Меню

Матеріально-технічна база

          В розпорядженні кафедри спеціалізовані кабінети з готельної, ресторанної справи та барної справи і навчально-наукова лабораторія сільського зеленого туризму, лабораторія організації готельного обслуговування, лабораторія організації ресторанного обслуговування обладнані мультимедійними засобами.

 

Лабораторія організації готельного обслуговування

 двомісний номер (ліжка, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше); одномісний номер (ліжко, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше).  Програмне забезпечення: «Expert Solution «Готель».

 

 

 

 Лабораторія організації ресторанного обслуговування

 зал великий (столи обідні, стільці, вішалка, тумби). Програмне забезпечення: «Expert Solution «Ресторан».

 

 

Навчально-наукова лабораторія сільського зеленого туризму:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

 

 

Спеціалізований кабінет з організації готельної справи:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

 

  

Спеціалізований кабінет з організації ресторанної справи:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

  

 

 

Спеціалізований кабінет з організації барної справи

 

торгова стінка (1 шт.), музичний центр (1 шт.), стільці високі (барні) (4 шт.), столи (4 шт.), торговий прилавок (1 шт.), піаніно Лірика (1 шт.), стільці (15 шт.), холодильник (1 шт.), набір стопок (1уп.), набір бокалів для шампанського (2 уп.), набір бокалів для вина (2 уп.), бокали коньячні (6 шт.), стакани коктейльні (4 шт.), стакани для віскі (6 шт.)

 

 

 

Лабораторія технології харчування

столи  професійні (3 шт.),  стільці  (3 шт.), шафи верх (9 шт.), шафи низ (9 шт.), бойлер (1 шт.), вентиляційна шахта (1 шт.), мийки (4 шт.), крани (4 шт.), електром’ясорубка (1 шт.), духова шафа (1 шт.), плита індукційна (1 шт.), сковорідки (4 шт.), каструлі (5 шт.), сотейники (3 шт.), тарілки  (10 шт.), миски (5 шт.), ножі (7 шт.), тертки (3 шт.),дошки обробні (8 шт.), дошка сервірувальна (1 шт.), кухонне приладдя (18 шт.), форми для випічки (2 шт.), кітель кухарський (4 шт.), 

 

Кабінет туризму 

Дошка (1 шт); портативний ноутбук HP 250 G6 (2EV80ES) учителя, портативний ноутбук HP 250 G6 (2EV80ES) здобувача, мережевий комутатор TP-LINK TL-SF1008D Світч, маршрутизатор Wi-Fi TPLink TL-WR840N, програмне забезпечення, словники, магнітофон касетний Sony CFS-B7S, методичне забезпечення для навчальної практики.

 

В освітньому процесі використовується матеріально-технічна база 

науково-дослідної лабораторії «Технолог» (56 м2) кафедри технології харчових продуктів.

  

  

 

 

 

          

 

 

 

Останні новини

Участь здобувачів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи у заході «Ярмарок вакансій – 2024»Читати повністю

Участь здобувачів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи у заході «Ярмарок вакансій – 2024»

4 жовтня 2024 року відбувся щорічний захід «Ярмарок вакансій – 2024», організований факультетом менеджменту спільно з відділом професійно-кар'єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки Уманського національного університету садівництва. Ця подія стала важливою платформою для здобувачів вищої освіти та випускників кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, які отримали унікальну можливість зустрітися з потенційними роботодавцями, ознайомитися з ринком праці та презентувати себе як майбутніх фахівців.

Читати повністю

Підвищення практико-орієнтованої складової навчання за допомогою курсу  Galileo Basic на платформі TravelportЧитати повністю

Підвищення практико-орієнтованої складової навчання за допомогою курсу Galileo Basic на платформі Travelport

Здобувачка вищої освіти, яка навчається за ОПП «Туризм», Надія АСМОЛОВА за результатами навчання успішно завершила курс Galileo Basic на платформі Travelport Smartpoint 11.0, про що отримала відповідний сертифікат міжнародного зразка.

Читати повністю

Всеукраїнський освітньо-практичний туристичний форум  «Туризм та гостинність 2024: реалії та можливості»Читати повністю

Всеукраїнський освітньо-практичний туристичний форум «Туризм та гостинність 2024: реалії та можливості»

27 вересня 2024 р. відбувся Всеукраїнський освітньо-практичний туристичний форум «Туризм та гостинність 2024: реалії та можливості», участь в якому взяли науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС і здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями 242 Туризм і рекреація та 241 Готельно-ресторанна справа.

Читати повністю

Науково-педагогічне стажування «Євроінтеграція та сталий розвиток сільських територій України як запорука забезпечення продовольчої безпеки в умовах повоєнного відновлення» (NEWAGRO) за програмою Erasmus+ Європейського СоюзуЧитати повністю

Науково-педагогічне стажування «Євроінтеграція та сталий розвиток сільських територій України як запорука забезпечення продовольчої безпеки в умовах повоєнного відновлення» (NEWAGRO) за програмою Erasmus+ Європейського Союзу

Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС і здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями 242 Туризм і рекреація та 241 Готельно-ресторанна справа, стали учасниками дистанційного курсу «Євроінтеграція та сталий розвиток сільських територій України як запорука забезпечення продовольчої безпеки в умовах повоєнного відновлення» (NEWAGRO), який викладається в Запорізькому національному університеті за підтримки Програми Erasmus+ Європейського Союзу, номер проєкту 101127828 – NEWAGRO – ERASMUS-JMO-2023-HEI-TCH-RSCH.

Читати повністю

Всі новини