Меню

Матеріально-технічна база

          В розпорядженні кафедри спеціалізовані кабінети з готельної, ресторанної справи та барної справи і навчально-наукова лабораторія сільського зеленого туризму, лабораторія організації готельного обслуговування, лабораторія організації ресторанного обслуговування обладнані мультимедійними засобами.

 

Лабораторія організації готельного обслуговування

 двомісний номер (ліжка, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше); одномісний номер (ліжко, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше).  Програмне забезпечення: «Expert Solution «Готель».

 

 

 

 Лабораторія організації ресторанного обслуговування

 зал великий (столи обідні, стільці, вішалка, тумби). Програмне забезпечення: «Expert Solution «Ресторан».

 

 

Навчально-наукова лабораторія сільського зеленого туризму:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

 

 

Спеціалізований кабінет з організації готельної справи:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

 

  

Спеціалізований кабінет з організації ресторанної справи:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

  

 

 

Спеціалізований кабінет з організації барної справи

 

торгова стінка (1 шт.), музичний центр (1 шт.), стільці високі (барні) (4 шт.), столи (4 шт.), торговий прилавок (1 шт.), піаніно Лірика (1 шт.), стільці (15 шт.), холодильник (1 шт.), набір стопок (1уп.), набір бокалів для шампанського (2 уп.), набір бокалів для вина (2 уп.), бокали коньячні (6 шт.), стакани коктейльні (4 шт.), стакани для віскі (6 шт.)

 

 

 

Лабораторія технології харчування

столи  професійні (3 шт.),  стільці  (3 шт.), шафи верх (9 шт.), шафи низ (9 шт.), бойлер (1 шт.), вентиляційна шахта (1 шт.), мийки (4 шт.), крани (4 шт.), електром’ясорубка (1 шт.), духова шафа (1 шт.), плита індукційна (1 шт.), сковорідки (4 шт.), каструлі (5 шт.), сотейники (3 шт.), тарілки  (10 шт.), миски (5 шт.), ножі (7 шт.), тертки (3 шт.),дошки обробні (8 шт.), дошка сервірувальна (1 шт.), кухонне приладдя (18 шт.), форми для випічки (2 шт.), кітель кухарський (4 шт.), 

 

Кабінет туризму 

Дошка (1 шт); портативний ноутбук HP 250 G6 (2EV80ES) учителя, портативний ноутбук HP 250 G6 (2EV80ES) здобувача, мережевий комутатор TP-LINK TL-SF1008D Світч, маршрутизатор Wi-Fi TPLink TL-WR840N, програмне забезпечення, словники, магнітофон касетний Sony CFS-B7S, методичне забезпечення для навчальної практики.

 

В освітньому процесі використовується матеріально-технічна база 

науково-дослідної лабораторії «Технолог» (56 м2) кафедри технології харчових продуктів.

  

  

 

 

 

          

 

 

 

Останні новини

Підвищення рівня педагогічної майстерності – актуальна вимога часуЧитати повністю

Підвищення рівня педагогічної майстерності – актуальна вимога часу

З метою підвищення рівня викладацької майстерності, розширення власних практичних знань та відповідності вимогам сучасності, викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУ постійно слідкують за трендами й інноваціями у сфері освіти та науки. Зважаючи на вказане, к.е.н., доцент Раїса Кожухівська та к.е.н., доцент Олена Саковська, у період з 24 по 28 листопада 2025 р., пройшли курси підвищення кваліфікації за програмою «Наука✕ШІ: нова парадигма».

Читати повністю

Міжнародний семінар «Смартгостинність для підвищення ефективності готельного бізнесу»Читати повністю

Міжнародний семінар «Смартгостинність для підвищення ефективності готельного бізнесу»

2 грудня 2025 року здобувачі вищої освіти зі спеціальностей «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», «Туризм та рекреація» та науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету взяли участь у міжнародному семінарі «Смартгостинність для підвищення ефективності готельного бізнесу» на англійській мові, який став цінним ресурсом для здобувачів та викладачів, зацікавлених у поглибленні знань у сфері обслуговування.

Читати повністю

Неформальна освіта здобувачів другого (магістерського) рівня освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Читати повністю

Неформальна освіта здобувачів другого (магістерського) рівня освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»

Здобувач другого (магістерського) рівня освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Тетяна Трачук у рамках вивчення дисципліни «Сервісологія» успішно завершила два курси на провідній українській платформі неформальної освіти Prometheus, отримавши відповідні сертифікати.

Читати повністю

Міжнародний освітній нетворкінг «Практико-орієнтована підготовка фахівців галузі знань J «Транспорт та послуги»: реалії та виклики»Читати повністю

Міжнародний освітній нетворкінг «Практико-орієнтована підготовка фахівців галузі знань J «Транспорт та послуги»: реалії та виклики»

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету взяли активну участь у Міжнародному освітньому нетворкінгу «Практико-орієнтована підготовка фахівців галузі знань J “Транспорт та послуги”: реалії та виклики», який відбувся 27 листопада 2025 року в онлайн-форматі. Захід був організований кафедрою готельно-ресторанної справи та туризму економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Читати повністю

Всі новини