Меню

Новини

16.04.2019
Workshop  "Креативне оформлення яєць до Великодня"Читати повністю

Workshop "Креативне оформлення яєць до Великодня"

Як прикрасити великодні яйця, аби вони перетворилися на справжні шедеври мистецтва? На це питання вирішили відповісти студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС. В рамках святкування Student Fest HoReCa – 2019 вони поділилися оригінальними способами прикрашання та фарбування яєць до Пасхи. Кожен учасник створив унікальне Великоднє яйце, не схоже на жодне інше.

Читати повністю

15.04.2019
Перемога у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Рекреалогія»Читати повністю

Перемога у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Рекреалогія»

На початку березня був проведений І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Рекреалогія» на базі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС, у якій взяли участь студенти 2, 3 та 4 курсів спеціальності 242 «Туризм». І так склалося, що серед всіх учасників я зайняла І місце і отримала змогу поборотися за першість серед найкращих студентів нашої країни, які також навчаються за моєю спеціальністю. Загалом таких студентів було 50 із 17 Закладів вищої освіти.

Читати повністю

15.04.2019
Запальний флешмоб від студентів на честь відкриття тижня HORECAЧитати повністю

Запальний флешмоб від студентів на честь відкриття тижня HORECA

Вже стало традицією відмічати в стінах Уманського національного університету садівництва на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Student fest HoReCa. В рамках святкування 175-річчя Уманського НУС 15 квітня 2019 року відбулось урочисте відкриття тижня готельно-ресторанної справи «Student fest HoReCa – 2019».

Читати повністю

15.04.2019
GROW КОУЧИНГ «КВАЛІФІКОВАНИЙ ПЕРСОНАЛ – ЗАПОРУКА УСПІХУ ПІДПРИЄМСТВА»Читати повністю

GROW КОУЧИНГ «КВАЛІФІКОВАНИЙ ПЕРСОНАЛ – ЗАПОРУКА УСПІХУ ПІДПРИЄМСТВА»

Одним з найпопулярніших інструментів топ-менеджменту, на даний час, ключовою метою якого є підвищення кадрового потенціалу, зокрема у сфері обслуговування, є коучинг. Коучинг є різновидом консультаційної діяльності, яка направлена на вирішення проблеми клієнта. В Україні з коучингом, як функціональним елементом системи менеджменту, тільки знайомляться. Нині він знаходиться на етапі становлення і розвитку інтересу до нього. Модель GROW є простим та ефективним інструментом управління персоналом.

Читати повністю

15.04.2019
Майстер-клас «Фітнес-цукерки»Читати повністю

Майстер-клас «Фітнес-цукерки»

Святкування щорічного тижня HORECA-2019 урочисто розпочав флешмоб та майстер клас «Фітнес-цукерки».

Читати повністю

14.04.2019
ДИПЛОМ ПЕРШОГО СТУПЕНЯ  ЗДОБУЛА СТУДЕНТКА  КАФЕРДИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ  У ІІ ЕТАПІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «РЕКРЕАЛОГІЯ»Читати повністю

ДИПЛОМ ПЕРШОГО СТУПЕНЯ ЗДОБУЛА СТУДЕНТКА КАФЕРДИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У ІІ ЕТАПІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «РЕКРЕАЛОГІЯ»

Згідно з листом Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України від 05.12.2018 року № 22.1/10-4524, щодо проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Рекреалогія» на базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з 10 по 12 квітня 2019 року. Драганова Ілона студентка факультету менеджменту, кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, під керівництвом доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Транченко Людмили взяла участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Рекреалогія».

Читати повністю