Меню

Про кафедру

 Вітаємо на сайті кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Уманського національного університету садівництва!

           Ми одна з наймолодших і найамбітніших кафедр Університету. Наша кафедра здійснює підготовку фахівців зі спеціальностей J2 (241) «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» та J3 (242) «Туризм та рекреація» за освітніми рівнями «Бакалавр», «Магістр».

           Професорсько-викладацький склад кафедри відзначається високим професіоналізмом, науковою компетентністю та широким досвідом практичної діяльності. Викладачі кафедри постійно вдосконалюють навчально-методичну базу дисциплін шляхом розробки нових підручників і навчальних посібників, методичних вказівок і програм навчальних дисциплін, що відповідають вимогам чинного законодавства, потребам ринків регіону та України.

          Освітній процес організовано за сучасними програмами та у відповідності до умов, які ставить перед нами сьогодення. Значна увага приділяється науково-практичній роботі, що передбачає проведення всеукраїнських та міжнародних науково-практичних конференцій, круглих столів, тренінгів, участь у науково-освітніх проектах.

           На кафедрі запроваджуються найбільш сучасні види навчальних занять: бінарні лекції, практичні заняття, тренінги, розбір конкретних ситуацій, мозкові штурми, ділові ігри, круглі столи, стажування, контрольні, курсові та дипломні роботи, виробнича практика тощо.

           Для закріплення отриманих в освітньому процесі знань налагоджені тісні взаємозв’язки з провідними підприємствами сфери гостинності як в Україні, так і за кордоном, що дає змогу студентам застосувати свої знання на практиці та поглибити здобуті навички зі спеціальності.

           Для нас важливим є: забезпечення якісною системою освіти, спрямованої на особистісно-орієнтовану технологію навчання, всебічний розвиток особистості, врахування індивідуальних особливостей студента, його здібностей, інтересів, потреб, зосередженість на формуванні його світосприйняття, професійних навичок і саморозвитку.

  Наш підхід до навчання - надихати і розширювати можливості!

 Будемо раді спільній роботі та запрошуємо до нас!

 

 

Останні новини

Участь в онлайн-семінарі "Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві"Читати повністю

Участь в онлайн-семінарі "Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві"

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи й здобувачі вищої освіти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, 242 Туризм та рекреація взяли участь в онлайн-семінарі «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві», який відбувся 18 березня 2025 року.

Читати повністю

Викладачі та здобувачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС взяли участь у відкритій лекції від провідного європейського експертаЧитати повністю

Викладачі та здобувачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС взяли участь у відкритій лекції від провідного європейського експерта

12 березня 2024 року викладачі та здобувачі вищої освіти спеціальностей J2 (241) «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» та J3 (242) «Туризм та рекреація» кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва долучилися до відкритої лекції на тему «Ключові зміни в законодавстві та нові тенденції, що формують туризм у ЄС у 2024 році». Захід організований за підтримки Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

Читати повністю

УЧАСТЬ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У РОБОТІ ОСВІТНЬО-ВИРОБНИЧОГО НАУКОВОГО КЛАСТЕРУ «ОСВІТА, НАУКА ТА ПРАКТИКА ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО»Читати повністю

УЧАСТЬ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У РОБОТІ ОСВІТНЬО-ВИРОБНИЧОГО НАУКОВОГО КЛАСТЕРУ «ОСВІТА, НАУКА ТА ПРАКТИКА ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО»

11 березня 2025 року викладачі та здобувачі ОР «магістр», «бакалавр» спеціальностей «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», «Туризм та рекреація» кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, долучилися до засідання освітньо-виробничого наукового кластеру «Освіта, наука та практика для майбутнього».

Читати повністю

Онлайн-лекція від ресторатора та гастропродюсера Максима ХрамоваЧитати повністю

Онлайн-лекція від ресторатора та гастропродюсера Максима Храмова

10 березня науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі спеціальностей J2 (241) «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» та J3 (242) «Туризм та рекреація» приєдналися до Live-ефіру Кирила Куницького та Максима Храмова на тему: «Чому гості приходять, але не повертаються? Як створити систему лояльності у ресторанному бізнесі, що реально працює».

Читати повністю

Всі новини