Меню

Матеріально-технічна база

          В розпорядженні кафедри спеціалізовані кабінети з готельної, ресторанної справи та барної справи і навчально-наукова лабораторія сільського зеленого туризму, лабораторія організації готельного обслуговування, лабораторія організації ресторанного обслуговування обладнані мультимедійними засобами.

 

Лабораторія організації готельного обслуговування

 двомісний номер (ліжка, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше); одномісний номер (ліжко, стільці, шафи, кухня, холодильник, туалет, душова та інше).  Програмне забезпечення: «Expert Solution «Готель».

 

 

 

 Лабораторія організації ресторанного обслуговування

 зал великий (столи обідні, стільці, вішалка, тумби). Програмне забезпечення: «Expert Solution «Ресторан».

 

 

Навчально-наукова лабораторія сільського зеленого туризму:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

 

 

Спеціалізований кабінет з організації готельної справи:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

 

  

Спеціалізований кабінет з організації ресторанної справи:

 дошка (1 шт); мультимедійний проектор короткофокусний ViewSonic DLP, XGA (1024x768), яскравість 2600 Im, ресурс лампи– 4000 годин; ноутбук HP 255 G8 Black.

  

 

 

Спеціалізований кабінет з організації барної справи

 

 

 

В освітньому процесі використовується матеріально-технічна база 

лабораторії технологій харчування (56 м2) кафедри технології харчових продуктів.

  

  

          

 

 

 

Останні новини

Підсумкове засідання Школи кулінарної майстерності та сервісуЧитати повністю

Підсумкове засідання Школи кулінарної майстерності та сервісу

16 листопада я, як студентка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», мала чудову можливість взяти участь в онлайн-конференції підсумкового засідання Школи кулінарної майстерності та сервісу ЧТЕІ ДТЕУ з нагоди проведення ІХ Благодійного фестивалю-ярмарку «Свято гарбуза».

Читати повністю

Круглий стіл експертів ринку HoReCaЧитати повністю

Круглий стіл експертів ринку HoReCa

8 листопада викладачі та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у засіданні Круглого столу за участі експертів ринку HoReCa «Обговорення технологічних змін в індустрії гостинності», організованого Кулінарним центром МХП, де обговорювалися питання майбутнього HoReCa в Україні.

Читати повністю

Круглий стіл на тему «Гарбуз як національна ідентичність  української національної кухні»Читати повністю

Круглий стіл на тему «Гарбуз як національна ідентичність української національної кухні»

4 листопада 2022 року кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяла активну участь у проведені круглого столу з нагоди кулінарної виставки-презентації, присвяченій IX Благодійному фестивалю-ярмарку «Свято гарбуза» на тему: «Гарбуз як національна ідентичність української національної кухні» на базі Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.

Читати повністю

Вебінар  «Туристичний потенціал індустріального міста (на прикладі Кривого Рогу)»Читати повністю

Вебінар «Туристичний потенціал індустріального міста (на прикладі Кривого Рогу)»

03.11.2022 р. студенти і викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи стали учасниками вебінару «Туристичний потенціал індустріального міста (на прикладі Кривого Рогу)» організованого кафедрою туризму та країнознавства Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського та КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу».

Читати повністю

Всі новини