Меню
Остання редакція: 23 квітня 2021

Відгуки студентів

Уманський Роман

   

 Я навчаюсь на першому курсі магістратури в Уманському НУС за спеціальністю «Туризм». Навчальний процес є надзвичайно цікавим та насиченим, окрім традиційних пар, з нами проводять різноманітні тренінги, ділові ігри, відвідуємо туристичні агенції та виставки. Особисто для мене цікавим було відвідати 22 Міжнародний туристичний салон «Україна’2019» / UITM - Ukraine International Travel Market. Під час якого ми ознайомилися з широким асортиментом пропозицій, представлених на туристичному ринку.

На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи сучасні аудиторії та чудові викладачі, завжди допоможуть, підкажуть. Також, в університеті для студентів відбуваються презентації фільмів, вистави, концерти, конкурси, тематичні вечірки, що допомагає краще пізнати усіх студентів.

Я дуже радий, що вибрав для своєї освіти саме цей навчальний заклад та спеціальності 242 «Туризм».

 

 

Кулібаба Віолета 

  
Мене завжди приваблювала сфера гостинності. Тому коли постало питання про вибір спеціальності для отримання вищої освіти, мій вибір був єдиний - готельно-ресторанна справа. Моя сестра закінчила навчання на факультеті менеджменту в Уманському національному університеті садівництва  і завжди згадує роки навчання, як одні з найкращих. Доречі вона дуже гарно працевлаштувалась.Тому і я стала студенткою факультету менеджменту з омріяної спеціальності. Атмосфера навчального процесу мене захоплює, викладачі проводять цікаві лекції та практичні заняття, ми беремо участь у різноманітних заходах та майстер-класах. В національному університеті навчальний процес доступно та розуміло доносять до кожного студента. Я задоволена, що маю шанс отримати вищу освіту в стінах одного з найстаріших вишів України.  

 

 

 

Демиденко Руслана

  

Навчатися на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва - це вже гордість! Саме кафедра туризму та готельно-ресторанної справи надає студентам найрізноманітніші можливості для самореалізації. Це насамперед розвиток творчих і організаторських здібностей, можливість участі у  конкурсах, проектах та конференціях  як всеукраїнського, так і міжнародного рівня. Отримані при цьому знання та навички - це саме те, що хоче отримати сучасна молодь і за чим приходить до вищих навчальних закладів.

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи надзвичайно відповідальні і є професіоналами  своєї справи, що надають студентам необхідні в  майбутній професійній  діяльності знання, навички і досвід.

 Вони постійно шукають індивідуальні підходи до кожного студента і завжди допоможуть у вирішенні проблемних питань. Кафедру разом зі студентами загалом можна назвати однією дружною сім’єю.

Тож рекомендую  вступати до Уманського національного університету садівництва  за напрямом підготовки «Туризм»,  адже це Ваш шанс досягти успіху в житті!

 

 

Василенко Олена

  

Навчання в університеті – це неймовірно цікаве та корисне заняття, а особливо, якщо ти навчаєшся на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи   Уманського національного університету садівництва. Тут працюють висококваліфіковані викладачі, серед яких: доктори та кандидати наук, доценти, які дають неоціненні знання, що студенти зможуть використати для подальшого життя, і я, як студентка, в цьому переконалась. Навчання викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, намагаються зробити якнайцікавішим та найпродуктивнішим.

За роки навчання я встигла побувати на різноманітних заходах, які організовували викладачі нашої кафедри, зокрема: майстерклас від кращих барістів міста Умані, які навчили нас правильно і смачно варити каву різними способами та розповіли нам історію кави.

Також ми були присутніми на зустрічах з представниками фірм, які пропонують стажування за кордоном: в Іспанії, Польщі, Туреччині, США, де студентам пропонують не тільки отримати великий досвід, вивчити мову, але і заробити кошти.

Отже, навчання може бути не тільки корисним, але й цікавим та пізнавальним.

 

Гарнага Станіслав

  

Я студент першого курсу магістратури спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". В процесі набуття нами майбутньої професії головним є кваліфікація викладачів та практична підготовка. Саме це вдало поєднується в моєму університеті. 
Крім теоретичного навчання, я маю змогу практично стажуватись як в Україні, так і в ряді країн Європи. Програми стажування підбираються особисто під кожного студента та на різний термін. По закінченню стажування я отримаю рекомендації закордонних роботодавців. Це вагома перевага при працевлаштуванні в провідні заклади готельно-ресторанного бізнесу.
Також під час закордонного стажування я маю змогу відвідувати тренінги, імплойшипи, практичні семінари. Кожний з них дає мені сертифікат, що значно підвищує мій професійно-кваліфікаційний рівень та якісно вирізняє мене серед інших спеціалістів. 
Також мені дуже подобається те, що під час навчання я можу відвідувати різні секції, відповідно до мого вподобання. 
Професійні майстер-класи, що проводяться на базі Уманського НУС з готельно-ресторанного бізнесу розвивають мене як спеціаліста. 

Я ще раз переконався, що вибір університету я зробив вірний!

 

 

Останні новини

Міжнародна науково-практична конференція «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії»Читати повністю

Міжнародна науково-практична конференція «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії»

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії», яка відбудеться 27-28 травня 2021 року

Читати повністю

Навчання викладачів крафтовим технологіямЧитати повністю

Навчання викладачів крафтовим технологіям

Кожен викладач, що йде в ногу з часом і прагне забезпечити якісну освіту студента, постійно перебуває в процесі професійного розвитку. В сучасному світі не є проблемою розширення та оновлення своїх знань, підвищення педагогічної компетентності, чого можна набути через участь у семінарах, тренінгах, уроках фахівців певної галузі і т. ін. Поставивши перед собою мету отримати знання з організації крафтового виробництва, Любов Коваленко, Людмила Нещадим та Діана Нагернюк пройшли цілий ряд відео-уроків та освоїли навчальний матеріал в Школі крафтових та кондитерських виробників, що діє в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International.

Читати повністю

Участь студентів в онлайн форумі «PRO кар’єру»Читати повністю

Участь студентів в онлайн форумі «PRO кар’єру»

Студенти спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» Уманського національного університету садівництва 22 квітня 2021 р. взяли участь в онлайн форумі «PRO кар’єру». Форум був організований фахівцями Державної служби зайнятості, Кіровоградського ОЦЗ відділу організації профорієнтації, Черкаського ОЦЗ відділу організації профорієнтації і Громадської організації «Фонд професійний розвиток».

Читати повністю

Онлайн-вебінар «Як і для чого створюють туристичні бренди українські міста»Читати повністю

Онлайн-вебінар «Як і для чого створюють туристичні бренди українські міста»

22 квітня викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та студенти спеціальності 242 «Туризм» долучилися до онлайн-вебінару на тему «Як і для чого створюють туристичні бренди українські міста». Спікером вебінару виступав Дмитро Буланов креативний директор Bulanov büro, член правління Асоціації Індустрії Гостинності України, арт-директор Zruchno travel. Співавтор айдентик туристичного бренду України, автор проєктів туристичного бренду міста Запоріжжя, Генічеська, Кам’янка-Бузького, Скадовського району, Черкащини, Приазов’я.

Читати повністю

Всі новини