Меню

Новини

20.06.2025
Участь у грантовій програмі Erasmus+ Модуль Жан Моне  «Політика ЄС щодо соціальної економіки: зайнятість, соціальні питання, інклюзивне підприємництво»Читати повністю

Участь у грантовій програмі Erasmus+ Модуль Жан Моне «Політика ЄС щодо соціальної економіки: зайнятість, соціальні питання, інклюзивне підприємництво»

Протягом 13-17 червня 2025 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи і здобувачі вищої освіти спеціальностей «Туризм та рекреація» й «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» були слухачами Літньої школи «Політика ЄС щодо соціальної економіки: зайнятість, соціальні питання, інклюзивне підприємництво».

Читати повністю

17.06.2025
Проведення підсумкового етапу Всеукраїнського конкурсу проєктів здобувачів вищої освіти «Туристичні перлини України».Читати повністю

Проведення підсумкового етапу Всеукраїнського конкурсу проєктів здобувачів вищої освіти «Туристичні перлини України».

12 червня 2025 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету було проведено другий етап Всеукраїнського конкурсу проєктів здобувачів вищої освіти «Туристичні перлини України».

Читати повністю

15.06.2025
«Хлібна індустрія – 2025»: від зернини до хлібини!Читати повністю

«Хлібна індустрія – 2025»: від зернини до хлібини!

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі спеціальностей «Туризм та рекреація», «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» взяли участь у Третьому національному форумі «Хлібна індустрія – 2025», що проходив в Уманському національному університеті.

Читати повністю

14.06.2025
Неформальна освіта здобувачів вищої освіти за ОПП «Готельно-ресторанна справа»Читати повністю

Неформальна освіта здобувачів вищої освіти за ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОПП «Готельно-ресторанна справа» Тимур СОКОЛОВСЬКИЙ, Олександра ПРИТУЛЯК, Артур ШПРИХЕР, Олександр КУРМИШОВ успішно пройшли онлайн-курс на платформі Prometheus «Сучасне керівництво проектами – мистецтво порушення правил».

Читати повністю

13.06.2025
Майбутні фахівці HoReCa, туризму і рекреації на ІІІ національному форумі «Хлібна індустрія – 2025»Читати повністю

Майбутні фахівці HoReCa, туризму і рекреації на ІІІ національному форумі «Хлібна індустрія – 2025»

12–13 червня здобувачі вищої освіти спеціальностей J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» та J3 «Туризм і рекреація» взяли участь у ІІІ національному форумі «Хлібна індустрія – 2025», який став важливою платформою для професійного зростання, встановлення контактів з роботодавцями та ознайомлення з новими тенденціями в галузі харчових технологій та food-сервісу.

Читати повністю

11.06.2025
Засідання студентського наукового гуртка:  інноваційні аспекти організації наукової роботи здобувачів вищої освітиЧитати повністю

Засідання студентського наукового гуртка: інноваційні аспекти організації наукової роботи здобувачів вищої освіти

11 червня 2025 року відбулось чергове засідання студентського наукового гуртка «Туристична та готельно-ресторанна індустрія України: етапи становлення, функціонування та шляхи розвитку» кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету.

Читати повністю