Меню

Графік роботи викладачів кафедри

ГРАФІК РОБОТИ ВИКЛАДАЧІВ

КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ

2024-2025 н. р.

 

 

П.І.Б. викладача

Дні тижня

Понеділок

Вівторок

Середа

Четвер

П’ятниця

Транченко Л.В.

 

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

 

Тимчук С.В.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Петренко Н.О.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Кожухівська Р.Б.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Малюга Л.М.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Саковська О.М.

 

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

 

Нагернюк Д.В.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Коваленко Л.Г.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Непочатенко В.О.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Терещук Н.В.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

 

 

         

Останні новини

Гостьова лекція: «Таємний гість і таємний дзвінок: контроль сервісу зсередини».Читати повністю

Гостьова лекція: «Таємний гість і таємний дзвінок: контроль сервісу зсередини».

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету разом із студентами спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм і рекреація» мали нагоду відвідати цікаву та пізнавальну гостьову лекцію на тему: «Таємний гість і таємний дзвінок: контроль сервісу зсередини».

Читати повністю

ЗДОБУВАЧІ ОСВІТИ ТА ВИКЛАДАЧІ УНУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ «ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ МАЛОГО ФЕРМЕРСТВА: ДОСВІД ЄС ДЛЯ УКРАЇНИ»Читати повністю

ЗДОБУВАЧІ ОСВІТИ ТА ВИКЛАДАЧІ УНУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ «ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ МАЛОГО ФЕРМЕРСТВА: ДОСВІД ЄС ДЛЯ УКРАЇНИ»

25 березня 2025 року здобувачі вищої освіти спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» і 242 «Туризм та рекреація», а також викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету взяли участь у тренінгу «Основні принципи сталого розвитку малого фермерства: досвід ЄС для України». Захід відбувся в рамках проєкту ЄС Erasmus+ напряму ім. Жана Моне «NEWAGRO» та об’єднав науковців, підприємців, представників влади й зацікавлену молодь.

Читати повністю

Участь в онлайн-семінарі "Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві"Читати повністю

Участь в онлайн-семінарі "Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві"

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи й здобувачі вищої освіти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, 242 Туризм та рекреація взяли участь в онлайн-семінарі «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві», який відбувся 18 березня 2025 року.

Читати повністю

Викладачі та здобувачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС взяли участь у відкритій лекції від провідного європейського експертаЧитати повністю

Викладачі та здобувачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС взяли участь у відкритій лекції від провідного європейського експерта

12 березня 2024 року викладачі та здобувачі вищої освіти спеціальностей J2 (241) «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» та J3 (242) «Туризм та рекреація» кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва долучилися до відкритої лекції на тему «Ключові зміни в законодавстві та нові тенденції, що формують туризм у ЄС у 2024 році». Захід організований за підтримки Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

Читати повністю

Всі новини