Меню

Відгуки випускників

  

  

Ліза Протосавіцька, випускниця спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Дуже вдячна за роки навчання в університеті та за знання і вміння, які мені дали викладачі. Я вважаю, що навчання на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва є одним із кращих, і це доведено всіма студентами, які тут навчаються.

Я завжди з теплотою згадую свої студентські роки в стінах Альма-матері. Це роки коли людину оточує багатогранний неймовірний та пізнавальний світ. Ти можеш разом з викладачами та з студентами брати участь у різних наукових, соціальних, розважальних, виховних проектах. Найбільше мені запам’яталися тематичні вечірки які ми щорічно організовували до дня студента. Крім того, на нашій кафедрі проводяться різноманітні конференції, в яких можуть брати участь усі бажаючі.

Тому усім раджу кафедру туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва.

 

  

 

Марія Сочінська, випускниця спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

В Уманський національний університет садівництва я йшла цілеспрямовано, отримати необхідні знання та освоїти професію у сфері готельно-ресторанного бізнесу, але і не здогадувалась, наскільки навчання буде цікавим та насиченим.

Кожна пара була по своєму неординарна та особлива, оскільки я відчувала цілковиту віддачу від кожного з викладачів: цікавий виклад інформації, індивідуальний підхід до подачі інформації студентам.

Роки навчання в університеті це одні з найкращих періодів у моєму житті, під час яких я отримала ґрунтовні знання. Це час самовдосконалення і особистих досягнень: участь в науково-практичних конференціях, напружене навчання, робота в студентському самоврядуванні.

Викладачі кафедри дають не просто знання, а розуміння чого вимагає сучасна індустрія гостинності і як бути затребуваним фахівцем у часи жорсткої конкуренції і перенасиченості ринку.

Дякую рідній кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи за безцінний досвід в опануванні теоретичних знань та практичних навиків у сфері готельно-ресторанного бізнесу, вірних друзів та звісно кращі митті мого студентського життя. Всім абітурієнтам, які вступають на кафедру Туризму та готельно-ресторанної справи хочу побажати удачі. Ви зробили правильний вибір.

 

   

 Руслана Демиденко, магістр спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", випускниця 2019 р.

Навчатися на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва - це вже гордість! Саме кафедра туризму та готельно-ресторанної справи надає студентам найрізноманітніші можливості для самореалізації. Це насамперед розвиток творчих і організаторських здібностей, можливість участі у  конкурсах, проектах та конференціях  як всеукраїнського, так і міжнародного рівня. Отримані при цьому знання та навички - це саме те, що хоче отримати сучасна молодь і за чим приходить до вищих навчальних закладів.

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи надзвичайно відповідальні і є професіоналами  своєї справи, що надають студентам необхідні в  майбутній професійній  діяльності знання, навички і досвід.

 Вони постійно шукають індивідуальні підходи до кожного студента і завжди допоможуть у вирішенні проблемних питань. Кафедру разом зі студентами загалом можна назвати однією дружною сім’єю.

Тож рекомендую  вступати до Уманського національного університету садівництва,  адже це Ваш шанс досягти успіху в житті!

 

   

Інна Свирбиус

У 2015-2019 рр. я навчалася в Уманському національному університеті садівництва на факультеті менеджменту і здобула вищу освіту за спеціальністю «Туризм». Уманський НУС став для мене колискою самопізнання і розвитку особистості. Приємно згадувати студентські роки, зокрема цікавим був практичний досвід, якого я набула під час проходження закордонного стажування у Болгарії.

Освітній процес в даному закладі вищої освіти за спеціальністю «Туризм» проходив на високому організаційно-методичному рівні, який забезпечив отримання теоретичних знань та практичних навичок з обраної спеціальності. Найважливішим для мене є те, що викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи є не лише фахівцями з високими науковими званнями і досягненнями, а й просто добрими людьми, які завжди ставилися із розумінням до студентів, допомагали як порадами, так і просто добрим словом.

Збираючись із колишніми одногрупниками, ми завжди згадуємо, як після занять проводили креативні тематичні вечірки та розважальні заходи.  Якщо би у мене була можливість знову поринути у студентське життя в університеті, я б без роздумів обрала навчання в Уманському НУС та з радістю ще раз відвідала лекції викладачів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи. Вважаю, що роки, проведені у стінах даного університету є найщасливішими у моєму житті.

 

  

Михайлова Наталія, випускниця «Туризм» 2019 р.

Навчання на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва я обрала свідомо, за внутрішнім покликом серця.

На кафедрі працюють висококваліфіковані працівники та професіонали своєї справи. Викладачі кафедри дають можливість молодим амбітним студентам розкривати свій потенціал, розвиватися, самоудосконалюватися та знаходити нові ідеї для розвитку.

За період навчання я мала можливість познайомитися з хорошими людьми, набути професійних та особистісних якостей. Багато часу приділялося виконанню наукових досліджень згідно обраної теми, написанню тез доповідей на конференціях, а потім і підготовці до виступів на конференціях.

Період навчання в університеті для мене залишить гарні та приємні спогади. Саме тоді я зрозуміла, що обрана спеціальність близька до душі.

Бажаю кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи розквіту та гідних студентів!

 

 

  

Безух Костянтин, магістр спеціальності 242 «Туризм», випускник 2019 р.

