Освітній процес
В університеті впроваджена кредитно-трансферна система оцінювання знань студентів, яка в повному обсязі відповідає вимогам європейської інтеграції вищої освіти України та Болонській конвенції.

В університеті впроваджена кредитно-трансферна система оцінювання знань студентів, яка в повному обсязі відповідає вимогам європейської інтеграції вищої освіти України та Болонській конвенції.

Читати повністюЗдобувачами вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» за програмою навчання вивчили і відпрацювали на практиці тему «Страви з сиру». Вміння професійно та якісно готувати страви – запорука успіху майбутніх працівників та можливість стати конкурентоспроможними суб’єктами на ринку праці.
Читати повністюЗдобувачі першого курсу спеціальностей «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» і «Туризм та рекреація»організували яскравий культурно-просвітницький захід до Міжнародного дня студента, присвячений феномену молодіжної культури 1990-х років. Свято відбувалося під гаслом «Back to 90’s», об’єднуючи студентів різних курсів та створюючи простір для творчості, спілкування й ностальгійних емоцій.
Читати повністюСтуденти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» і «Туризм та рекреація» Уманського національного університету здійснили пізнавальну екскурсію до паломницького кварталу міста Умань, де мали змогу поринути в унікальну атмосферу духовності, традицій та міжкультурного спілкування. Одним із ключових моментів екскурсії стало відвідування могили цадика Нахмана з Брацлава, відомого єврейського мислителя, засновника брацлавського хасидизму та духовного наставника тисяч паломників з усього світу.
Читати повністю13 листопада 2025 року в приміщенні Уманської міської ради відбулася публічна зустріч, присвячена процесу створення та оновлення бренду міста Умані. У заході взяли активну участь викладачі та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету, які долучилися до обговорення концепції нового візуального образу міста та можливостей його розвитку в контексті туристичної привабливості.