Меню

Студентський науковий гурток

           На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва  студентська науково-дослідна робота має свою специфіку, вибудовується на засадах багатопрофільності, демократичності, активності, творчості, взаємозв’язку і співдружності вузівської і галузевої практичної науки.

           Студентський науковий гурток при кафедрі було засновано в 2014 році, одразу після створення самої кафедри туризму та готельно-ресторанної справи. Його основною метою є сприяння реалізації та представництво наукових, творчих, духовних та інших інтересів студентів.

            Керівник наукового студентського гуртка Саковська Олена Миколаївна к.е.н., доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

             На даний час cтудентський науковий гурток – це потужна студентська організація, що об’єднує студентів, які виконують науково-дослідну роботу згідно затвердженої тематики кафедри, виступають ініціаторами та співорганізаторами проведення в університеті науково-практичних конференцій всеукраїнського та міжнародного рівня; працюють за науковими інтересами.

 

 

Останні новини

Теорія зустрічає практику: студенти відвідали ресторан італо-американської кухні «Софія» та долучилися до практичного майстер-класу з приготування піциЧитати повністю

Теорія зустрічає практику: студенти відвідали ресторан італо-американської кухні «Софія» та долучилися до практичного майстер-класу з приготування піци

Здобувачі вищої освіти спеціальностей «Туризм та рекреація» та «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»Уманського національного університету відвідали ресторан італо-американської кухні «Софія» з метою ознайомлення з особливостями організації роботи сучасного закладу ресторанного господарства.

Читати повністю

До Дня пам’яті жертв ГолодоморівЧитати повністю

До Дня пам’яті жертв Голодоморів

20 листопада 2025 року Рада студентського самоврядування УНУ провела вечір пам’яті «Життя, що могли бути». Захід було присвячено Дню пам’яті жертв Голодоморів. Здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» і J3 «Туризм та рекреація», з повагою до минуло свого народу, розумінням його важливості у формуванні культурної й соціальної свідомості громадян та з метою розширення знань щодо історичної спадщини українського суспільства, відвідали даний захід.

Читати повністю

Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників кафедри туризму та готельно-ресторанної справиЧитати повністю

Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Доктор економічних наук, професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету Людмила Транченко, пройшла 5 тижневий, онлайн тренінг за програмою «Динамічні креативні індустрії: Розкриття потенціалу економіки ЄС та виклики для України» (Vibrant Creative Industries: Unveiling the Potential of the EU Economy and the Challenges for Ukraine) ERASMUS+ JEAN MONNET MODULE № 101172651 – VCIEU-CU – ERASMUS-JMO-2024-HEI-TCH-RSCH.

Читати повністю

Набуття практичних навичок з приготування страв з кисломолочного сируЧитати повністю

Набуття практичних навичок з приготування страв з кисломолочного сиру

Здобувачами вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» за програмою навчання вивчили і відпрацювали на практиці тему «Страви з сиру». Вміння професійно та якісно готувати страви – запорука успіху майбутніх працівників та можливість стати конкурентоспроможними суб’єктами на ринку праці.

Читати повністю

Всі новини