Меню

Студентський науковий гурток

           На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва  студентська науково-дослідна робота має свою специфіку, вибудовується на засадах багатопрофільності, демократичності, активності, творчості, взаємозв’язку і співдружності вузівської і галузевої практичної науки.

           Студентський науковий гурток при кафедрі було засновано в 2014 році, одразу після створення самої кафедри туризму та готельно-ресторанної справи. Його основною метою є сприяння реалізації та представництво наукових, творчих, духовних та інших інтересів студентів.

            Керівник наукового студентського гуртка Саковська Олена Миколаївна к.е.н., доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

             На даний час cтудентський науковий гурток – це потужна студентська організація, що об’єднує студентів, які виконують науково-дослідну роботу згідно затвердженої тематики кафедри, виступають ініціаторами та співорганізаторами проведення в університеті науково-практичних конференцій всеукраїнського та міжнародного рівня; працюють за науковими інтересами.

 

 

Останні новини

«Великий курс про ШІ в освіті»Читати повністю

«Великий курс про ШІ в освіті»

З 26 травня по 9 червня 2025 р. на платформі Zoom проводився курс підвищення кваліфікації «Великий курс про ШІ в освіті», участь в якому взяли кандидати економічних наук, доценти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету Олена Саковська та Раїса Кожухівська.

Читати повністю

Сільський (зелений) туризм — незабутній виїзд до сільської місцевості Читати повністю

Сільський (зелений) туризм — незабутній виїзд до сільської місцевості

 В умовах зростання інтересу до екологічно чистого відпочинку сільський (зелений) туризм набуває дедалі більшої популярності. Це не лише спосіб відновлення духовних та фізичних сил, а й важливий чинник збереження культурної спадщини, підтримки локальних громад і розвитку підприємництва на селі. Як майбутні фахівці індустрії гостинності, студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм і рекреація» повинні знати не лише теоретичні основи організації сільського (зеленого) туризму, а й безпосередньо занурюватися в її практичну складову.

Читати повністю

Участь у літній школі «Європейська зелена політика та сталі фінанси: адаптація випускників українських університетів для роботи на ринку праці в умовах переходу до сталої економіки» за програмою Erasmus+ Європейського СоюзуЧитати повністю

Участь у літній школі «Європейська зелена політика та сталі фінанси: адаптація випускників українських університетів для роботи на ринку праці в умовах переходу до сталої економіки» за програмою Erasmus+ Європейського Союзу

13-15 червня 2025 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету і здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», стали учасниками літньої школи «Європейська зелена політика та сталі фінанси: адаптація випускників українських університетів для роботи на ринку праці в умовах переходу до сталої економіки» за програмою Erasmus+ Європейського Союзу. Проєкт Модуль Жан Моне GreenFinEDU «Європейська зелена політика та сталі фінанси: адаптація випускників українських університетів до роботи на ринку праці в умовах переходу до сталої економіки». Номер проєкту: 101126681.

Читати повністю

Підсумкова атестації здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа та 242 ТуризмЧитати повністю

Підсумкова атестації здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм

       Підсумкова атестація здобувачів вищої освіти  спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" та 242 "Туризм" проводилась у відповідності з нормативними актами Міністерства освіти та науки України, рішеннями Вчених рад університету та факультету менеджменту у формі атестаційного екзамену та публічного захисту кваліфікаційних робіт відповідно 18,19 червня та 24,25 червня 2025 року. 

Читати повністю

Всі новини