В Умані презентували новий туристичний бренд міста
18 лютого 2025 року в Умані відбулося розширене засідання координаційної ради з питань розвитку туризму, на якому презентували новий туристичний бренд міста. Захід об’єднав представників місцевої влади, експертів у сфері туризму, бізнесу та освіти. Участь у засіданні також взяли викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва, які є членами координаційної ради з серпня 2022 року.
Неформальна освіта у сфері туризму і рекреації: міжнародний досвід здобувачів
Здобувачі вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» Уманського національного університету садівництва Аліна Михаловська та Аліна Коваленко успішно пройшли онлайн-курси у рамках неформальної освіти, поглибивши свої знання з дисципліни «Економіка і аналіз туристичного підприємства».
Здобувачі вищої освіти ступеня магістр спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» Олександра ПРИТУЛЯК та Олександр КУРМИШОВ успішно пройшли курс «Маркетинг та продаж: Як створити та продати унікальну пропозицію цінності» на платформі Prometheus.
Участь у проєкті Erasmus+ курс «Євроінтеграція та сталий розвиток сільських територій України як запорука забезпечення продовольчої безпеки в умовах повоєнного відновлення»
Успішна акредитація освітньо-професійної програми «Туризм» за спеціальністю 242 «Туризм та рекреація» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, факультету менеджменту успішно пройшла акредитацію за вимогами Національної агенції із забезпечення якості вищої освіти, освітньо-професійної програми «Туризм» за спеціальністю 242 «Туризм та рекреація» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.
Міжнародний семінар «NICHE TOURISM by Dr Elizabeth M. Ineson»
4 та 6 листопада 2024 року викладачі та здобувачі вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь у міжнародному ONLINE-семінарі «NICHE TOURISM by Dr Elizabeth M. Ineson».