Меню

Матеріально-технічна база

          В розпорядженні кафедри спеціалізовані кабінети з готельної, ресторанної справи та барної справи і навчально-наукова лабораторія сільського зеленого туризму, лабораторія організації готельного обслуговування, лабораторія організації ресторанного обслуговування обладнані мультимедійними засобами.

 

Лабораторія організації готельного обслуговування

 двомісний номер (ліжка, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше); одномісний номер (ліжко, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше).  Програмне забезпечення: «Expert Solution «Готель».

 

 

 

 Лабораторія організації ресторанного обслуговування

 зал великий (столи обідні, стільці, вішалка, тумби). Програмне забезпечення: «Expert Solution «Ресторан».

 

 

Навчально-наукова лабораторія сільського зеленого туризму:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

 

 

Спеціалізований кабінет з організації готельної справи:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

 

  

Спеціалізований кабінет з організації ресторанної справи:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

  

 

 

Спеціалізований кабінет з організації барної справи

 

торгова стінка (1 шт.), музичний центр (1 шт.), стільці високі (барні) (4 шт.), столи (4 шт.), торговий прилавок (1 шт.), піаніно Лірика (1 шт.), стільці (15 шт.), холодильник (1 шт.), набір стопок (1уп.), набір бокалів для шампанського (2 уп.), набір бокалів для вина (2 уп.), бокали коньячні (6 шт.), стакани коктейльні (4 шт.), стакани для віскі (6 шт.)

 

 

 

Лабораторія технології харчування

столи  професійні (3 шт.),  стільці  (3 шт.), шафи верх (9 шт.), шафи низ (9 шт.), бойлер (1 шт.), вентиляційна шахта (1 шт.), мийки (4 шт.), крани (4 шт.), електром’ясорубка (1 шт.), духова шафа (1 шт.), плита індукційна (1 шт.), сковорідки (4 шт.), каструлі (5 шт.), сотейники (3 шт.), тарілки  (10 шт.), миски (5 шт.), ножі (7 шт.), тертки (3 шт.),дошки обробні (8 шт.), дошка сервірувальна (1 шт.), кухонне приладдя (18 шт.), форми для випічки (2 шт.), кітель кухарський (4 шт.), 

 

Кабінет туризму 

Дошка (1 шт); портативний ноутбук HP 250 G6 (2EV80ES) учителя, портативний ноутбук HP 250 G6 (2EV80ES) здобувача, мережевий комутатор TP-LINK TL-SF1008D Світч, маршрутизатор Wi-Fi TPLink TL-WR840N, програмне забезпечення, словники, магнітофон касетний Sony CFS-B7S, методичне забезпечення для навчальної практики.

 

В освітньому процесі використовується матеріально-технічна база 

науково-дослідної лабораторії «Технолог» (56 м2) кафедри технології харчових продуктів.

  

  

 

 

 

          

 

 

 

Останні новини

Участь у проєкті Erasmus+ курс «Євроінтеграція та сталий розвиток сільських територій України як запорука забезпечення продовольчої безпеки в умовах повоєнного відновлення»Читати повністю

Участь у проєкті Erasmus+ курс «Євроінтеграція та сталий розвиток сільських територій України як запорука забезпечення продовольчої безпеки в умовах повоєнного відновлення»

Читати повністю

Успішна акредитація освітньо-професійної програми «Туризм» за спеціальністю 242 «Туризм та рекреація» за другим (магістерським)  рівнем вищої освітиЧитати повністю

Успішна акредитація освітньо-професійної програми «Туризм» за спеціальністю 242 «Туризм та рекреація» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти

Читати повністю

Міжнародний семінар «NICHE TOURISM by Dr Elizabeth M. Ineson»

  4 та 6 листопада 2024 року викладачі та здобувачі вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь у міжнародному ONLINE-семінарі «NICHE TOURISM by Dr Elizabeth M. Ineson».

Читати повністю

КАФЕДРА ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ ДОЛУЧИЛАСЯ ДО МІЖНАРОДНОЇ ЛЕКЦІЇ

 В рамках роботи освітньо-виробничого наукового кластеру «Освіта, наука та практика для майбутнього» викладачі та здобувачі кафедри туризм та готельно-ресторанна справа факультету менеджменту Уманського НУС прослухали гостьову лекцію від польських колег Варшавського університету природничих наук (Warsaw University of Life Sciences) Едити Скаржинської на тему «Вплив інтелектуального капіталу на соціально-економічний розвиток». Результати дослідження, які представила спікер, сприяли розвитку не тільки професійних знань, а й розширенню особистої освітньо-наукової траєкторії як здобувачів вищої освіти, так і науково-педагогічних працівників.

Читати повністю

Всі новини