Меню
Остання редакція: 28 вересня 2019

Відгуки студентів

Уманський Роман, магістр 11 м-тм групи

   

 Я навчаюсь на першому курсі магістратури в Уманському НУС за спеціальністю «Туризм». Навчальний процес є надзвичайно цікавим та насиченим, окрім традиційних пар, з нами проводять різноманітні тренінги, ділові ігри, відвідуємо туристичні агенції та виставки. Особисто для мене цікавим було відвідати 22 Міжнародний туристичний салон «Україна’2019» / UITM - Ukraine International Travel Market. Під час якого ми ознайомилися з широким асортиментом пропозицій, представлених на туристичному ринку.

На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи сучасні аудиторії та чудові викладачі, завжди допоможуть, підкажуть. Також, в університеті для студентів відбуваються презентації фільмів, вистави, концерти, конкурси, тематичні вечірки, що допомагає краще пізнати усіх студентів.

Я дуже радий, що вибрав для своєї освіти саме цей навчальний заклад та спеціальності 242 «Туризм».

 

 

Кулібаба Віолета, випуск 2018 р., освітній рівень "Магістр" 

  
Мене завжди приваблювала сфера гостинності. Тому коли постало питання про вибір спеціальності для отримання вищої освіти, мій вибір був єдиний - готельно-ресторанна справа. Моя сестра закінчила навчання на факультеті менеджменту в Уманському національному університеті садівництва  і завжди згадує роки навчання, як одні з найкращих. Доречі вона дуже гарно працевлаштувалась.Тому і я стала студенткою факультету менеджменту з омріяної спеціальності. Атмосфера навчального процесу мене захоплює, викладачі проводять цікаві лекції та практичні заняття, ми беремо участь у різноманітних заходах та майстер-класах. В національному університеті навчальний процес доступно та розуміло доносять до кожного студента. Я задоволена, що маю шанс отримати вищу освіту в стінах одного з найстаріших вишів України.  

 

 

 

Демиденко Руслана,  магістр 21 м-тм групи 

  

Навчатися на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва - це вже гордість! Саме кафедра туризму та готельно-ресторанної справи надає студентам найрізноманітніші можливості для самореалізації. Це насамперед розвиток творчих і організаторських здібностей, можливість участі у  конкурсах, проектах та конференціях  як всеукраїнського, так і міжнародного рівня. Отримані при цьому знання та навички - це саме те, що хоче отримати сучасна молодь і за чим приходить до вищих навчальних закладів.

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи надзвичайно відповідальні і є професіоналами  своєї справи, що надають студентам необхідні в  майбутній професійній  діяльності знання, навички і досвід.

 Вони постійно шукають індивідуальні підходи до кожного студента і завжди допоможуть у вирішенні проблемних питань. Кафедру разом зі студентами загалом можна назвати однією дружною сім’єю.

Тож рекомендую  вступати до Уманського національного університету садівництва  за напрямом підготовки «Туризм»,  адже це Ваш шанс досягти успіху в житті!

 

 

Василенко Олена, випускниця 2018 р.

  

Навчання в університеті – це неймовірно цікаве та корисне заняття, а особливо, якщо ти навчаєшся на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи   Уманського національного університету садівництва. Тут працюють висококваліфіковані викладачі, серед яких: доктори та кандидати наук, доценти, які дають неоціненні знання, що студенти зможуть використати для подальшого життя, і я, як студентка, в цьому переконалась. Навчання викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, намагаються зробити якнайцікавішим та найпродуктивнішим.

За роки навчання я встигла побувати на різноманітних заходах, які організовували викладачі нашої кафедри, зокрема: майстерклас від кращих барістів міста Умані, які навчили нас правильно і смачно варити каву різними способами та розповіли нам історію кави.

Також ми були присутніми на зустрічах з представниками фірм, які пропонують стажування за кордоном: в Іспанії, Польщі, Туреччині, США, де студентам пропонують не тільки отримати великий досвід, вивчити мову, але і заробити кошти.

