Матеріально-технічна база
Матеріально-технічна база кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва включає в себе:
1) лабораторію з готельного обслуговування:
- двомісний номер (ліжка, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше);
- одномісний номер (ліжко, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше);
2) лабораторія з ресторанного обслуговування:
- малий зал (стіл обідній, стільці, шафа, диван, крісла);
- зал великий (столи обідні, стільці, вішалка, тумби);
- виробничі приміщення (цех для приготування гарячих страв, цех для приготування холодних страв);
3) навчальні аудиторії:
- загальна площа 100 м2;
- місткість аудиторій - 60 осіб;
- мультимедійний проектор.
Фотогалерея

















