’єю.

Тож рекомендую  вступати до Уманського національного університету садівництва  за напрямом підготовки «Туризм»,  адже це Ваш шанс досягти успіху в житті!

  Василенко Олена, студентка 41 тм групи

  

Навчання в університеті – це неймовірно цікаве та корисне заняття, а особливо, якщо ти навчаєшся на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи   Уманського національного університету садівництва. Тут працюють висококваліфіковані викладачі, серед яких: доктори та кандидати наук, доценти, які дають неоціненні знання, що студенти зможуть використати для подальшого життя, і я, як студентка, в цьому переконалась. Навчання викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, намагаються зробити якнайцікавішим та найпродуктивнішим.

Я навчаюсь в університеті лише на 2 курсі, проте встигла побувати на різноманітних заходах, які організовували викладачі нашої кафедри, зокрема: майстерклас від кращих барістів міста Умані, які навчили нас правильно і смачно варити каву різними способами та розповіли нам історію кави.

Також ми були присутніми на зустрічах з представниками фірм, які пропонують стажування за кордоном: в Іспанії, Польщі, Туреччині, США, де студентам пропонують не тільки отримати великий досвід, вивчити мову, але і заробити кошти.

Отже, навчання може бути не тільки корисним, але й цікавим та пізнавальним.

 

Гарнага Станіслав, студент 31- гр групи

  

Я студент першого курсу напряму "Готельно-ресторанна справа". В процесі набуття нами майбутньої професії головним є кваліфікація викладачів та практична підготовка. Саме це вдало поєднується в моєму університеті. 
Крім теоретичного навчання, я маю змогу практично стажуватись як в Україні, так і в ряді країн Європи. Програми стажування підбираються особисто під кожного студента та на різний термін. По закінченню стажування я отримаю рекомендації закордонних роботодавців. Це вагома перевага при працевлаштуванні в провідні заклади готельно-ресторанного бізнесу.
Також під час закордонного стажування я маю змогу відвідувати тренінги, імплойшипи, практичні семінари. Кожний з них дає мені сертифікат, що значно підвищує мій професійно-кваліфікаційний рівень та якісно вирізняє мене серед інших спеціалістів. 
Також мені дуже подобається те, що під час навчання я можу відвідувати різні секції, відповідно до мого вподобання. 
Професійні майстер-класи, що проводяться на базі Уманського НУС з готельно-ресторанного бізнесу розвивають мене як спеціаліста. 

Я ще раз переконався, що вибір університету я зробив вірний!

Сочинська Марія 41 гр група

    

Дроботяк Дарья 21 тм група

  

Останні новини

Від теорії до практики: особливості роботи баристаЧитати повністю

Від теорії до практики: особливості роботи бариста

Гарний бариста не просто вміє готувати каву. Він підносить її до рангу мистецтва, він справжній художник, що легким рухом пітчера витворить розкішний лате-арт у чашці капучіно. Досвідчений бариста прекрасно розбирається в алкоголі і вміє готувати кавово-алкогольні напої: від класичної кави по-ірландськи до авторських. Бариста високого рівня вправно користується не тільки еспресо-машиною та кавомолкою, а й джезвою, пуроверами, аеропресом, перколяторами та будь-яким іншим екзотичним приладдям. Нещодавно студенти разом з викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС спеціальності 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали кав’ярню «Coffee Shop Palma» з метою ознайомлення студентів з організацією роботи кав’ярні та особливостей роботи баристи. Працівниками бару було проведено відкритий коучинг, де провідні баристи міста поділилися секретами приготування традиційних та сучасних кавових напоїв.

Читати повністю

Колодія величаймо - Весну зустрічаймо!Читати повністю

Колодія величаймо - Весну зустрічаймо!

На останньому тижні перед Великим постом, в Україні традиційно відзначають «Колодія» – старослов’янське свято на честь весняного Сонця, коріння якого сягає доби Трипільської культури. Його ще називають: Колодки, Масляниця, Сиропусний тиждень, Сирна неділя, Пущення, «Ніжкові заговини». Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС вирішили долучитися до українських традицій святкування Колодія та з гарним настроєм зустріти весну. З цією метою ними було організовано майстер-клас з приготування вареників. Майстер-клас це – відмінна ідея для всіх, хто бажає проявити власні кулінарні здібності і навчитися вміло справлятися з варениками, як це і прийнято в наших українських традиціях. Кожен з учасників дійства мав змогу самостійно приготувати вареники з різними начинками: картоплею, капустою, сиром, вишнями, а потім їх продегустувати.

Читати повністю

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Рекреалогії»Читати повністю

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Рекреалогії»

Рекреалогія – система наук про відпочинок. Туристична діяльність безпосередньо пов’язана із рекреалогією як галуззю знань про причини та способи здійснення рекреаційної діяльності та невід’ємної складової життя кожної людини і суспільства. Студенти Уманського національного університету садівництва спеціальності 242 «Туризм» в процесі навчання отримують знання про територіальні рекреаційні системи, формування яких визначається антропоекологічними і соціально-культурними потребами людей, соціальними та економічними потребами суспільства. Загальна оцінка рекреаційних систем здійснюється залежно від їхньої медико-біологічної, соціально-культурної та економічної ефективності.

Читати повністю

Захист дипломних робіт освітнього рівня «магістр» освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Читати повністю

Захист дипломних робіт освітнього рівня «магістр» освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

20-21 грудня2018 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту Уманського НУСвідбувся захист дипломних робітосвітнього рівня «магістр» освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання.

Читати повністю

Всі новини