Меню

Новини

24.06.2020
ПРОВЕДЕННЯ ПІДСУМКОВОЇ АТЕСТАЦІЇ БАКАЛАВРІВ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ  241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»Читати повністю

ПРОВЕДЕННЯ ПІДСУМКОВОЇ АТЕСТАЦІЇ БАКАЛАВРІВ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

24 червня 2020 року, згідно Розпорядження декана факультету менеджменту Уманського НУС «Про проведення підсумкової атестації здобувачів вищої освіти із застосуванням дистанційних технологій» № 4 від 11 червня 2020 р., на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи було проведено підсумкову атестацію бакалаврів за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».

Читати повністю

24.06.2020
Бакалаври спеціальності 242 «Туризм» успішно склали комплексний кваліфікаційний екзаменЧитати повністю

Бакалаври спеціальності 242 «Туризм» успішно склали комплексний кваліфікаційний екзамен

24 червня 2020 року відбулась підсумкова атестація студентів спеціальності 242 «Туризм» галузі знань «Сфера обслуговування» у відповідності з нормативними актами Міністерства освіти і науки України, рішеннями Вчених рад університету та факультету. Іспит було проведено у режимі онлайн з використанням програмного забезпечення Zoom.

Читати повністю

24.06.2020
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи взяла участь у шостому майстер-класі EBRD presentation of the Special Report «COVID-19 pandemic and its effects on Ukrainian tourism»Читати повністю

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи взяла участь у шостому майстер-класі EBRD presentation of the Special Report «COVID-19 pandemic and its effects on Ukrainian tourism»

23 червня 2020 р. з 13:00 до 15:00 в Zoom пройшла онлайн-презентація Спеціального звіту European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) «Пандемія COVID-19 і її наслідки в сфері туризму в Україні », розроблений на додаток до Дорожньої карти розвитку сектора туризму України, в рамках ініціативи ЄС #EU4Business. Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС Людмила Транченко, Людмила Нещадим, Світлана Тимчук, Діана Нагернюк, Наталія Терещук разом із студентами долучилися онлайн-презентації.

Читати повністю

18.06.2020
Вебінар «Ресторан при готелі: секрети внутрішньої кухні»Читати повністю

Вебінар «Ресторан при готелі: секрети внутрішньої кухні»

Безперервний професійний розвиток та підвищення кваліфікації педагогічних працівників передбачає набуття нових і вдосконалення раніше набутих компетентностей. На основі чого відбувається професійне зростання залежить від вибору кожного як і де розвиватися професійно. В теперішніх реаліях можна знаходити все нові й нові можливості для провадження освітнього процесу в новому вимірі. 16 червня кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС стала активним учасником вебінару «Ресторан при готелі: секрети внутрішньої кухні», що проходив на YouTobe-каналі і був організований тренером з ресторанного сервісу Reikartz Hotel Group Іриною Клуб.

Читати повністю

07.06.2020
Навчання експертів з проведення дистанційних акредитаційЧитати повністю

Навчання експертів з проведення дистанційних акредитацій

Завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Людмила Транченко 05 червня 2020 р., взяла участь у зустрічі-інструктажі з Головою, заступниками голови та керівником секретаріату Національного агентства.

Читати повністю

07.06.2020
Вебінар «Автентична українська кухня як туристичний продукт»Читати повністю

Вебінар «Автентична українська кухня як туристичний продукт»

Незважаючи на обмежувальні заходи, ми не зупинили освітній процес, а трансформували його в онлайн-площину. Так, 05 червня викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь в ZOOM-вебінарі «Автентична українська кухня як туристичний продукт». Смачно розповідала про вікові традиції української кухні Олена Щербань, доктор історичних наук, етногиня, автор і модератор Міжнародного етнофестивалю-квесту «Борщик у глиняному горщику».

Читати повністю