Меню

ПРОГРАМА проведення акредитаційної експертизи

ПРОГРАМА проведення акредитаційної експертизи за спеціальністю «242 Туризм і рекреація» освітньої програми «Туризм» за другим рівнем вищої освіти 

ПРОГРАМА проведення акредитаційної експертизи за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанна» справа  за початковим рівнем (короткий цикл) вищої освіти

ПРОГРАМА проведення акредитаційної експертизи за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанна справа»  за першим рівнем (бакалавр) вищої освіти

ПРОГРАМА проведення акредитаційної експертизи за спеціальністю 242 «Туризм» освітньої програми «Туризм»  за першим рівнем (бакалавр) вищої освіти

Останні новини

Підвищення рівня педагогічної майстерності – актуальна вимога часуЧитати повністю

Підвищення рівня педагогічної майстерності – актуальна вимога часу

З метою підвищення рівня викладацької майстерності, розширення власних практичних знань та відповідності вимогам сучасності, викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУ постійно слідкують за трендами й інноваціями у сфері освіти та науки. Зважаючи на вказане, к.е.н., доцент Раїса Кожухівська та к.е.н., доцент Олена Саковська, у період з 24 по 28 листопада 2025 р., пройшли курси підвищення кваліфікації за програмою «Наука✕ШІ: нова парадигма».

Читати повністю

Міжнародний семінар «Смартгостинність для підвищення ефективності готельного бізнесу»Читати повністю

Міжнародний семінар «Смартгостинність для підвищення ефективності готельного бізнесу»

2 грудня 2025 року здобувачі вищої освіти зі спеціальностей «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», «Туризм та рекреація» та науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету взяли участь у міжнародному семінарі «Смартгостинність для підвищення ефективності готельного бізнесу» на англійській мові, який став цінним ресурсом для здобувачів та викладачів, зацікавлених у поглибленні знань у сфері обслуговування.

Читати повністю

Неформальна освіта здобувачів другого (магістерського) рівня освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Читати повністю

Неформальна освіта здобувачів другого (магістерського) рівня освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»

Здобувач другого (магістерського) рівня освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Тетяна Трачук у рамках вивчення дисципліни «Сервісологія» успішно завершила два курси на провідній українській платформі неформальної освіти Prometheus, отримавши відповідні сертифікати.

Читати повністю

Міжнародний освітній нетворкінг «Практико-орієнтована підготовка фахівців галузі знань J «Транспорт та послуги»: реалії та виклики»Читати повністю

Міжнародний освітній нетворкінг «Практико-орієнтована підготовка фахівців галузі знань J «Транспорт та послуги»: реалії та виклики»

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету взяли активну участь у Міжнародному освітньому нетворкінгу «Практико-орієнтована підготовка фахівців галузі знань J “Транспорт та послуги”: реалії та виклики», який відбувся 27 листопада 2025 року в онлайн-форматі. Захід був організований кафедрою готельно-ресторанної справи та туризму економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Читати повністю

Всі новини