Меню

Магістратура

      

   

для навчання у магістратурі зі спеціальностей 

"Туризм" та"Готельно-ресторанна справа" за денною та заочною формами

 випускників  університетів з дипломом бакалавра, спеціаліста чи магістра:

Етапи вступної кампанії

Денна / заочна форма навчання

Реєстрація вступників для складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови

з 13 травня до 18.00 год.

03 червня;

Складання додаткових фахових вступних випробувань для вступників, які вступають на основі ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня), здобутого за іншою спеціальністю (напрямом підготовки)

з 13 травня до 31 травня;

Початок прийому заяв та документів, передбачених розділом VI цих Правил

10 липня

Закінчення прийому заяв та документів для осіб, які вступають на основі вступних іспитів

09 липня

Закінчення прийому заяв та документів для осіб, які вступають на основі результатів єдиного вступного іспиту та фахового вступного випробування

23 липня

Основна сесія єдиного вступного іспиту (додаткова сесія проводиться в строки, встановлені Українським центром оцінювання якості освіти)

11 липня

Проведення фахових вступних випробувань

 

з 02 липня по 29 липня;

Надання вступникам рекомендацій для зарахування за державним замовленням

до 13 серпня;

 

Виконання вступниками вимог Правил прийому для зарахування

- за державним замовленням до 1800години 18 серпня;

- за кошти фізичних та/або юридичних осіб – до 1800 год. 21 серпня;

Зарахування вступників

- за державним замовленням – до 1200години 20 серпня;

- за кошти фізичних та/або юридичних осіб – не пізніше 22 серпня;

Переведення на вакантні місця державного, регіонального замовлення та на місця за рахунок цільових пільгових державних кредитів осіб, які зараховані на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб (відповідно до цих Правил прийому)

не пізніше 28 серпня.

                                                                           Для зарахування вступники подають:
1) оригінали та копії документа державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень і додатка до нього;
2) оригінали та копії:
- екзаменаційного листка єдиного вступного іспиту з іноземної мови – для вступників до магістратури за спеціальностями галузі знань 24 «Сфера обслуговування»;
3) копію паспорта та реєстраційного номеру облікової картки платника податків;
4) копію військово-облікового документа – для військовозобов'язаних;
5) довідку про реєстрацію місця проживання особи (Додаток 13) – для зареєстрованих у селах випускників сільських шкіл 2019 р.;
6) чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см.

ЗНО для магістрів - користні посилання:

1. Український центр оцінювання якості освіти

 

Детальна інформація, щодо вступної кампанії на сайті Уманського національного університету садівництва

 Тел./факс:

 (04744)  3-07-32; 0674778085; 0999299073; 0936340716 (приймальна комісія Уманського НУС),

 e-mail: vstupudau@gmail.com

Останні новини

Від теорії до практики: особливості роботи баристаЧитати повністю

Від теорії до практики: особливості роботи бариста

Гарний бариста не просто вміє готувати каву. Він підносить її до рангу мистецтва, він справжній художник, що легким рухом пітчера витворить розкішний лате-арт у чашці капучіно. Досвідчений бариста прекрасно розбирається в алкоголі і вміє готувати кавово-алкогольні напої: від класичної кави по-ірландськи до авторських. Бариста високого рівня вправно користується не тільки еспресо-машиною та кавомолкою, а й джезвою, пуроверами, аеропресом, перколяторами та будь-яким іншим екзотичним приладдям. Нещодавно студенти разом з викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС спеціальності 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали кав’ярню «Coffee Shop Palma» з метою ознайомлення студентів з організацією роботи кав’ярні та особливостей роботи баристи. Працівниками бару було проведено відкритий коучинг, де провідні баристи міста поділилися секретами приготування традиційних та сучасних кавових напоїв.

Читати повністю

Колодія величаймо - Весну зустрічаймо!Читати повністю

Колодія величаймо - Весну зустрічаймо!

На останньому тижні перед Великим постом, в Україні традиційно відзначають «Колодія» – старослов’янське свято на честь весняного Сонця, коріння якого сягає доби Трипільської культури. Його ще називають: Колодки, Масляниця, Сиропусний тиждень, Сирна неділя, Пущення, «Ніжкові заговини». Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС вирішили долучитися до українських традицій святкування Колодія та з гарним настроєм зустріти весну. З цією метою ними було організовано майстер-клас з приготування вареників. Майстер-клас це – відмінна ідея для всіх, хто бажає проявити власні кулінарні здібності і навчитися вміло справлятися з варениками, як це і прийнято в наших українських традиціях. Кожен з учасників дійства мав змогу самостійно приготувати вареники з різними начинками: картоплею, капустою, сиром, вишнями, а потім їх продегустувати.

Читати повністю

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Рекреалогії»Читати повністю

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Рекреалогії»

Рекреалогія – система наук про відпочинок. Туристична діяльність безпосередньо пов’язана із рекреалогією як галуззю знань про причини та способи здійснення рекреаційної діяльності та невід’ємної складової життя кожної людини і суспільства. Студенти Уманського національного університету садівництва спеціальності 242 «Туризм» в процесі навчання отримують знання про територіальні рекреаційні системи, формування яких визначається антропоекологічними і соціально-культурними потребами людей, соціальними та економічними потребами суспільства. Загальна оцінка рекреаційних систем здійснюється залежно від їхньої медико-біологічної, соціально-культурної та економічної ефективності.

Читати повністю

Захист дипломних робіт освітнього рівня «магістр» освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Читати повністю

Захист дипломних робіт освітнього рівня «магістр» освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

20-21 грудня2018 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту Уманського НУСвідбувся захист дипломних робітосвітнього рівня «магістр» освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання.

Читати повністю

Всі новини