Меню

Матеріально-технічна база

          В розпорядженні кафедри спеціалізовані кабінети з готельної, ресторанної справи та барної справи і навчально-наукова лабораторія сільського зеленого туризму, лабораторія організації готельного обслуговування, лабораторія організації ресторанного обслуговування обладнані мультимедійними засобами.

 

Лабораторія організації готельного обслуговування

 двомісний номер (ліжка, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше); одномісний номер (ліжко, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше).  Програмне забезпечення: «Expert Solution «Готель».

 

 

 

 Лабораторія організації ресторанного обслуговування

 зал великий (столи обідні, стільці, вішалка, тумби). Програмне забезпечення: «Expert Solution «Ресторан».

 

 

Навчально-наукова лабораторія сільського зеленого туризму:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

 

 

Спеціалізований кабінет з організації готельної справи:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

 

  

Спеціалізований кабінет з організації ресторанної справи:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

  

 

 

Спеціалізований кабінет з організації барної справи

 

 

 

В освітньому процесі використовується матеріально-технічна база 

лабораторії технологій харчування (56 м2) кафедри технології харчових продуктів.

  

  

          

 

 

 

Останні новини

Вітаємо магістрів з туризму та готельно-ресторанної справи з успішним захистом кваліфікаційних дипломних робіт та отриманням диплома магістраЧитати повністю

Вітаємо магістрів з туризму та готельно-ресторанної справи з успішним захистом кваліфікаційних дипломних робіт та отриманням диплома магістра

13-14 грудня 2021 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту Уманського НУС відбувся захист кваліфікаційних дипломних робіт освітнього рівня «магістр» освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання.

Читати повністю

Всеукраїнський студентський гурток «Я покажу тобі світ»: інноваційні аспекти організації наукової роботи здобувачів вищої освітиЧитати повністю

Всеукраїнський студентський гурток «Я покажу тобі світ»: інноваційні аспекти організації наукової роботи здобувачів вищої освіти

Наприкінці грудня 2021 року відбулось чергове засідання Всеукраїнського студентського гуртка «Я покажу тобі світ». Всеукраїнський студентський гурток «Я покажу тобі світ» – це низка щотижневих зустрічей, на яких студенти з різних куточків України можуть поділитися любов’ю до свого краю та показати один одному, що будь-яке місце на Землі – унікальне.

Читати повністю

Неформальне навчання – кар’єрні переваги в майбутньомуЧитати повністю

Неформальне навчання – кар’єрні переваги в майбутньому

Неформальне навчання – процес здобуття освіти, що не регламентований місцем, терміном і формою навчання та не передбачає отримання документів про освіту державного зразка. У більшості випадків неформальне навчання передбачає отримання слухачами актуальних практичних і теоретичних знань, навичок, оволодіння сучасними методами розв'язання професійних завдань, підвищення рівня їх професійної компетентності, вдосконалення існуючих знань та їх саморозвиток.

Читати повністю

Магістрантка спеціальності  «Готельно-ресторанна справа» стала експертом Національного агентства із забезпечення якості вищої освітиЧитати повністю

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» стала експертом Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

9 грудня 2021 року Анну Цангу, магістрантка І курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Уманського національного університету садівництва, було внесено в реєстр експертів з числа здобувачів вищої освіти зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» до Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Читати повністю

Всі новини