Меню

Графік роботи викладачів кафедри

ГРАФІК РОБОТИ ВИКЛАДАЧІВ

КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ

2024-2025 н. р.

 

 

П.І.Б. викладача

Дні тижня

Понеділок

Вівторок

Середа

Четвер

П’ятниця

Транченко Л.В.

 

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

 

Тимчук С.В.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Петренко Н.О.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Кожухівська Р.Б.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Малюга Л.М.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Саковська О.М.

 

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

 

Нагернюк Д.В.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Коваленко Л.Г.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Непочатенко В.О.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Терещук Н.В.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

 

 

         

Останні новини

Теорія зустрічає практику: студенти відвідали кафе «Софія» та долучилися до практичного майстер-класу з приготування піциЧитати повністю

Теорія зустрічає практику: студенти відвідали кафе «Софія» та долучилися до практичного майстер-класу з приготування піци

Здобувачі вищої освіти спеціальностей «Туризм та рекреація» та «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»Уманського національного університету відвідали кафе «Софія» з метою ознайомлення з особливостями організації роботи сучасного закладу ресторанного господарства.

Читати повністю

До Дня пам’яті жертв ГолодоморівЧитати повністю

До Дня пам’яті жертв Голодоморів

20 листопада 2025 року Рада студентського самоврядування УНУ провела вечір пам’яті «Життя, що могли бути». Захід було присвячено Дню пам’яті жертв Голодоморів. Здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» і J3 «Туризм та рекреація», з повагою до минуло свого народу, розумінням його важливості у формуванні культурної й соціальної свідомості громадян та з метою розширення знань щодо історичної спадщини українського суспільства, відвідали даний захід.

Читати повністю

Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників кафедри туризму та готельно-ресторанної справиЧитати повністю

Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Доктор економічних наук, професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету Людмила Транченко, пройшла 5 тижневий, онлайн тренінг за програмою «Динамічні креативні індустрії: Розкриття потенціалу економіки ЄС та виклики для України» (Vibrant Creative Industries: Unveiling the Potential of the EU Economy and the Challenges for Ukraine) ERASMUS+ JEAN MONNET MODULE № 101172651 – VCIEU-CU – ERASMUS-JMO-2024-HEI-TCH-RSCH.

Читати повністю

Набуття практичних навичок з приготування страв з кисломолочного сируЧитати повністю

Набуття практичних навичок з приготування страв з кисломолочного сиру

Здобувачами вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» за програмою навчання вивчили і відпрацювали на практиці тему «Страви з сиру». Вміння професійно та якісно готувати страви – запорука успіху майбутніх працівників та можливість стати конкурентоспроможними суб’єктами на ринку праці.

Читати повністю

Всі новини