Меню
Остання редакція: 29 листопада 2018

Науковий гурток

На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва  студентська науково-дослідна робота має свою специфіку, вибудовується на засадах багатопрофільності, демократичності, активності, творчості, взаємозв’язку і співдружності вузівської і галузевої практичної науки.

Студентський науковий гурток при кафедрі було засновано в 2014 році, одразу після створення самої кафедри туризму та готельно-ресторанної справи. Його основною метою є сприяння реалізації та представництво наукових, творчих, духовних та інших інтересів студентів.

Керівник наукового студентського гуртка

Коваленко Любов Григорівна

К.е.н., старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Email: lavrenukluba@yandex.ru

 

За весь період діяльності студентського наукового гуртка кафедри студентами опубліковано понад 60 матеріалів і тез доповідей у наукових виданнях. Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи брали активну участь у наукових заходах, які відбулися на базі інших ВНЗ та стали лауреатами у різного рівня престижних конкурсах. Зокрема, в університеті було проведено І тур Всеукраїнського конкурсу на кращу студентську наукову роботу з сільськогосподарських та економічних наук, в якому взяли участь 8 студентів напряму підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа», 6 із яких вибороли призові місця і були делеговані на ІІ тур конкурсу. 

 На даний час cтудентський науковий гурток – це потужна студентська організація, що об’єднує студентів, які виконують науково-дослідну роботу згідно затвердженої тематики кафедри, виступають ініціаторами та співорганізаторами проведення в університеті науково-практичних конференцій всеукраїнського та міжнародного рівня; працюють за науковими інтересами.

Останні новини

Захист кваліфікаційних дипломних робіт магістра  освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»  зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Читати повністю

Захист кваліфікаційних дипломних робіт магістра освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

16 грудня 2019 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту Уманського НУС відбувся захист кваліфікаційних дипломних робіт освітнього рівня «магістр» освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання.

Читати повністю

Імбирне печиво – символ Нового рокуЧитати повністю

Імбирне печиво – символ Нового року

В студентів факультету менеджменту розпочався дуже відповідальний період – підведення підсумків навчання в I семестрі 2019/2020 навчального року. Проте це не завадило нам створити атмосферу свята в передень Святого Миколая та Нового року. А за рахунок чого це ще можна зробити, як не за ароматом імбирного печива. Імбирне печиво - це смак дитинства та радості, приємних сюрпризів від Святого Миколая, що вночі залишав під подушками дітям солодощі. Тому вони вірять у диво, звершуване святим Миколаєм і вчаться в святого бути милосердними. Святий Миколай опікується воїнами, водіями і тими, що подорожують, допомагає бідним у скруті; вважається покровителем дітей і студентів, моряків.

Читати повністю

Проведення I туру Всеукраїнської студентської олімпіади кафедрою туризму та готельно-ресторанної справиЧитати повністю

Проведення I туру Всеукраїнської студентської олімпіади кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи

З 20 листопада по 27 листопада 2019 р. на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи було проведено I тур Всеукраїнської студентської олімпіади з профільних навчальних дисциплін для студентів спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа».Захід відбувся відповідно доНаказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2019/2020н.р.» і Наказу ректора УНУС. Олімпіада проводиться щороку з метою підвищення якості підготовки фахівців, системного вдосконалення навчального процесу та активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів.

Читати повністю

Ознайомлення студентів з методикою проведення екскурсії в музеїЧитати повністю

Ознайомлення студентів з методикою проведення екскурсії в музеї

Відвідування екскурсій вже встигло стати органічною частиною молодіжної культури, а обізнаність із класичним та сучасним мистецтвом – була і лишається складовою різнобічного розвитку особистості. У світі, де все змінюється з невблаганною швидкістю, музей постає перед вимогою пильної діагностики духу нашого часу, його тенденцій та гострих проблем. А тому саме допитливий студентський погляд може бути тим інструментом, що віднаходить нові, актуальні смисли на місці хронічних стереотипів. Днями студенти спеціальності «Туризм» в рамках вивчення дисципліни «Організація екскурсійної діяльності» відвідали Уманську картинну галерею та змогли на власному досвіді відчути особливості методики проведення екскурсії в художньому музеї.

Читати повністю

Всі новини