Меню

Освітні програми

          Освітні програми початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти

241 ОП "Готельно-ресторанна справа"  2023

241 ОП "Готельно-ресторанна справа"  2022

241 ОП "Готельно-ресторанна справа"  2021

 

 

         Освітні програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

241 ОП "Готельно-ресторанна справа"  2024

241 ОП "Готельно-ресторанна справа"  2023

241 ОП "Готельно-ресторанна справа"  2022

241 ОП "Готельно-ресторанна справа" 2021

         - Рецензія 1 

         - Рецензія 2 

         - Рецензія 3

         - Рецензія 4

     

           242 ОПП "Туризм" 2024

           242 ОПП "Туризм" 2023

          - Рецензія 1 

         - Рецензія 2 

         - Рецензія 3

         - Рецензія 4

       242 ОПП "Туризм" 2022

          - Рецензія 1

          - Рецензія 2

          - Рецензія 3

          - Рецензія 4

          - Рецензія 5

 

Освітні програми другого  рівня вищої освіти (магістр)

         241 ОП "Готельно-ресторанна справа" 2024

         241 ОП "Готельно-ресторанна справа" 2022

        

         242 ОП "Туризм" 2024

          - Рецензія 1

          - Рецензія 2

          - Рецензія 3

          - Рецензія 4

          - Рецензія 5

        242 ОП "Туризм" 2023

          - Рецензія 1

          - Рецензія 2

          - Рецензія 3

          - Рецензія 4

ПРОПОЗИЦІЙ ТА РЕКОМЕНДАЦІЙ СТЕЙКХОЛДЕРІВ 242 ОП "Туризм"

       2022-2023 н. р.

       2023-2024 н. р.

       2024-2025 н. р.

 

 

Останні новини

Участь в онлайн-семінарі "Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві"Читати повністю

Участь в онлайн-семінарі "Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві"

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи й здобувачі вищої освіти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, 242 Туризм та рекреація взяли участь в онлайн-семінарі «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві», який відбувся 18 березня 2025 року.

Читати повністю

Викладачі та здобувачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС взяли участь у відкритій лекції від провідного європейського експертаЧитати повністю

Викладачі та здобувачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС взяли участь у відкритій лекції від провідного європейського експерта

12 березня 2024 року викладачі та здобувачі вищої освіти спеціальностей J2 (241) «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» та J3 (242) «Туризм та рекреація» кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва долучилися до відкритої лекції на тему «Ключові зміни в законодавстві та нові тенденції, що формують туризм у ЄС у 2024 році». Захід організований за підтримки Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

Читати повністю

УЧАСТЬ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У РОБОТІ ОСВІТНЬО-ВИРОБНИЧОГО НАУКОВОГО КЛАСТЕРУ «ОСВІТА, НАУКА ТА ПРАКТИКА ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО»Читати повністю

УЧАСТЬ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У РОБОТІ ОСВІТНЬО-ВИРОБНИЧОГО НАУКОВОГО КЛАСТЕРУ «ОСВІТА, НАУКА ТА ПРАКТИКА ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО»

11 березня 2025 року викладачі та здобувачі ОР «магістр», «бакалавр» спеціальностей «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», «Туризм та рекреація» кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, долучилися до засідання освітньо-виробничого наукового кластеру «Освіта, наука та практика для майбутнього».

Читати повністю

Онлайн-лекція від ресторатора та гастропродюсера Максима ХрамоваЧитати повністю

Онлайн-лекція від ресторатора та гастропродюсера Максима Храмова

10 березня науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі спеціальностей J2 (241) «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» та J3 (242) «Туризм та рекреація» приєдналися до Live-ефіру Кирила Куницького та Максима Храмова на тему: «Чому гості приходять, але не повертаються? Як створити систему лояльності у ресторанному бізнесі, що реально працює».

Читати повністю

Всі новини