Меню
Остання редакція: 23 квітня 2021

Графік роботи викладачів кафедри

ГРАФІК РОБОТИ ВИКЛАДАЧІВ

КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ

2020-2021 н. р.

 

 

П.І.Б. викладача

Дні тижня

Понеділок

Вівторок

Середа

Четвер

П’ятниця

Транченко Л.В.

 

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

 

Тимчук С.В.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Нещадим Л.М.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Кожухівська Р.Б.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Малюга Л.М.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Саковська О.М.

 

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

 

Нагернюк Д.В.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Коваленко Л.Г.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Непочатенко В.О.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Парубок Н.В.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

 

Лаборант 

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

 

800-1615

Останні новини

Міжнародна науково-практична конференція «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії»Читати повністю

Міжнародна науково-практична конференція «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії»

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії», яка відбудеться 27-28 травня 2021 року

Читати повністю

Навчання викладачів крафтовим технологіямЧитати повністю

Навчання викладачів крафтовим технологіям

Кожен викладач, що йде в ногу з часом і прагне забезпечити якісну освіту студента, постійно перебуває в процесі професійного розвитку. В сучасному світі не є проблемою розширення та оновлення своїх знань, підвищення педагогічної компетентності, чого можна набути через участь у семінарах, тренінгах, уроках фахівців певної галузі і т. ін. Поставивши перед собою мету отримати знання з організації крафтового виробництва, Любов Коваленко, Людмила Нещадим та Діана Нагернюк пройшли цілий ряд відео-уроків та освоїли навчальний матеріал в Школі крафтових та кондитерських виробників, що діє в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International.

Читати повністю

Участь студентів в онлайн форумі «PRO кар’єру»Читати повністю

Участь студентів в онлайн форумі «PRO кар’єру»

Студенти спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» Уманського національного університету садівництва 22 квітня 2021 р. взяли участь в онлайн форумі «PRO кар’єру». Форум був організований фахівцями Державної служби зайнятості, Кіровоградського ОЦЗ відділу організації профорієнтації, Черкаського ОЦЗ відділу організації профорієнтації і Громадської організації «Фонд професійний розвиток».

Читати повністю

Онлайн-вебінар «Як і для чого створюють туристичні бренди українські міста»Читати повністю

Онлайн-вебінар «Як і для чого створюють туристичні бренди українські міста»

22 квітня викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та студенти спеціальності 242 «Туризм» долучилися до онлайн-вебінару на тему «Як і для чого створюють туристичні бренди українські міста». Спікером вебінару виступав Дмитро Буланов креативний директор Bulanov büro, член правління Асоціації Індустрії Гостинності України, арт-директор Zruchno travel. Співавтор айдентик туристичного бренду України, автор проєктів туристичного бренду міста Запоріжжя, Генічеська, Кам’янка-Бузького, Скадовського району, Черкащини, Приазов’я.

Читати повністю

Всі новини