Меню

Новини

20.06.2019
КОМПЛЕКСНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН ЗА НАПРЯМОМ ПІДГОТОВКИ 6.140103 ТА 242 «ТУРИЗМ»  ОСВІТНЬОГО РІВНЯ БАКАЛАВРЧитати повністю

КОМПЛЕКСНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН ЗА НАПРЯМОМ ПІДГОТОВКИ 6.140103 ТА 242 «ТУРИЗМ» ОСВІТНЬОГО РІВНЯ БАКАЛАВР

18 червня 2019 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту Уманського НУС відбувся комплексний кваліфікаційний екзамен за напрямом підготовки 6.140103 та 242 «Туризм» освітнього рівня «бакалавр» денної форми навчання. Головою екзаменаційної комісії для атестації здобувачів вищої освіти за ступенем вищої освіти бакалавр напряму підготовки «Туризм» призначена доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, к.е.н. Людмила Нещадим; членами екзаменаційної комісії: к.т.н., доцент Ліщук Роман, к.е.н., доцент Світлана Тимчук, к.е.н., доцент Діана Нагернюк, секретарем – к.е.н., доцент Олена Саковська.

Читати повністю

17.06.2019
ПЕРШИЙ В УКРАЇНІ «КУРС ПРАКТИЧНОЇ ГОСТИННОСТІ» ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИЧитати повністю

ПЕРШИЙ В УКРАЇНІ «КУРС ПРАКТИЧНОЇ ГОСТИННОСТІ» ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Розвиток молодого покоління – один з найбільш важливих напрямків соціальної відповідальності компанії Hilton. «Курс практичної гостинності» у готелі Hilton Kyiv – одному з найкращих готелів на теренах України – дозволяє забезпечити зв'язок між теорією та практикою гостинності, покращити зміст викладання дисциплін із використанням практичних кейсів, формувати реальні компетентності майбутнього фахівця сфери туризму. З 10-14 червня 2019 року завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС професор Транченко Людмила пройшла курс «Практичної гоcтинності» у компанії Hilton. На практичному курсі були відібрані найкращі ЗВО, серед яких і Уманський національний університет садівництва, зокрема кафедра туризму та готельно-ресторанної справи.

Читати повністю

10.06.2019
Міжнародна науково-практична конференція «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії»Читати повністю

Міжнародна науково-практична конференція «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії»

В Уманському НУС на факультеті менеджменту відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії». Організатором заходу виступила кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Мета конференції полягала у згуртуванні наукової спільноти, провідних фахівців та практиків готельно-ресторанної сфери та туристичної галузі України й закордону, котрі поділились своїми дослідженнями, досвідом впровадження інноваційних ефективних інструментів управління у сферу туризму та готельно-ресторанного бізнесу; студентську молодь, для якої участь у конференції стала поштовхом до реалізації новітніх технологій в майбутній професійній діяльності.

Читати повністю

29.05.2019
ПРАКТИЧНИЙ ДОСВІД РОБОТИ В СФЕРІ ОБСЛУГОВУВАННЯЧитати повністю

ПРАКТИЧНИЙ ДОСВІД РОБОТИ В СФЕРІ ОБСЛУГОВУВАННЯ

Покликання кожного університету – сформувати в студентів ті якості, які знадобляться йому в подальшому житті. І недаремно всі кажуть, що студентські роки – найкращі, адже студент сповнений енергії, оптимізму та нових ідей. Метою роботи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва є забезпечення не лише гарних знань, а й розвиток практичних навичок студентів під час проходження практики, чи стажування в провідних закладах ресторанного та готельного бізнесу, клінінгових компаніях та ін.

Читати повністю

29.05.2019
Багатогранне навчання студентів Уманського НУСЧитати повністю

Багатогранне навчання студентів Уманського НУС

У всьому світі щорічно продається декілька мільярдів піц. Відомо, що тільки бразильці за день з'їдають більше одного мільйона цієї унікальної страви, американці - близько 350 шматків в секунду, а середній європеєць - 300 кг піци на рік. Першим королем, що спробував піцу, став Фердинанд I, правитель Сицилії. Він міг би оформити доставку піци – це входило в його можливості. Але замість цього Фердинанд відвідав заклад піцайоли Антоніо Тести й був захоплений оригінальним смаком піци. Він навідував цей заклад доволі часто. Правда, привчити до піци свою сім’ю він так і не зміг. Тоді тісто замішували ногами. А їсти таку їжу люди королівського походження не могли.

Читати повністю

28.04.2019
Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 175-річчю Уманського НУСЧитати повністю

Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 175-річчю Уманського НУС

На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи відбулося секційне засідання Всеукраїнської наукової студентської конференції, приуроченої 175-річчю Уманського НУС. За час роботи конференції було заслухано на секціях «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» 36 студентських доповідей з актуальних питань формування, функціонування і розвитку індустрії туризму та готельно-ресторанного бізнесу.

Читати повністю