Меню

Магістру

      

   

для навчання у магістратурі зі спеціальностей 

"Туризм" та"Готельно-ресторанна справа" за денною та заочною формами

 випускників  університетів з дипломом бакалавра, спеціаліста чи магістра:

Етапи вступної кампанії

Денна / заочна форма навчання

Реєстрація вступників для складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови

з 13 травня до 18.00 год.

03 червня;

Складання додаткових фахових вступних випробувань для вступників, які вступають на основі ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня), здобутого за іншою спеціальністю (напрямом підготовки)

з 13 травня до 31 травня;

Початок прийому заяв та документів, передбачених розділом VI цих Правил

10 липня

Закінчення прийому заяв та документів для осіб, які вступають на основі вступних іспитів

09 липня

Закінчення прийому заяв та документів для осіб, які вступають на основі результатів єдиного вступного іспиту та фахового вступного випробування

23 липня

Основна сесія єдиного вступного іспиту (додаткова сесія проводиться в строки, встановлені Українським центром оцінювання якості освіти)

11 липня

Проведення фахових вступних випробувань

 

з 02 липня по 29 липня;

Надання вступникам рекомендацій для зарахування за державним замовленням

до 13 серпня;

 

Виконання вступниками вимог Правил прийому для зарахування

- за державним замовленням до 1800години 18 серпня;

- за кошти фізичних та/або юридичних осіб – до 1800 год. 21 серпня;

Зарахування вступників

- за державним замовленням – до 1200години 20 серпня;

- за кошти фізичних та/або юридичних осіб – не пізніше 22 серпня;

Переведення на вакантні місця державного, регіонального замовлення та на місця за рахунок цільових пільгових державних кредитів осіб, які зараховані на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб (відповідно до цих Правил прийому)

не пізніше 28 серпня.

                                                                           Для зарахування вступники подають:
1) оригінали та копії документа державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень і додатка до нього;
2) оригінали та копії:
- екзаменаційного листка єдиного вступного іспиту з іноземної мови – для вступників до магістратури за спеціальностями галузі знань 24 «Сфера обслуговування»;
3) копію паспорта та реєстраційного номеру облікової картки платника податків;
4) копію військово-облікового документа – для військовозобов'язаних;
5) довідку про реєстрацію місця проживання особи (Додаток 13) – для зареєстрованих у селах випускників сільських шкіл 2019 р.;
6) чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см.

ЗНО для магістрів - користні посилання:

1. Український центр оцінювання якості освіти

 

Детальна інформація, щодо вступної кампанії на сайті Уманського національного університету садівництва

 Тел./факс:

 (04744)  3-07-32; 0674778085; 0999299073; 0936340716 (приймальна комісія Уманського НУС),

 e-mail: vstupudau@gmail.com

Останні новини

Захист кваліфікаційних дипломних робіт магістра  освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»  зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Читати повністю

Захист кваліфікаційних дипломних робіт магістра освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

16 грудня 2019 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту Уманського НУС відбувся захист кваліфікаційних дипломних робіт освітнього рівня «магістр» освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання.

Читати повністю

Імбирне печиво – символ Нового рокуЧитати повністю

Імбирне печиво – символ Нового року

В студентів факультету менеджменту розпочався дуже відповідальний період – підведення підсумків навчання в I семестрі 2019/2020 навчального року. Проте це не завадило нам створити атмосферу свята в передень Святого Миколая та Нового року. А за рахунок чого це ще можна зробити, як не за ароматом імбирного печива. Імбирне печиво - це смак дитинства та радості, приємних сюрпризів від Святого Миколая, що вночі залишав під подушками дітям солодощі. Тому вони вірять у диво, звершуване святим Миколаєм і вчаться в святого бути милосердними. Святий Миколай опікується воїнами, водіями і тими, що подорожують, допомагає бідним у скруті; вважається покровителем дітей і студентів, моряків.

Читати повністю

Проведення I туру Всеукраїнської студентської олімпіади кафедрою туризму та готельно-ресторанної справиЧитати повністю

Проведення I туру Всеукраїнської студентської олімпіади кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи

З 20 листопада по 27 листопада 2019 р. на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи було проведено I тур Всеукраїнської студентської олімпіади з профільних навчальних дисциплін для студентів спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа».Захід відбувся відповідно доНаказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2019/2020н.р.» і Наказу ректора УНУС. Олімпіада проводиться щороку з метою підвищення якості підготовки фахівців, системного вдосконалення навчального процесу та активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів.

Читати повністю

Ознайомлення студентів з методикою проведення екскурсії в музеїЧитати повністю

Ознайомлення студентів з методикою проведення екскурсії в музеї

Відвідування екскурсій вже встигло стати органічною частиною молодіжної культури, а обізнаність із класичним та сучасним мистецтвом – була і лишається складовою різнобічного розвитку особистості. У світі, де все змінюється з невблаганною швидкістю, музей постає перед вимогою пильної діагностики духу нашого часу, його тенденцій та гострих проблем. А тому саме допитливий студентський погляд може бути тим інструментом, що віднаходить нові, актуальні смисли на місці хронічних стереотипів. Днями студенти спеціальності «Туризм» в рамках вивчення дисципліни «Організація екскурсійної діяльності» відвідали Уманську картинну галерею та змогли на власному досвіді відчути особливості методики проведення екскурсії в художньому музеї.

Читати повністю

Всі новини