Меню

ПРОГРАМА проведення акредитаційної експертизи

ПРОГРАМА проведення акредитаційної експертизи за спеціальністю «242 Туризм і рекреація» освітньої програми «Туризм» за другим рівнем вищої освіти 

ПРОГРАМА проведення акредитаційної експертизи за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанна» справа  за початковим рівнем (короткий цикл) вищої освіти

ПРОГРАМА проведення акредитаційної експертизи за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанна справа»  за першим рівнем (бакалавр) вищої освіти

ПРОГРАМА проведення акредитаційної експертизи за спеціальністю 242 «Туризм» освітньої програми «Туризм»  за першим рівнем (бакалавр) вищої освіти

Останні новини

ІІ Всеукраїнський освітній нетворкінг «Практико-орієнтована підготовка фахівців з галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та викликиЧитати повністю

ІІ Всеукраїнський освітній нетворкінг «Практико-орієнтована підготовка фахівців з галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та виклики

Представники академічної спільноти України, бізнес-структур та здобувачі вищої освіти зустрілися 8 листопада 2024 року в режимі онлайн на ІІ Всеукраїнському освітньому нетворкінгу «Практико-орієнтована підготовка фахівців з галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та виклики», на якому обговорили освітньо-професійні програми підготовки здобувачів першого та другого рівнів вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм та рекреація».

Читати повністю

Участь у XІII Міжнародній науково-практичній конференції «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу. Цифровізація та забезпечення якості вищої освіти для забезпечення рівного доступу до якісної вищої освіти»Читати повністю

Участь у XІII Міжнародній науково-практичній конференції «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу. Цифровізація та забезпечення якості вищої освіти для забезпечення рівного доступу до якісної вищої освіти»

У період 07 по 08 листопада 2024 року науково-педагогічний склад кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС взяли онлайн участь у XІII Міжнародній науково-практичній конференції «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу. Цифровізація та забезпечення якості вищої освіти для забезпечення рівного доступу до якісної вищої освіти».

Читати повністю

ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТІВ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИХ ПРОГРАМ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ З АКАДЕМІЧНОЮ СПІЛЬНОТОЮЧитати повністю

ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТІВ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИХ ПРОГРАМ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ З АКАДЕМІЧНОЮ СПІЛЬНОТОЮ

1 листопада 2024 року в рамках співпраці між університетами на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулося обговорення проєктів освітньо-професійних програм 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» всіх освітніх рівнів підготовки здобувачів вищої освіти, які реалізуються на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва та Львівського торговельно-економічного університету.

Читати повністю

Перший еногастрономічний саміт SLOW FOOD ODESA!Читати повністю

Перший еногастрономічний саміт SLOW FOOD ODESA!

1 листопада 2024 року студенти і викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь у першому еногастрономічному саміті SLOW FOOD ODESA!

Читати повністю

Всі новини