Меню

Матеріально-технічна база

          В розпорядженні кафедри спеціалізовані кабінети з готельної, ресторанної справи та барної справи і навчально-наукова лабораторія сільського зеленого туризму, лабораторія організації готельного обслуговування, лабораторія організації ресторанного обслуговування обладнані мультимедійними засобами.

 

Лабораторія організації готельного обслуговування

 двомісний номер (ліжка, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше); одномісний номер (ліжко, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше).  Програмне забезпечення: «Expert Solution «Готель».

 

 

 

 Лабораторія організації ресторанного обслуговування

 зал великий (столи обідні, стільці, вішалка, тумби). Програмне забезпечення: «Expert Solution «Ресторан».

 

 

Навчально-наукова лабораторія сільського зеленого туризму:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

 

 

Спеціалізований кабінет з організації готельної справи:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

 

  

Спеціалізований кабінет з організації ресторанної справи:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

  

 

 

Спеціалізований кабінет з організації барної справи

 

торгова стінка (1 шт.), музичний центр (1 шт.), стільці високі (барні) (4 шт.), столи (4 шт.), торговий прилавок (1 шт.), піаніно Лірика (1 шт.), стільці (15 шт.), холодильник (1 шт.), набір стопок (1уп.), набір бокалів для шампанського (2 уп.), набір бокалів для вина (2 уп.), бокали коньячні (6 шт.), стакани коктейльні (4 шт.), стакани для віскі (6 шт.)

 

 

 

Лабораторія технології харчування

столи  професійні (3 шт.),  стільці  (3 шт.), шафи верх (9 шт.), шафи низ (9 шт.), бойлер (1 шт.), вентиляційна шахта (1 шт.), мийки (4 шт.), крани (4 шт.), електром’ясорубка (1 шт.), духова шафа (1 шт.), плита індукційна (1 шт.), сковорідки (4 шт.), каструлі (5 шт.), сотейники (3 шт.), тарілки  (10 шт.), миски (5 шт.), ножі (7 шт.), тертки (3 шт.),дошки обробні (8 шт.), дошка сервірувальна (1 шт.), кухонне приладдя (18 шт.), форми для випічки (2 шт.), кітель кухарський (4 шт.), 

 

Кабінет туризму 

Дошка (1 шт); портативний ноутбук HP 250 G6 (2EV80ES) учителя, портативний ноутбук HP 250 G6 (2EV80ES) здобувача, мережевий комутатор TP-LINK TL-SF1008D Світч, маршрутизатор Wi-Fi TPLink TL-WR840N, програмне забезпечення, словники, магнітофон касетний Sony CFS-B7S, методичне забезпечення для навчальної практики.

 

В освітньому процесі використовується матеріально-технічна база 

науково-дослідної лабораторії «Технолог» (56 м2) кафедри технології харчових продуктів.

  

  

 

 

 

          

 

 

 

Останні новини

Професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету увійшла до Наукової раду з туризму при ДАРТЧитати повністю

Професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету увійшла до Наукової раду з туризму при ДАРТ

Державне агентство розвитку туризму провело перше засідання новоствореної наукової ради. Науковці українських вишів, які водночас мають й практичний досвід у туризмі, зібралися в один дорадчий орган, аби власною експертизою сприяти розвитку галузі. До складу наукової ради увійшла професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Людмила ТРАНЧЕНКО та ще 19 представників закладів вищої освіти з різних регіонів України.

Читати повністю

Поглиблюємо міжнародну науково-практичну співпрацюЧитати повністю

Поглиблюємо міжнародну науково-практичну співпрацю

18 грудня 2025 року за сприяння WSHIU Akademia Nauk Stosowanych (Познань, Польща) було організовано та проведено І Міжнародну науково-практичну конференцію «Планування та забезпечення сталого розвитку соціально-економічних систем».

Читати повністю

Міжнародний вебінар «Сталі практики в розумних дестинаціях та управлінні подіями»Читати повністю

Міжнародний вебінар «Сталі практики в розумних дестинаціях та управлінні подіями»

16 грудня 2025 року здобувачі вищої освіти спеціальностей «Туризм та рекреація», «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» і науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету взяли участь у міжнародному вебінарі «Сталі практики в розумних дестинаціях та управлінні подіями» на англійській мові, який став цінним ресурсом для здобувачів освіти та викладачів, зацікавлених у поглибленні знань у сфері туризму та гостинності.

Читати повністю

Круглий стіл щодо обговорення проєктів освітніх програм Читати повністю

Круглий стіл щодо обговорення проєктів освітніх програм

11 грудня 2025 р. кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету взяла участь в обговорені проєктів освітніх програм на 2026 рік. Даний захід відбувався при сприянні освітньо-наукового виробничого кластеру «Освіта, наука, практика для майбутнього» та за ініціативи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Державного університету «Житомирська політехніка» відбулося обговорення освітніх програм підготовки здобувачів першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти зі спеціальностей J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» і J3 «Туризм та рекреація».

Читати повністю

Всі новини