Меню

Матеріально-технічна база

          В розпорядженні кафедри спеціалізовані кабінети з готельної, ресторанної справи та барної справи і навчально-наукова лабораторія сільського зеленого туризму, лабораторія організації готельного обслуговування, лабораторія організації ресторанного обслуговування обладнані мультимедійними засобами.

 

Лабораторія організації готельного обслуговування

 двомісний номер (ліжка, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше); одномісний номер (ліжко, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше).  Програмне забезпечення: «Expert Solution «Готель».

 

 

 

 Лабораторія організації ресторанного обслуговування

 зал великий (столи обідні, стільці, вішалка, тумби). Програмне забезпечення: «Expert Solution «Ресторан».

 

 

Навчально-наукова лабораторія сільського зеленого туризму:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

 

 

Спеціалізований кабінет з організації готельної справи:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

 

  

Спеціалізований кабінет з організації ресторанної справи:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

  

 

 

Спеціалізований кабінет з організації барної справи

 

торгова стінка (1 шт.), музичний центр (1 шт.), стільці високі (барні) (4 шт.), столи (4 шт.), торговий прилавок (1 шт.), піаніно Лірика (1 шт.), стільці (15 шт.), холодильник (1 шт.), набір стопок (1уп.), набір бокалів для шампанського (2 уп.), набір бокалів для вина (2 уп.), бокали коньячні (6 шт.), стакани коктейльні (4 шт.), стакани для віскі (6 шт.)

 

 

 

Лабораторія технології харчування

столи  професійні (3 шт.),  стільці  (3 шт.), шафи верх (9 шт.), шафи низ (9 шт.), бойлер (1 шт.), вентиляційна шахта (1 шт.), мийки (4 шт.), крани (4 шт.), електром’ясорубка (1 шт.), духова шафа (1 шт.), плита індукційна (1 шт.), сковорідки (4 шт.), каструлі (5 шт.), сотейники (3 шт.), тарілки  (10 шт.), миски (5 шт.), ножі (7 шт.), тертки (3 шт.),дошки обробні (8 шт.), дошка сервірувальна (1 шт.), кухонне приладдя (18 шт.), форми для випічки (2 шт.), кітель кухарський (4 шт.), 

 

Кабінет туризму 

Дошка (1 шт); портативний ноутбук HP 250 G6 (2EV80ES) учителя, портативний ноутбук HP 250 G6 (2EV80ES) здобувача, мережевий комутатор TP-LINK TL-SF1008D Світч, маршрутизатор Wi-Fi TPLink TL-WR840N, програмне забезпечення, словники, магнітофон касетний Sony CFS-B7S, методичне забезпечення для навчальної практики.

 

В освітньому процесі використовується матеріально-технічна база 

науково-дослідної лабораторії «Технолог» (56 м2) кафедри технології харчових продуктів.

  

  

 

 

 

          

 

 

 

Останні новини

Участь здобувачів освіти у пленарному засіданні ІV Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти «Сталий розвиток туризму на засадах партнерства: освіта, наука, практика»Читати повністю

Участь здобувачів освіти у пленарному засіданні ІV Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти «Сталий розвиток туризму на засадах партнерства: освіта, наука, практика»

16 травня 2025 р. у Львівському торговельно-економічному університеті відбулась ІV Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти «Сталий розвиток туризму на засадах партнерства: освіта, наука, практика», участь у якій взяли здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» в Уманському національному університеті.

Читати повністю

Міжвузівський науково-практичний семінар  «Мистецький проєкт «Опішне» – туристична родзинка України»Читати повністю

Міжвузівський науково-практичний семінар «Мистецький проєкт «Опішне» – туристична родзинка України»

13 травня 2025 р. відбувся міжвузівський науково-практичний семінар «Мистецький проєкт «Опішне» – туристична родзинка України», у рамках співпраці з колегами кафедри музейно-туристичної діяльності Харківської державної академії культури, в якому брали участь науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУ і здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг».

Читати повністю

ПІЗНАВАЛЬНА ПОДОРОЖ ДО ТРИПІЛЬСЬКОЇ МАГІЇЧитати повністю

ПІЗНАВАЛЬНА ПОДОРОЖ ДО ТРИПІЛЬСЬКОЇ МАГІЇ

У рамках навчального процесу здобувачі вищої освіти за спеціальністю J3 «Туризм та рекреація» Уманського національного університету здійснили надзвичайно пізнавальну подорож до села Легедзине Звенигородського району Черкаської області.

Читати повністю

Участь у міжнародному курсі LEARNSAVE “Planning for teaching online: principles and tools”Читати повністю

Участь у міжнародному курсі LEARNSAVE “Planning for teaching online: principles and tools”

28–29 квітня 2025 року доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету Світлана Тимчук взяла участь у міжнародному онлайн-курсі “Planning for teaching online: principles and tools”, що проходив у рамках проєкту LEARNSAVE, координованого Шведським університетом сільськогосподарських наук (Swedish University of Agricultural Sciences, SLU).

Читати повністю

Всі новини