Кавовий науково-освітній інтерактив: «Аромат подорожі: від легенд про каву до сучасних технологій»
1 жовтня у світі відзначають Міжнародний день кави (International Coffee Day #ICD2025). Свято започатковане Міжнародною організацією з кави (ICO) у 2015 році, щоб створити єдиний день для вшанування цього популярного напою.
Студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» і «Туризм та рекреація» також долучилися до відзначення Міжнародного дня кави.
Знайомство з третім із Семи чудес України – Національним дендрологічним парком «Софіївка»
Про «Софіївку» існує багато гарних відгуків, але реальність перевершила всі наші очікування. Ми, студенти 11-тм та 11-гр груп, які навчаються за спеціальностями «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», спільно з нашим куратором груп Кожухівською Р.Б., відвідали парк після насиченого парами навчального дня.
ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА ЗДОБУВАЧІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ J2 (241) «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА ТА КЕЙТЕРИНГ» ТА J3 (242) «ТУРИЗМ ТА РЕКРЕАЦІЯ» ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
Здобувачі 2 курсу кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету , ОР «магістр» спеціальності J 2 (241) «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» та J 3 (242) «Туризм та рекреація» проходили виробничу практику в туристичних агентствах, готельно-ресторанних комплексах Вінницької, Київської та Черкаської областей України
У рамках відзначення «Тижня туризму – 2025» на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи відбувся круглий стіл на тему: «Гастрономічна подорож Україною». Захід мав на меті не лише популяризацію національної кухні як складової культурної спадщини українського народу, але й формування у студентів фахових компетентностей, пов’язаних із вивченням гастрономічного туризму та його ролі в сучасному туристичному ринку.
24 вересня студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у одноденному, захоплюючому туристичному поході, що відбувся в Білогрудівському лісі. Захід став чудовою можливістю для молоді підвищити фізичну форму, розвинути командний дух та насолодитися неповторною красою природи.