Меню
Остання редакція: 28 вересня 2019

Відгуки студентів

Уманський Роман, магістр 11 м-тм групи

   

 Я навчаюсь на першому курсі магістратури в Уманському НУС за спеціальністю «Туризм». Навчальний процес є надзвичайно цікавим та насиченим, окрім традиційних пар, з нами проводять різноманітні тренінги, ділові ігри, відвідуємо туристичні агенції та виставки. Особисто для мене цікавим було відвідати 22 Міжнародний туристичний салон «Україна’2019» / UITM - Ukraine International Travel Market. Під час якого ми ознайомилися з широким асортиментом пропозицій, представлених на туристичному ринку.

На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи сучасні аудиторії та чудові викладачі, завжди допоможуть, підкажуть. Також, в університеті для студентів відбуваються презентації фільмів, вистави, концерти, конкурси, тематичні вечірки, що допомагає краще пізнати усіх студентів.

Я дуже радий, що вибрав для своєї освіти саме цей навчальний заклад та спеціальності 242 «Туризм».

 

 

Кулібаба Віолета, випуск 2018 р., освітній рівень "Магістр" 

  
Мене завжди приваблювала сфера гостинності. Тому коли постало питання про вибір спеціальності для отримання вищої освіти, мій вибір був єдиний - готельно-ресторанна справа. Моя сестра закінчила навчання на факультеті менеджменту в Уманському національному університеті садівництва  і завжди згадує роки навчання, як одні з найкращих. Доречі вона дуже гарно працевлаштувалась.Тому і я стала студенткою факультету менеджменту з омріяної спеціальності. Атмосфера навчального процесу мене захоплює, викладачі проводять цікаві лекції та практичні заняття, ми беремо участь у різноманітних заходах та майстер-класах. В національному університеті навчальний процес доступно та розуміло доносять до кожного студента. Я задоволена, що маю шанс отримати вищу освіту в стінах одного з найстаріших вишів України.  

 

 

 

Демиденко Руслана,  магістр 21 м-тм групи 

  

Навчатися на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва - це вже гордість! Саме кафедра туризму та готельно-ресторанної справи надає студентам найрізноманітніші можливості для самореалізації. Це насамперед розвиток творчих і організаторських здібностей, можливість участі у  конкурсах, проектах та конференціях  як всеукраїнського, так і міжнародного рівня. Отримані при цьому знання та навички - це саме те, що хоче отримати сучасна молодь і за чим приходить до вищих навчальних закладів.

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи надзвичайно відповідальні і є професіоналами  своєї справи, що надають студентам необхідні в  майбутній професійній  діяльності знання, навички і досвід.

 Вони постійно шукають індивідуальні підходи до кожного студента і завжди допоможуть у вирішенні проблемних питань. Кафедру разом зі студентами загалом можна назвати однією дружною сім’єю.

Тож рекомендую  вступати до Уманського національного університету садівництва  за напрямом підготовки «Туризм»,  адже це Ваш шанс досягти успіху в житті!

 

 

Василенко Олена, випускниця 2018 р.

  

Навчання в університеті – це неймовірно цікаве та корисне заняття, а особливо, якщо ти навчаєшся на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи   Уманського національного університету садівництва. Тут працюють висококваліфіковані викладачі, серед яких: доктори та кандидати наук, доценти, які дають неоціненні знання, що студенти зможуть використати для подальшого життя, і я, як студентка, в цьому переконалась. Навчання викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, намагаються зробити якнайцікавішим та найпродуктивнішим.

За роки навчання я встигла побувати на різноманітних заходах, які організовували викладачі нашої кафедри, зокрема: майстерклас від кращих барістів міста Умані, які навчили нас правильно і смачно варити каву різними способами та розповіли нам історію кави.

Також ми були присутніми на зустрічах з представниками фірм, які пропонують стажування за кордоном: в Іспанії, Польщі, Туреччині, США, де студентам пропонують не тільки отримати великий досвід, вивчити мову, але і заробити кошти.

Отже, навчання може бути не тільки корисним, але й цікавим та пізнавальним.

