Меню

Початковий рівень (короткий цикл) вищої освіти 241 «Готельно-ресторанна справа»

Останні новини

Участь у практичному воркшопі «Кліматично-дружні кроки сільського туризму: що, навіщо, як, коли?»Читати повністю

Участь у практичному воркшопі «Кліматично-дружні кроки сільського туризму: що, навіщо, як, коли?»

10 квітня 2024 року Академією сільського розвитку було організовано та проведено практичний воркшоп «Кліматично-дружні кроки сільського туризму: що, навіщо, як, коли?». Захід проходив в онлайн форматі. До участі у заході було запрошено представників місцевих громад, науковців та усіх зацікавлених сторін, які переймаються проблематикою розвитку сільського туризму в Україні.

Читати повністю

Патріотично-виховні заходи «Захищаймо разом: крок до безпеки»Читати повністю

Патріотично-виховні заходи «Захищаймо разом: крок до безпеки»

27 березня 2024 р. студенти та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь у важливих патріотично-виховних заходах, спрямованих на підтримку воїнів Збройних Сил України та навчання основам мінної безпеки.

Читати повністю

Участь у циклічних міжнародних дебатах в галузі освіти та наукових інноваційЧитати повністю

Участь у циклічних міжнародних дебатах в галузі освіти та наукових інновацій

26 березня 2024 року Академією прикладних наук (ВШТіП) в Познані було організовано та проведено циклічні міжнародні дебати в галузі освіти та наукових інновацій.

Читати повністю

Лекція від стейкхолдера «Віртуальний туризм. Новий вид нішевого туризму»Читати повністю

Лекція від стейкхолдера «Віртуальний туризм. Новий вид нішевого туризму»

20.03.2024 р. студенти та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь у відкритій лекції від стейкхолдера Олени Чернеги «Віртуальний туризм. Новий вид нішевого туризму».

Читати повністю

Всі новини