Меню

Матеріально-технічна база

          В розпорядженні кафедри спеціалізовані кабінети з готельної, ресторанної справи та барної справи і навчально-наукова лабораторія сільського зеленого туризму, лабораторія організації готельного обслуговування, лабораторія організації ресторанного обслуговування обладнані мультимедійними засобами.

 

Лабораторія організації готельного обслуговування

 двомісний номер (ліжка, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше); одномісний номер (ліжко, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше).  Програмне забезпечення: «Expert Solution «Готель».

 

 

 

 Лабораторія організації ресторанного обслуговування

 зал великий (столи обідні, стільці, вішалка, тумби). Програмне забезпечення: «Expert Solution «Ресторан».

 

 

Навчально-наукова лабораторія сільського зеленого туризму:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

 

 

Спеціалізований кабінет з організації готельної справи:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

 

  

Спеціалізований кабінет з організації ресторанної справи:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

  

 

 

Спеціалізований кабінет з організації барної справи

 

торгова стінка (1 шт.), музичний центр (1 шт.), стільці високі (барні) (4 шт.), столи (4 шт.), торговий прилавок (1 шт.), піаніно Лірика (1 шт.), стільці (15 шт.), холодильник (1 шт.), набір стопок (1уп.), набір бокалів для шампанського (2 уп.), набір бокалів для вина (2 уп.), бокали коньячні (6 шт.), стакани коктейльні (4 шт.), стакани для віскі (6 шт.)

 

 

 

Лабораторія технології харчування

столи  професійні (3 шт.),  стільці  (3 шт.), шафи верх (9 шт.), шафи низ (9 шт.), бойлер (1 шт.), вентиляційна шахта (1 шт.), мийки (4 шт.), крани (4 шт.), електром’ясорубка (1 шт.), духова шафа (1 шт.), плита індукційна (1 шт.), сковорідки (4 шт.), каструлі (5 шт.), сотейники (3 шт.), тарілки  (10 шт.), миски (5 шт.), ножі (7 шт.), тертки (3 шт.),дошки обробні (8 шт.), дошка сервірувальна (1 шт.), кухонне приладдя (18 шт.), форми для випічки (2 шт.), кітель кухарський (4 шт.), 

 

Кабінет туризму 

Дошка (1 шт); портативний ноутбук HP 250 G6 (2EV80ES) учителя, портативний ноутбук HP 250 G6 (2EV80ES) здобувача, мережевий комутатор TP-LINK TL-SF1008D Світч, маршрутизатор Wi-Fi TPLink TL-WR840N, програмне забезпечення, словники, магнітофон касетний Sony CFS-B7S, методичне забезпечення для навчальної практики.

 

В освітньому процесі використовується матеріально-технічна база 

науково-дослідної лабораторії «Технолог» (56 м2) кафедри технології харчових продуктів.

  

  

 

 

 

          

 

 

 

Останні новини

В Умані презентували новий туристичний бренд містаЧитати повністю

В Умані презентували новий туристичний бренд міста

18 лютого 2025 року в Умані відбулося розширене засідання координаційної ради з питань розвитку туризму, на якому презентували новий туристичний бренд міста. Захід об’єднав представників місцевої влади, експертів у сфері туризму, бізнесу та освіти. Участь у засіданні також взяли викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва, які є членами координаційної ради з серпня 2022 року.

Читати повністю

Неформальна освіта у сфері туризму і рекреації: міжнародний досвід здобувачівЧитати повністю

Неформальна освіта у сфері туризму і рекреації: міжнародний досвід здобувачів

Здобувачі вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» Уманського національного університету садівництва Аліна Михаловська та Аліна Коваленко успішно пройшли онлайн-курси у рамках неформальної освіти, поглибивши свої знання з дисципліни «Економіка і аналіз туристичного підприємства».

Читати повністю

Неформальна освіта в освітньому процесіЧитати повністю

Неформальна освіта в освітньому процесі

Здобувачі вищої освіти ступеня магістр спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» Олександра ПРИТУЛЯК та Олександр КУРМИШОВ успішно пройшли курс «Маркетинг та продаж: Як створити та продати унікальну пропозицію цінності» на платформі Prometheus.

Читати повністю

Участь у проєкті Erasmus+ курс «Євроінтеграція та сталий розвиток сільських територій України як запорука забезпечення продовольчої безпеки в умовах повоєнного відновлення»Читати повністю

Участь у проєкті Erasmus+ курс «Євроінтеграція та сталий розвиток сільських територій України як запорука забезпечення продовольчої безпеки в умовах повоєнного відновлення»

Читати повністю

Всі новини