Меню

Студентський науковий гурток

           На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва  студентська науково-дослідна робота має свою специфіку, вибудовується на засадах багатопрофільності, демократичності, активності, творчості, взаємозв’язку і співдружності вузівської і галузевої практичної науки.

           Студентський науковий гурток при кафедрі було засновано в 2014 році, одразу після створення самої кафедри туризму та готельно-ресторанної справи. Його основною метою є сприяння реалізації та представництво наукових, творчих, духовних та інших інтересів студентів.

            Керівник наукового студентського гуртка Саковська Олена Миколаївна к.е.н., доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

             На даний час cтудентський науковий гурток – це потужна студентська організація, що об’єднує студентів, які виконують науково-дослідну роботу згідно затвердженої тематики кафедри, виступають ініціаторами та співорганізаторами проведення в університеті науково-практичних конференцій всеукраїнського та міжнародного рівня; працюють за науковими інтересами.

 

 

Останні новини

Участь кафедри туризму та готельно-ресторанної справи у VIII Міжнародному фестивалі ресторанних технологій «BestCookFest–2025»Читати повністю

Участь кафедри туризму та готельно-ресторанної справи у VIII Міжнародному фестивалі ресторанних технологій «BestCookFest–2025»

16 жовтня 2025 року доктор економічних наук, професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Людмила ТРАНЧЕНКО взяла участь у VIII Міжнародному фестивалі ресторанних технологій «BestCookFest–2025», що відбувся на базі Державного торговельно-економічного університету в місті Києві.

Читати повністю

УЧАСТЬ ПРЕДСТАВНИКІВ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФАХОВОГМУ СЕМІНАРІ ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ В ГАЛУЗІ ТУРИЗМУ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУЧитати повністю

УЧАСТЬ ПРЕДСТАВНИКІВ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФАХОВОГМУ СЕМІНАРІ ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ В ГАЛУЗІ ТУРИЗМУ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ

16 жовтня 2025 року доктор економічних наук, професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Людмила ТРАНЧЕНКО взяла участь у Всеукраїнському фаховому семінарі із забезпечення якості вищої освіти в галузі туризму, готельно-ресторанної справи та менеджменту. Організаторами виступали Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти у партнерстві з Державним торговельно-економічним університетом.

Читати повністю

Практикоорінтований вебінар «Простою мовою для малого бізнесу:  де знайти кошти та підтримку?»Читати повністю

Практикоорінтований вебінар «Простою мовою для малого бізнесу: де знайти кошти та підтримку?»

В умовах сьогодення, для поглиблення знань здобувачів вищої освіти важливо застосовувати різні методики подачі інформації та креативні форми освітнього процесу. Так, з метою кращого розуміння студентами певної теми з дисципліни та її опанування, викладачеві важливо надати практичні приклади щодо питання, яке висвітлюється. Зважаючи на вказане та з метою розширення горизонтів індивідуальної освітньої траєкторії, 15 жовтня 2025 року студенти, які наразі опановують дисципліни «Регіонознавство» (викладач к.е.н., доцент Кожухівська Р.Б.) та «Організація сільського (зеленого) туризму» (викладач к.е.н., доцент Саковська О.М.), приєдналися до вебінару «Простою мовою для малого бізнесу: де знайти кошти та підтримку?». Тематика вебінару тісно переплітається з тематикою частини змістових модулів указаних дисциплін.

Читати повністю

Агрофорум «Smart Agro Forum: майбутнє українського агробізнесу» в рамках проєкту ЄС Еразмус+Читати повністю

Агрофорум «Smart Agro Forum: майбутнє українського агробізнесу» в рамках проєкту ЄС Еразмус+

14 жовтня 2025 р. відбувся агрофорум «Smart Agro Forum: майбутнє українського агробізнесу», участь в якому взяли науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету і здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг».

Читати повністю

Всі новини