Меню

Магістру

Останні новини

Здобувачі Уманського НУ зі спеціальності «Туризм та рекреація» взяли участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science 2025»Читати повністю

Здобувачі Уманського НУ зі спеціальності «Туризм та рекреація» взяли участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science 2025»

Щороку на базі Одеського національного технологічного університету проходить престижний Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science», який проводиться під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Цей конкурс об’єднує молодих науковців з усього світу, сприяє розвитку наукових досліджень у галузі туризму, готельно-ресторанного бізнесу, харчових технологій та суміжних галузей.

Читати повністю

Вебінар від Mobility Ukraine та DavClub «Гарячий сезон туризму 2025»Читати повністю

Вебінар від Mobility Ukraine та DavClub «Гарячий сезон туризму 2025»

17 квітня 2025 року викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справита здобувачі вищої освіти спеціальності «Туризм та рекреація» (ОП «Туризм») освітніх рівнів бакалавр і магістр Уманського національного університету долучилися до спільного вебінару компаній Mobility Ukraine та DavClub на тему:«Сезон – Літо 2025. Зміни в ринку туризму. Інструменти для збільшення бізнесу. Круїзні тури».

Читати повністю

Участь у роботі круглого столу «Туризм, гостинність, креативні індустрії: ключові тренди взаємодії та розвитку»Читати повністю

Участь у роботі круглого столу «Туризм, гостинність, креативні індустрії: ключові тренди взаємодії та розвитку»

16 квітня 2025 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, здобувачі вищої освіти спеціальностей «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» взяли участь у роботі круглого столу «Туризм, гостинність, креативні індустрії: ключові тренди взаємодії та розвитку». Організатором круглого столу виступила кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

Читати повністю

Неформальна освіта – важливий крок до професійного успіху

Студенти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОПП «Готельно-ресторанна справа» активно розвивають свої професійні навички через неформальну освіту. Нещодавно вони успішно завершили курси, що доповнюють академічні знання та відкривають нові перспективи для кар’єрного зростання.

Читати повністю

Всі новини