Меню

Освітні програми

          Освітні програми початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти

241 ОП "Готельно-ресторанна справа"  2023

241 ОП "Готельно-ресторанна справа"  2022

241 ОП "Готельно-ресторанна справа"  2021

 

 

         Освітні програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

      241 ОП "Готельно-ресторанна справа"  2025

241 ОП "Готельно-ресторанна справа"  2024

241 ОП "Готельно-ресторанна справа"  2023

241 ОП "Готельно-ресторанна справа"  2022

241 ОП "Готельно-ресторанна справа" 2021

 

        242 ОПП "Туризм" 2025

        242 ОПП "Туризм" 2024

        242 ОПП "Туризм" 2023

        242 ОПП "Туризм" 2022

 

Освітні програми другого  рівня вищої освіти (магістр)

  241 ОП "Готельно-ресторанна справа" 2025

         241 ОП "Готельно-ресторанна справа" 2024

         241 ОП "Готельно-ресторанна справа" 2022

 

        242 ОП "Туризм" 2025

         242 ОП "Туризм" 2024

        242 ОП "Туризм" 2023

 

ПРОПОЗИЦІЙ ТА РЕКОМЕНДАЦІЙ СТЕЙКХОЛДЕРІВ 242 ОП "Туризм"

       2022-2023 н. р.

       2023-2024 н. р.

       2024-2025 н. р.

 

 

Останні новини

Участь у грантовій програмі Erasmus+ Модуль Жан Моне  «Політика ЄС щодо соціальної економіки: зайнятість, соціальні питання, інклюзивне підприємництво»Читати повністю

Участь у грантовій програмі Erasmus+ Модуль Жан Моне «Політика ЄС щодо соціальної економіки: зайнятість, соціальні питання, інклюзивне підприємництво»

Протягом 13-17 червня 2025 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи і здобувачі вищої освіти спеціальностей «Туризм та рекреація» й «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» були слухачами Літньої школи «Політика ЄС щодо соціальної економіки: зайнятість, соціальні питання, інклюзивне підприємництво».

Читати повністю

Проведення підсумкового етапу Всеукраїнського конкурсу проєктів здобувачів вищої освіти «Туристичні перлини України».Читати повністю

Проведення підсумкового етапу Всеукраїнського конкурсу проєктів здобувачів вищої освіти «Туристичні перлини України».

12 червня 2025 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету було проведено другий етап Всеукраїнського конкурсу проєктів здобувачів вищої освіти «Туристичні перлини України».

Читати повністю

«Хлібна індустрія – 2025»: від зернини до хлібини!Читати повністю

«Хлібна індустрія – 2025»: від зернини до хлібини!

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі спеціальностей «Туризм та рекреація», «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» взяли участь у Третьому національному форумі «Хлібна індустрія – 2025», що проходив в Уманському національному університеті.

Читати повністю

Неформальна освіта здобувачів вищої освіти за ОПП «Готельно-ресторанна справа»Читати повністю

Неформальна освіта здобувачів вищої освіти за ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОПП «Готельно-ресторанна справа» Тимур СОКОЛОВСЬКИЙ, Олександра ПРИТУЛЯК, Артур ШПРИХЕР, Олександр КУРМИШОВ успішно пройшли онлайн-курс на платформі Prometheus «Сучасне керівництво проектами – мистецтво порушення правил».

Читати повністю

Всі новини