Меню

Матеріально-технічна база

          В розпорядженні кафедри спеціалізовані кабінети з готельної, ресторанної справи та барної справи і навчально-наукова лабораторія сільського зеленого туризму, лабораторія організації готельного обслуговування, лабораторія організації ресторанного обслуговування обладнані мультимедійними засобами.

 

Лабораторія організації готельного обслуговування

 двомісний номер (ліжка, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше); одномісний номер (ліжко, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше).  Програмне забезпечення: «Expert Solution «Готель».

 

 

 

 Лабораторія організації ресторанного обслуговування

 зал великий (столи обідні, стільці, вішалка, тумби). Програмне забезпечення: «Expert Solution «Ресторан».

 

 

Навчально-наукова лабораторія сільського зеленого туризму:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

 

 

Спеціалізований кабінет з організації готельної справи:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

 

  

Спеціалізований кабінет з організації ресторанної справи:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

  

 

 

Спеціалізований кабінет з організації барної справи

 

 

 

В освітньому процесі використовується матеріально-технічна база 

лабораторії технологій харчування (56 м2) кафедри технології харчових продуктів.

  

  

          

 

 

 

Останні новини

Підсумкова атестація здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 242 «Туризм» Читати повністю

Підсумкова атестація здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 242 «Туризм»

21 червня 2022 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи було проведено підсумкову атестацію здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 242 «Туризм». Згідно ОПП «Туризм» підсумкова атестація проводилася у формі атестаційного екзамену.

Читати повністю

Вітаємо з успішним складанням екзаменів!Читати повністю

Вітаємо з успішним складанням екзаменів!

20 червня 2022 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва відбувся комплексний кваліфікаційний екзамен зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітнім рівнем вищої освіти початковий (короткий цикл) та перший (бакалаврський) денної форми навчання.

Читати повністю

Запрошуємо випускників технікумів та коледжів на навчанняЧитати повністю

Запрошуємо випускників технікумів та коледжів на навчання

Вступ 2022-2023. Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва здійснює підготовку за спеціальностями 242 Туризм, 241 Готельно-ресторанна справа за ОР "молодший бакалавр", "бакалавр", "магістр".

Читати повністю

Тренди ресторанного ринку в час війни і після перемогиЧитати повністю

Тренди ресторанного ринку в час війни і після перемоги

10 червня викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь у вебінарі «Тренди ресторанного ринку в час війни і після перемоги», який провів Магалецький Андрій, що є керуючий партнер компанії Restetika та являється президентом кулінарів України.

Читати повністю

Всі новини