 

Гарнага Станіслав, студент 11 м- гр групи

  

Я студент першого курсу магістратури спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". В процесі набуття нами майбутньої професії головним є кваліфікація викладачів та практична підготовка. Саме це вдало поєднується в моєму університеті. 
Крім теоретичного навчання, я маю змогу практично стажуватись як в Україні, так і в ряді країн Європи. Програми стажування підбираються особисто під кожного студента та на різний термін. По закінченню стажування я отримаю рекомендації закордонних роботодавців. Це вагома перевага при працевлаштуванні в провідні заклади готельно-ресторанного бізнесу.
Також під час закордонного стажування я маю змогу відвідувати тренінги, імплойшипи, практичні семінари. Кожний з них дає мені сертифікат, що значно підвищує мій професійно-кваліфікаційний рівень та якісно вирізняє мене серед інших спеціалістів. 
Також мені дуже подобається те, що під час навчання я можу відвідувати різні секції, відповідно до мого вподобання. 
Професійні майстер-класи, що проводяться на базі Уманського НУС з готельно-ресторанного бізнесу розвивають мене як спеціаліста. 

Я ще раз переконався, що вибір університету я зробив вірний!

 

 

Останні новини

Вебінар «Видавнича недоброчесність та маніпуляції з наукометрією: прокачати Хірш і не втратити обличчя»Читати повністю

Вебінар «Видавнича недоброчесність та маніпуляції з наукометрією: прокачати Хірш і не втратити обличчя»

3 липня 2020 року відбувся вебінар«Видавнича недоброчесність та маніпуляції з наукометрією: прокачати Хірш і не втратити обличчя» з циклу вебінарів«Дослідницька доброчесність: цінності та виклики», у якому взяли участь викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС. Спікером вебінару виступив Тарас Лютий, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри електроніки, загальної та прикладної фізики Сумського державного університету.

Читати повністю

УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ  ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ В ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧІ «СИСТЕМА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ В НУВГП: ДОСВІД РОЗРОБКИ ТА ПРОВАДЖЕННЯ»Читати повністю

УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ В ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧІ «СИСТЕМА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ В НУВГП: ДОСВІД РОЗРОБКИ ТА ПРОВАДЖЕННЯ»

30 червня 2020 року на офіційній FB сторінці Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти відбулася онлайн-зустріч на актуальну, для викладачів ЗВО, тематику: «Система забезпечення якості вищої освіти в НУВГП: досвід розробки та провадження». Онлайн-зустріч проводилася керівником відділу якості освіти Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне), доцентом, к.т.н. Віктором Корбутяком.

Читати повністю

ПЕРЕМОГА У ІІ ТУРІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»Читати повністю

ПЕРЕМОГА У ІІ ТУРІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

За підсумками ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, який проводився на базі Одеської національної академії харчових технологій, галузевою конкурсною комісією зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» наукову роботу студенток Уманського НУС Лілії Онищук та Катерини Балашової було нагороджено Дипломом ІІ ступеня.

Читати повністю

Активісти наукового товариства викладачів, студентів, магістрантів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяла участь у вебінарі «Дослідницька доброчесність: цінності та виклики»Читати повністю

Активісти наукового товариства викладачів, студентів, магістрантів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяла участь у вебінарі «Дослідницька доброчесність: цінності та виклики»

Академічна культура дослідника в освітньому просторі – це основа сталого розвитку Уманського національного університету садівництва. Академічна доброчесність є невід’ємним елементом успішної науково-дослідницької діяльності, дотримання її принципів є питомою потребою кожного вченого, студента, який прагне до нових наукових результатів. Питанню академічної доброчесності на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи приділяється особлива увага. 24 червня 2020 р. кафедра туризму та готельно-ресторанної справи взяла участь у вебінарі «Дослідницька доброчесність: цінності та виклики». Вебінар відбувся за підтримки Посольства Нідерландів в рамках проєкту «Культура законності». Інформаційні партнери: Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, Міжнародний фонд досліджень освітньої політики, ГО «Інноваційний університет».

Читати повністю

Всі новини