Меню

Освітні програми

          Освітні програми початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти

241 ОП "Готельно-ресторанна справа"  2023

241 ОП "Готельно-ресторанна справа"  2022

241 ОП "Готельно-ресторанна справа"  2021

 

 

         Освітні програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

      241 ОП "Готельно-ресторанна справа"  2025

241 ОП "Готельно-ресторанна справа"  2024

241 ОП "Готельно-ресторанна справа"  2023

241 ОП "Готельно-ресторанна справа"  2022

241 ОП "Готельно-ресторанна справа" 2021

 

        242 ОПП "Туризм" 2025

        242 ОПП "Туризм" 2024

        242 ОПП "Туризм" 2023

        242 ОПП "Туризм" 2022

 

Освітні програми другого  рівня вищої освіти (магістр)

  241 ОП "Готельно-ресторанна справа" 2025

       241 ОП "Готельно-ресторанна справа" 2024

         241 ОП "Готельно-ресторанна справа" 2022

 

        242 ОП "Туризм" 2025

         242 ОП "Туризм" 2024

        242 ОП "Туризм" 2023

 

ПРОПОЗИЦІЙ ТА РЕКОМЕНДАЦІЙ СТЕЙКХОЛДЕРІВ 242 ОП "Туризм"

       2022-2023 н. р.

       2023-2024 н. р.

       2024-2025 н. р.

 

 

Останні новини

Міжнародний семінар «Смартгостинність для підвищення ефективності готельного бізнесу»Читати повністю

Міжнародний семінар «Смартгостинність для підвищення ефективності готельного бізнесу»

2 грудня 2025 року здобувачі вищої освіти зі спеціальностей «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», «Туризм та рекреація» та науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету взяли участь у міжнародному семінарі «Смартгостинність для підвищення ефективності готельного бізнесу» на англійській мові, який став цінним ресурсом для здобувачів та викладачів, зацікавлених у поглибленні знань у сфері обслуговування.

Читати повністю

Неформальна освіта здобувачів другого (магістерського) рівня освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Читати повністю

Неформальна освіта здобувачів другого (магістерського) рівня освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»

Здобувач другого (магістерського) рівня освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Тетяна Трачук у рамках вивчення дисципліни «Сервісологія» успішно завершила два курси на провідній українській платформі неформальної освіти Prometheus, отримавши відповідні сертифікати.

Читати повністю

Міжнародний освітній нетворкінг «Практико-орієнтована підготовка фахівців галузі знань J «Транспорт та послуги»: реалії та виклики»Читати повністю

Міжнародний освітній нетворкінг «Практико-орієнтована підготовка фахівців галузі знань J «Транспорт та послуги»: реалії та виклики»

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету взяли активну участь у Міжнародному освітньому нетворкінгу «Практико-орієнтована підготовка фахівців галузі знань J “Транспорт та послуги”: реалії та виклики», який відбувся 27 листопада 2025 року в онлайн-форматі. Захід був організований кафедрою готельно-ресторанної справи та туризму економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Читати повністю

ОНЛАЙН-ФОРУМ «ПІДСУМКИ ТУРИСТИЧНОГО СЕЗОНУ В УКРАЇНІ»Читати повністю

ОНЛАЙН-ФОРУМ «ПІДСУМКИ ТУРИСТИЧНОГО СЕЗОНУ В УКРАЇНІ»

Професорсько-викладацький склад кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету та студенти спеціальностей «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» долучилися до перегляду онлайн-форуму «Підсумки туристичного сезону в Україні», організованого Торгово-промисловою палатою України.

Читати повністю

Всі новини