Меню

Про кафедру

 Вітаємо на сайті кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Уманського національного університету садівництва!

           Ми одна з наймолодших і найамбітніших кафедр Університету. Наша кафедра здійснює підготовку фахівців зі спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітніми рівнями «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр».

           Професорсько-викладацький склад кафедри відзначається високим професіоналізмом, науковою компетентністю та широким досвідом практичної діяльності. Викладачі кафедри постійно вдосконалюють навчально-методичну базу дисциплін шляхом розробки нових підручників і навчальних посібників, методичних вказівок і програм навчальних дисциплін, що відповідають вимогам чинного законодавства, потребам ринків регіону та України.

          Освітній процес організовано за сучасними програмами та у відповідності до умов, які ставить перед нами сьогодення. Значна увага приділяється науково-практичній роботі, що передбачає проведення всеукраїнських та міжнародних науково-практичних конференцій, круглих столів, тренінгів, участь у науково-освітніх проектах.

           На кафедрі запроваджуються найбільш сучасні види навчальних занять: бінарні лекції, практичні заняття, тренінги, розбір конкретних ситуацій, мозкові штурми, ділові ігри, круглі столи, стажування, контрольні, курсові та дипломні роботи, виробнича практика тощо.

           Для закріплення отриманих в освітньому процесі знань налагоджені тісні взаємозв’язки з провідними підприємствами сфери гостинності як в Україні, так і за кордоном, що дає змогу студентам застосувати свої знання на практиці та поглибити здобуті навички зі спеціальності.

           Для нас важливим є: забезпечення якісною системою освіти, спрямованої на особистісно-орієнтовану технологію навчання, всебічний розвиток особистості, врахування індивідуальних особливостей студента, його здібностей, інтересів, потреб, зосередженість на формуванні його світосприйняття, професійних навичок і саморозвитку.

  Наш підхід до навчання - надихати і розширювати можливості!

 Будемо раді спільній роботі та запрошуємо до нас!

 

 

Останні новини

ІІ Всеукраїнський освітній нетворкінг «Практико-орієнтована підготовка фахівців з галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та викликиЧитати повністю

ІІ Всеукраїнський освітній нетворкінг «Практико-орієнтована підготовка фахівців з галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та виклики

Представники академічної спільноти України, бізнес-структур та здобувачі вищої освіти зустрілися 8 листопада 2024 року в режимі онлайн на ІІ Всеукраїнському освітньому нетворкінгу «Практико-орієнтована підготовка фахівців з галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та виклики», на якому обговорили освітньо-професійні програми підготовки здобувачів першого та другого рівнів вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм та рекреація».

Читати повністю

Участь у XІII Міжнародній науково-практичній конференції «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу. Цифровізація та забезпечення якості вищої освіти для забезпечення рівного доступу до якісної вищої освіти»Читати повністю

Участь у XІII Міжнародній науково-практичній конференції «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу. Цифровізація та забезпечення якості вищої освіти для забезпечення рівного доступу до якісної вищої освіти»

У період 07 по 08 листопада 2024 року науково-педагогічний склад кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС взяли онлайн участь у XІII Міжнародній науково-практичній конференції «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу. Цифровізація та забезпечення якості вищої освіти для забезпечення рівного доступу до якісної вищої освіти».

Читати повністю

ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТІВ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИХ ПРОГРАМ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ З АКАДЕМІЧНОЮ СПІЛЬНОТОЮЧитати повністю

ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТІВ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИХ ПРОГРАМ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ З АКАДЕМІЧНОЮ СПІЛЬНОТОЮ

1 листопада 2024 року в рамках співпраці між університетами на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулося обговорення проєктів освітньо-професійних програм 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» всіх освітніх рівнів підготовки здобувачів вищої освіти, які реалізуються на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва та Львівського торговельно-економічного університету.

Читати повністю

Перший еногастрономічний саміт SLOW FOOD ODESA!Читати повністю

Перший еногастрономічний саміт SLOW FOOD ODESA!

1 листопада 2024 року студенти і викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь у першому еногастрономічному саміті SLOW FOOD ODESA!

Читати повністю

Всі новини