Меню
Остання редакція: 02 лютого 2016

Працевлаштування

ТУРИЗМ

ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА

Випускник спеціальності "Туризм" може обіймати посади:

• Керівник департаменту з туризму в органах виконавчої влади (на державному та регіональному рівні)

• Консультант з туризму (в апараті органів державної влади, виконкому),

• Молодший державний інспектор

• Професіонал (спеціаліст) державної служби з туризму,

• Керівники, спеціалісти маркетингових відділів турфірм

• Керівник апарату місцевих органів державної влади;

• Начальник відділу зовнішньоекономічної діяльності;

• Головний спеціаліст науково-дослідницьких підрозділів;

• Наукові співробітники (туризмологія, екскурсознавство, рекреалогія),

• Директор туристичного агентства (менеджер міжнародного туризму)

• Оргсекретар (асоціації, союзу, федерації туризму);

• Референт з основної діяльності (туризм),

• Фахівець з розвитку сільського туризму

• Керівник туристичної і готельної діяльності

• Професіонали в галузі туризму,

• Гід-перекладач,

• Метролог туристичної служби

• Керівник державних або приватних туристичних організацій;

• Керівник туристсько-рекреаційних комплексів;

• Туризмознавець

• Фахівець із конференц-сервісу

• Менеджер з внутрішнього і з міжнародного туризму

• Консультант з питань страхування в туризмі

• Фахівець туристичного супроводу

• Туроператор

• Гід-країнознавець в’їздного туризму

• Керівник із рекреаційної діяльності;

• Керівник функціональних підрозділів і служб туристсько-рекреаційних комплексів;

• Менеджер з персоналу туристичної фірми;

• Інспектор з туризму та санаторно-курортної справи;

• Інструктор-методист з туризму.

Випускник спеціальності "Готельно-ресторанна справа" може обіймати посади:

• Директор готелю;

• Директор ресторану;

• Ресторатор;

• Гест-рілейшн;

• Менеджер у готельному господарстві;

• Менеджер ресторану;

• Фахівець санаторно-курортної справи;

• Менеджер у готельному господарстві;

• Менеджер ресторану;

• Фахівець санаторно-курортної справи;

• Керівник підприємства, установи, організації у сфері відпочинку, культури і спорту;

• Викладач у навчальному закладі;

• Директор (заступника директора) готелю чи ресторану;

• Начальник відділу з маркетингу та комерції у готельно-ресторанному бізнесі;

• Менеджер з готельно-ресторанної справи;

• Інспектор з контролю якості продукції;

• Спеціаліст в підрозділах з виробництва;

• Керівник з реалізації та організації споживання товарів, продукції ресторанного господарства та послуг;

• Спеціаліст матеріально-технічного забезпечення (економіст зі збуту, начальник відділу збуту);

• Менеджер в готельному та ресторанному господарстві;

• Менеджер в санаторно-курортному господарстві;

• Фахівець із гостинності в місцях розміщення (готелі, туристичні комплекси та ін.);

• Фахівець з готельного обслуговування;

• Фахівець з ресторанного обслуговування;

• Науковий співробітник (рекреалогія);

• Фахівець з управління проектами та програмами у сфері матеріального і (нематеріального) виробництва;

• Фахівець-аналітик з дослідження товарного ринку;

• Фахівець з організації дозвілля, організатор туристичної та готельної діяльності.

Останні новини

Вебінар «Видавнича недоброчесність та маніпуляції з наукометрією: прокачати Хірш і не втратити обличчя»Читати повністю

Вебінар «Видавнича недоброчесність та маніпуляції з наукометрією: прокачати Хірш і не втратити обличчя»

3 липня 2020 року відбувся вебінар«Видавнича недоброчесність та маніпуляції з наукометрією: прокачати Хірш і не втратити обличчя» з циклу вебінарів«Дослідницька доброчесність: цінності та виклики», у якому взяли участь викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС. Спікером вебінару виступив Тарас Лютий, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри електроніки, загальної та прикладної фізики Сумського державного університету.

Читати повністю

УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ  ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ В ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧІ «СИСТЕМА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ В НУВГП: ДОСВІД РОЗРОБКИ ТА ПРОВАДЖЕННЯ»Читати повністю

УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ В ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧІ «СИСТЕМА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ В НУВГП: ДОСВІД РОЗРОБКИ ТА ПРОВАДЖЕННЯ»

30 червня 2020 року на офіційній FB сторінці Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти відбулася онлайн-зустріч на актуальну, для викладачів ЗВО, тематику: «Система забезпечення якості вищої освіти в НУВГП: досвід розробки та провадження». Онлайн-зустріч проводилася керівником відділу якості освіти Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне), доцентом, к.т.н. Віктором Корбутяком.

Читати повністю

ПЕРЕМОГА У ІІ ТУРІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»Читати повністю

ПЕРЕМОГА У ІІ ТУРІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

За підсумками ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, який проводився на базі Одеської національної академії харчових технологій, галузевою конкурсною комісією зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» наукову роботу студенток Уманського НУС Лілії Онищук та Катерини Балашової було нагороджено Дипломом ІІ ступеня.

Читати повністю

Активісти наукового товариства викладачів, студентів, магістрантів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяла участь у вебінарі «Дослідницька доброчесність: цінності та виклики»Читати повністю

Активісти наукового товариства викладачів, студентів, магістрантів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяла участь у вебінарі «Дослідницька доброчесність: цінності та виклики»

Академічна культура дослідника в освітньому просторі – це основа сталого розвитку Уманського національного університету садівництва. Академічна доброчесність є невід’ємним елементом успішної науково-дослідницької діяльності, дотримання її принципів є питомою потребою кожного вченого, студента, який прагне до нових наукових результатів. Питанню академічної доброчесності на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи приділяється особлива увага. 24 червня 2020 р. кафедра туризму та готельно-ресторанної справи взяла участь у вебінарі «Дослідницька доброчесність: цінності та виклики». Вебінар відбувся за підтримки Посольства Нідерландів в рамках проєкту «Культура законності». Інформаційні партнери: Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, Міжнародний фонд досліджень освітньої політики, ГО «Інноваційний університет».

Читати повністю

Всі новини