Під час навчання в університеті я пройшов потужну життєву школу, багато друзів та добрих знайомих, дізнався та познайомився з великою кількістю добрих людей, на яких можна і потрібно рівнятися (у різних сферах). Під час вступу були деякі сумніви, але з перших місяців зрозумів, що моя спеціальність це Туризм. Вийшов дуже цікавий симбіоз знань. Хочеться наголосити на високому професійному рівні викладачів, глибокі знання предмета.

Усі викладачі професіонали своєї справи і завжди були зацікавлені та захоплені своєю роботою, відчувався інтерес як до процесу навчання, так і до студентів, їх досягнень та проблем. Набір вивчених предметів дозволяє вільно орієнтуватися у галузі гостинності. Розуміння корисності, звісно, прийшло згодом. Ці знання постійно стають корисними у роботі. Працюючи з клієнтами вміння аргументовано викладати свої думки (і усно і папері), розуміти клієнта, орієнтуватися у його специфічних проблемах чи потребах.

Якщо знайомі запитують поради куди вступити вчитися завжди рекомендую нашу спеціальність і знаю, що вони і я не будуть розчаровані!!!»

 

  

  

Анжела Чирка, магістр спеціальності 242 «Туризм», випускниця 2019 р.

Без сумніву, Уманський НУС – один з найкращих університетів. Навчання на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи – це школа життя, яка окрім ґрунтовних знань, дає змогу сформуватися як особистість. Спочатку здавалося, що є багато речей, які тільки затьмарюють розум студента, здавалися непотрібними... Але тільки коли ти стаєш старшим і дивишся на все ніби «зверху», розумієш, що ти став не тільки хорошим спеціалістом своєї справи, ти став високоосвіченою людиною. Також, великою превагою цього університету є висококваліфікований педагогічний колектив, в чому ми – студенти, переконувалися з року в рік. Щиро дякую науково-педагогічному колективу кафедри та університету за здобуті знання.

  

  

 

Ірина Карпович, магістр спеціальності 242 «Туризм», випускниця 2019 р.

Як абітурієнт я обирала між спеціальностями «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Туризм» та між декількома університетами України. У підсумку, я віддала перевагу саме Уманському національному університету садівництва, оскільки в туристичному бізнесі більше шанси на подальше працевлаштування та можливість більше заробляти, адже туризм набуває все більшої популярності. Дану спеціальність, я обрала як нову та перспективну, яка більш широка та охоплює всі верстви населення, про що в подальшому, ані трохи не жаліла.

Два роки ми навчалися в умовах карантину. Розвинена дистанційна система дозволила забезпечити навчання вдома так само успішно, як і в університеті.

Хочу подякувати викладачам кафедри за професіоналізм та індивідуальний підхід. Впевнено можу порадити абітурієнтам наступних років поступати на спеціальність 242 «Туризм» в Уманський національний університет садівництва.

 

  

 

Моспан Юлія, випускниця спеціальності "Готельно-ресторанна справа", 2018 р.

У сучасному дорослому житті на молоду людину чекає багато перешкод, труднощів, проблем. І щоб їх успішно подолати, недостатньо пройти спеціальну підготовку. Потрібно ще мати правильне відношення до життя, виробити вміння та навички, які допоможуть зрозуміти власні потреби і проблеми та знайти шляхи їх вирішення.

На мою думку, викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи успішно справляються з цим завданням, даючи можливість відшукати самого себе та вкласти саме ті цінності та знання, які допоможуть прийти до власного успіху та благополуччя.

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи УНУС для мене стала тим місцем, де можна відчути смак справжнього вільного життя, вперше зіткнутися з масою проблем і відважно вирішувати їх та отримати дійсно ті знання, які в майбутньому допоможуть на шляху до самореалізації.

Дякую всім тим, хто присвятив або пов’язав своє життя та професію з Уманським національним університетом садівництва!

 

Останні новини

Онлайн-турнір «Кращий туризмознавець»Читати повністю

Онлайн-турнір «Кращий туризмознавець»

28 вересня 2022 р. серед студентів факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва спеціальностей 242 Туризм, 241 Готельно-ресторанна справа та 073 Менеджмент відбувся онлайн-турнір «Кращий туризмознавець».

Читати повністю

ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «Стратегічні перспективи туристичної та готельно- ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку»Читати повністю

ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «Стратегічні перспективи туристичної та готельно- ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку»

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної інтернет- конференції «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку». 28-29 жовтня 2022 року м. Умань

Читати повністю

Участь у міжнародних наукових заходахЧитати повністю

Участь у міжнародних наукових заходах

27 вересня 2022 року світова спільнота, інтересами якої є туризм, туристична діяльність та все, що з нею пов’язано, відмічає Всесвітній день туризму. Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи разом зі здобувачами вищої освіти спеціальностей 242 Туризм та 241 Готельно-ресторанна справа взяли участь у серії онлайн зустрічей, присвячених розвитку туризму у світі. Організаторами зустрічей є НДІ вивчення проблем об'єктів культурної спадщини та розвитку туризму при Міністерстві туризму та культури спадщини Республіки Узбекистан, Національного університету біоресурсів та природокористування України та Всесвітньою федерацією асоціацій туристичних гідів (WFTGA).

Читати повністю

Міжнародне стажування викладачів кафедри Читати повністю

Міжнародне стажування викладачів кафедри

Викладачі кафедри з 20 червня по 1 серпня 2022 року успішно виконали програму міжнародного стажування "Internetional hospitality projects". Організатором наукового заходу виступила Академія професійної освіти "Меркур" (Словацька Республіка).

Читати повністю

Всі новини