Отже, навчання може бути не тільки корисним, але й цікавим та пізнавальним.

 

Гарнага Станіслав, студент 11 м- гр групи

  

Я студент першого курсу магістратури спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". В процесі набуття нами майбутньої професії головним є кваліфікація викладачів та практична підготовка. Саме це вдало поєднується в моєму університеті. 
Крім теоретичного навчання, я маю змогу практично стажуватись як в Україні, так і в ряді країн Європи. Програми стажування підбираються особисто під кожного студента та на різний термін. По закінченню стажування я отримаю рекомендації закордонних роботодавців. Це вагома перевага при працевлаштуванні в провідні заклади готельно-ресторанного бізнесу.
Також під час закордонного стажування я маю змогу відвідувати тренінги, імплойшипи, практичні семінари. Кожний з них дає мені сертифікат, що значно підвищує мій професійно-кваліфікаційний рівень та якісно вирізняє мене серед інших спеціалістів. 
Також мені дуже подобається те, що під час навчання я можу відвідувати різні секції, відповідно до мого вподобання. 
Професійні майстер-класи, що проводяться на базі Уманського НУС з готельно-ресторанного бізнесу розвивають мене як спеціаліста. 

Я ще раз переконався, що вибір університету я зробив вірний!

 

 

Останні новини

Захист кваліфікаційних дипломних робіт магістра  освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»  зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Читати повністю

Захист кваліфікаційних дипломних робіт магістра освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

16 грудня 2019 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту Уманського НУС відбувся захист кваліфікаційних дипломних робіт освітнього рівня «магістр» освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання.

Читати повністю

Імбирне печиво – символ Нового рокуЧитати повністю

Імбирне печиво – символ Нового року

В студентів факультету менеджменту розпочався дуже відповідальний період – підведення підсумків навчання в I семестрі 2019/2020 навчального року. Проте це не завадило нам створити атмосферу свята в передень Святого Миколая та Нового року. А за рахунок чого це ще можна зробити, як не за ароматом імбирного печива. Імбирне печиво - це смак дитинства та радості, приємних сюрпризів від Святого Миколая, що вночі залишав під подушками дітям солодощі. Тому вони вірять у диво, звершуване святим Миколаєм і вчаться в святого бути милосердними. Святий Миколай опікується воїнами, водіями і тими, що подорожують, допомагає бідним у скруті; вважається покровителем дітей і студентів, моряків.

Читати повністю

Проведення I туру Всеукраїнської студентської олімпіади кафедрою туризму та готельно-ресторанної справиЧитати повністю

Проведення I туру Всеукраїнської студентської олімпіади кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи

З 20 листопада по 27 листопада 2019 р. на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи було проведено I тур Всеукраїнської студентської олімпіади з профільних навчальних дисциплін для студентів спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа».Захід відбувся відповідно доНаказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2019/2020н.р.» і Наказу ректора УНУС. Олімпіада проводиться щороку з метою підвищення якості підготовки фахівців, системного вдосконалення навчального процесу та активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів.

Читати повністю

Ознайомлення студентів з методикою проведення екскурсії в музеїЧитати повністю

Ознайомлення студентів з методикою проведення екскурсії в музеї

Відвідування екскурсій вже встигло стати органічною частиною молодіжної культури, а обізнаність із класичним та сучасним мистецтвом – була і лишається складовою різнобічного розвитку особистості. У світі, де все змінюється з невблаганною швидкістю, музей постає перед вимогою пильної діагностики духу нашого часу, його тенденцій та гострих проблем. А тому саме допитливий студентський погляд може бути тим інструментом, що віднаходить нові, актуальні смисли на місці хронічних стереотипів. Днями студенти спеціальності «Туризм» в рамках вивчення дисципліни «Організація екскурсійної діяльності» відвідали Уманську картинну галерею та змогли на власному досвіді відчути особливості методики проведення екскурсії в художньому музеї.

Читати повністю

Всі новини