Меню

Новини

27.11.2025
ОНЛАЙН-ФОРУМ «ПІДСУМКИ ТУРИСТИЧНОГО СЕЗОНУ В УКРАЇНІ»Читати повністю

ОНЛАЙН-ФОРУМ «ПІДСУМКИ ТУРИСТИЧНОГО СЕЗОНУ В УКРАЇНІ»

Науково-викладацький склад кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету та студенти спеціальностей «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» долучилися до перегляду онлайн-форуму «Підсумки туристичного сезону в Україні», організованого Торгово-промисловою палатою України.

Читати повністю

27.11.2025
Інтерактивна гра «Приготуй свою супер піцу»Читати повністю

Інтерактивна гра «Приготуй свою супер піцу»

У межах реалізації компетентнісного підходу до підготовки фахівців готельно-ресторанної галузі, на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи було проведено інтерактивне заняття у форматі освітньої гри «Приготуй свою супер піцу». Захід було організовано для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» з метою розвитку їхніх професійних, комунікативних і креативних навичок.

Читати повністю

26.11.2025
Участь у щорічній Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства»Читати повністю

Участь у щорічній Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства»

26 листопада 2025 року здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» і J3 «Туризм та рекреація», долучилися до участі в роботі щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Читати повністю

25.11.2025
Викладачі кафедри  туризму та готельно-ресторанної справи  у ТОП-5 найкращих!Читати повністю

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи у ТОП-5 найкращих!

Відповідно до результатів рейтингової оцінки роботи науково-педагогічних працівників УНУ за 2024–2025 н.р., одразу троє викладачів нашої кафедри увійшли до ТОП-5 університету. Це ще раз підтверджує високий рівень професіоналізму, відданість справі та постійний розвиток нашої команди.

Читати повністю

24.11.2025
Теорія зустрічає практику: студенти відвідали ресторан італо-американської кухні «Софія» та долучилися до практичного майстер-класу з приготування піциЧитати повністю

Теорія зустрічає практику: студенти відвідали ресторан італо-американської кухні «Софія» та долучилися до практичного майстер-класу з приготування піци

Здобувачі вищої освіти спеціальностей «Туризм та рекреація» та «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»Уманського національного університету відвідали ресторан італо-американської кухні «Софія» з метою ознайомлення з особливостями організації роботи сучасного закладу ресторанного господарства.

Читати повністю

21.11.2025
До Дня пам’яті жертв ГолодоморівЧитати повністю

До Дня пам’яті жертв Голодоморів

20 листопада 2025 року Рада студентського самоврядування УНУ провела вечір пам’яті «Життя, що могли бути». Захід було присвячено Дню пам’яті жертв Голодоморів. Здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» і J3 «Туризм та рекреація», з повагою до минуло свого народу, розумінням його важливості у формуванні культурної й соціальної свідомості громадян та з метою розширення знань щодо історичної спадщини українського суспільства, відвідали даний захід.

Читати повністю