Меню

Другий рівень вищої освіти (магістр) 242 «Туризм»

Останні новини

Секційні засідання кафедри туризму та готельно-ресторанної справи студентської наукової конференції,  приуроченої 160-річчю від дня народження видатного науковця  у галузі біологічних наук, професора Й. К. ПачоськогоЧитати повністю

Секційні засідання кафедри туризму та готельно-ресторанної справи студентської наукової конференції, приуроченої 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й. К. Пачоського

25 квітня 2024 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи УНУС відбулась студентська наукова конференція, приурочена 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й. К. Пачоського.

Читати повністю

Розвиток туристичної дестинації «Уманський кущ»Читати повністю

Розвиток туристичної дестинації «Уманський кущ»

22 квітня 2024 р. відбулась онлайн зустріч з науковцями КНЕУ щодо Смарт-спеціалізації громади, міфологізації Трипілля, розвитку культури і туризму у громаді.

Читати повністю

ІНФОРМАЦІЙНІ ДНІ НАЦІОНАЛЬНОГО БЮРО  ПРОГРАМИ ЄС «КРЕАТИВНА ЄВРОПА» В УКРАЇНІЧитати повністю

ІНФОРМАЦІЙНІ ДНІ НАЦІОНАЛЬНОГО БЮРО ПРОГРАМИ ЄС «КРЕАТИВНА ЄВРОПА» В УКРАЇНІ

Уманська міська рада та Місцева асоціація органів місцевого самоврядування «Кластер «Шляхами Трипільської Праматері» 16-17 квітня 2024 року запросили Український культурний фонд та представників бюро програми ЄС «Креативна Європа» провести тренінг з метою інформування працівників сфери культури та туризму щодо грантових можливостей Українського культурного фонду та проведення навчальних сесій з грантового менеджменту.

Читати повністю

Участь у практичному воркшопі «Кліматично-дружні кроки сільського туризму: що, навіщо, як, коли?»Читати повністю

Участь у практичному воркшопі «Кліматично-дружні кроки сільського туризму: що, навіщо, як, коли?»

10 квітня 2024 року Академією сільського розвитку було організовано та проведено практичний воркшоп «Кліматично-дружні кроки сільського туризму: що, навіщо, як, коли?». Захід проходив в онлайн форматі. До участі у заході було запрошено представників місцевих громад, науковців та усіх зацікавлених сторін, які переймаються проблематикою розвитку сільського туризму в Україні.

Читати повністю

Всі новини