Меню
Остання редакція: 13 листопада 2019

Графік роботи викладачів кафедри

ГРАФІК РОБОТИ ВИКЛАДАЧІВ

КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ

2018-2019 н. р.

 

 

П.І.Б. викладача

Дні тижня

Понеділок

Вівторок

Середа

Четвер

П’ятниця

Транченко Л.В.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Новак І. М.

1130 - 1506

1000-1336

1000-1336

1130-1506

1000-1336

Тимчук С.В.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Нещадим Л.М.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Кожухівська Р.Б.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Малюга Л.М.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Саковська О.М.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Комісаренко Н. О.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Нагернюк Д.В.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Коваленко Л.Г.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Непочатенко В.О.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Парубок Н.В.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Кустріч Л.О.

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Лаборант 

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

800-1615

Останні новини

Вебінар «Видавнича недоброчесність та маніпуляції з наукометрією: прокачати Хірш і не втратити обличчя»Читати повністю

Вебінар «Видавнича недоброчесність та маніпуляції з наукометрією: прокачати Хірш і не втратити обличчя»

3 липня 2020 року відбувся вебінар«Видавнича недоброчесність та маніпуляції з наукометрією: прокачати Хірш і не втратити обличчя» з циклу вебінарів«Дослідницька доброчесність: цінності та виклики», у якому взяли участь викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС. Спікером вебінару виступив Тарас Лютий, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри електроніки, загальної та прикладної фізики Сумського державного університету.

Читати повністю

УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ  ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ В ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧІ «СИСТЕМА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ В НУВГП: ДОСВІД РОЗРОБКИ ТА ПРОВАДЖЕННЯ»Читати повністю

УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ В ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧІ «СИСТЕМА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ В НУВГП: ДОСВІД РОЗРОБКИ ТА ПРОВАДЖЕННЯ»

30 червня 2020 року на офіційній FB сторінці Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти відбулася онлайн-зустріч на актуальну, для викладачів ЗВО, тематику: «Система забезпечення якості вищої освіти в НУВГП: досвід розробки та провадження». Онлайн-зустріч проводилася керівником відділу якості освіти Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне), доцентом, к.т.н. Віктором Корбутяком.

Читати повністю

ПЕРЕМОГА У ІІ ТУРІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»Читати повністю

ПЕРЕМОГА У ІІ ТУРІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

За підсумками ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, який проводився на базі Одеської національної академії харчових технологій, галузевою конкурсною комісією зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» наукову роботу студенток Уманського НУС Лілії Онищук та Катерини Балашової було нагороджено Дипломом ІІ ступеня.

Читати повністю

Активісти наукового товариства викладачів, студентів, магістрантів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяла участь у вебінарі «Дослідницька доброчесність: цінності та виклики»Читати повністю

Активісти наукового товариства викладачів, студентів, магістрантів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяла участь у вебінарі «Дослідницька доброчесність: цінності та виклики»

Академічна культура дослідника в освітньому просторі – це основа сталого розвитку Уманського національного університету садівництва. Академічна доброчесність є невід’ємним елементом успішної науково-дослідницької діяльності, дотримання її принципів є питомою потребою кожного вченого, студента, який прагне до нових наукових результатів. Питанню академічної доброчесності на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи приділяється особлива увага. 24 червня 2020 р. кафедра туризму та готельно-ресторанної справи взяла участь у вебінарі «Дослідницька доброчесність: цінності та виклики». Вебінар відбувся за підтримки Посольства Нідерландів в рамках проєкту «Культура законності». Інформаційні партнери: Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, Міжнародний фонд досліджень освітньої політики, ГО «Інноваційний університет».

Читати повністю

Всі новини