Меню

Матеріально-технічна база

          В розпорядженні кафедри спеціалізовані кабінети з готельної, ресторанної справи та барної справи і навчально-наукова лабораторія сільського зеленого туризму, лабораторія організації готельного обслуговування, лабораторія організації ресторанного обслуговування обладнані мультимедійними засобами.

 

Лабораторія організації готельного обслуговування

 двомісний номер (ліжка, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше); одномісний номер (ліжко, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше).  Програмне забезпечення: «Expert Solution «Готель».

 

 

 

 Лабораторія організації ресторанного обслуговування

 зал великий (столи обідні, стільці, вішалка, тумби). Програмне забезпечення: «Expert Solution «Ресторан».

 

 

Навчально-наукова лабораторія сільського зеленого туризму:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

 

 

Спеціалізований кабінет з організації готельної справи:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

 

  

Спеціалізований кабінет з організації ресторанної справи:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

  

 

 

Спеціалізований кабінет з організації барної справи

 

торгова стінка (1 шт.), музичний центр (1 шт.), стільці високі (барні) (4 шт.), столи (4 шт.), торговий прилавок (1 шт.), піаніно Лірика (1 шт.), стільці (15 шт.), холодильник (1 шт.), набір стопок (1уп.), набір бокалів для шампанського (2 уп.), набір бокалів для вина (2 уп.), бокали коньячні (6 шт.), стакани коктейльні (4 шт.), стакани для віскі (6 шт.)

 

 

 

Лабораторія технології харчування

столи  професійні (3 шт.),  стільці  (3 шт.), шафи верх (9 шт.), шафи низ (9 шт.), бойлер (1 шт.), вентиляційна шахта (1 шт.), мийки (4 шт.), крани (4 шт.), електром’ясорубка (1 шт.), духова шафа (1 шт.), плита індукційна (1 шт.), сковорідки (4 шт.), каструлі (5 шт.), сотейники (3 шт.), тарілки  (10 шт.), миски (5 шт.), ножі (7 шт.), тертки (3 шт.),дошки обробні (8 шт.), дошка сервірувальна (1 шт.), кухонне приладдя (18 шт.), форми для випічки (2 шт.), кітель кухарський (4 шт.), 

 

Кабінет туризму 

Дошка (1 шт); портативний ноутбук HP 250 G6 (2EV80ES) учителя, портативний ноутбук HP 250 G6 (2EV80ES) здобувача, мережевий комутатор TP-LINK TL-SF1008D Світч, маршрутизатор Wi-Fi TPLink TL-WR840N, програмне забезпечення, словники, магнітофон касетний Sony CFS-B7S, методичне забезпечення для навчальної практики.

 

В освітньому процесі використовується матеріально-технічна база 

науково-дослідної лабораторії «Технолог» (56 м2) кафедри технології харчових продуктів.

  

  

 

 

 

          

 

 

 

Останні новини

Визнання результатів навчання на платформі «Prometheus»Читати повністю

Визнання результатів навчання на платформі «Prometheus»

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва є новітньою та далекосяжною, що постійно прагне до розвитку. В рамках різноманітних проектів передбачені сучасні методики розвитку особистості студента з урахуванням потреб ринку праці.

Читати повністю

НАЗК оновило методичні рекомендації щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересівЧитати повністю

НАЗК оновило методичні рекомендації щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) оновило Методичні рекомендації щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» у питаннях запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання обмежень щодо запобігання корупції.

Читати повністю

Неформальна освіта в освітньому процесі з використанням платформи PrometheusЧитати повністю

Неформальна освіта в освітньому процесі з використанням платформи Prometheus

Напрацювання у неформальній освіті важлива складова особистого професійного розвитку та можливість розкрити потенційні можливості здобувачів вищої освіти. Здобувачі вищої освіти ступеня магістр за спеціальністю 242 «Туризм» освітньої програми «Туризм» Віталій Рябченко та Анастасія Клименко пройшли курс «Підприємництво: Хто ваш клієнт?» на платформі Prometheus.

Читати повністю

Участь у неформальній освіті: приклад успішного навчанняЧитати повністю

Участь у неформальній освіті: приклад успішного навчання

Неформальна освіта стає все більш популярною серед студентів, які прагнуть розширити свої знання та навички за межами традиційного освітнього процесу. Яскравим прикладом цього є здобувач спеціальності 242 "Туризм і рекреація" Кушнір Станіслав, який успішно пройшов онлайн курс на платформі Prometheus "ІТ-продукт з нуля: з чого розпочати та як розвивати?" "Інформаційна безпека".

Читати повністю

Всі новини