Розклад дзвінків
| 1 пара | 2 пара | 3 пара | 4 пара | 5 пара | 6 пара | 7 пара | 8 пара |
| 8.30-9.50 | 10.05-11.25 | 11.40-13.00 | 13.15-14.35 | 14.50-16.10 | 16.25 – 17.45 | 18.00 – 19.20 | 19.35 – 20.55 |

| 1 пара | 2 пара | 3 пара | 4 пара | 5 пара | 6 пара | 7 пара | 8 пара |
| 8.30-9.50 | 10.05-11.25 | 11.40-13.00 | 13.15-14.35 | 14.50-16.10 | 16.25 – 17.45 | 18.00 – 19.20 | 19.35 – 20.55 |

Читати повністюЗ метою підвищення рівня викладацької майстерності, розширення власних практичних знань та відповідності вимогам сучасності, викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУ постійно слідкують за трендами й інноваціями у сфері освіти та науки. Зважаючи на вказане, к.е.н., доцент Раїса Кожухівська та к.е.н., доцент Олена Саковська, у період з 24 по 28 листопада 2025 р., пройшли курси підвищення кваліфікації за програмою «Наука✕ШІ: нова парадигма».
Читати повністю2 грудня 2025 року здобувачі вищої освіти зі спеціальностей «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», «Туризм та рекреація» та науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету взяли участь у міжнародному семінарі «Смартгостинність для підвищення ефективності готельного бізнесу» на англійській мові, який став цінним ресурсом для здобувачів та викладачів, зацікавлених у поглибленні знань у сфері обслуговування.
Читати повністюЗдобувач другого (магістерського) рівня освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Тетяна Трачук у рамках вивчення дисципліни «Сервісологія» успішно завершила два курси на провідній українській платформі неформальної освіти Prometheus, отримавши відповідні сертифікати.
Читати повністюВикладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету взяли активну участь у Міжнародному освітньому нетворкінгу «Практико-орієнтована підготовка фахівців галузі знань J “Транспорт та послуги”: реалії та виклики», який відбувся 27 листопада 2025 року в онлайн-форматі. Захід був організований кафедрою готельно-ресторанної справи та туризму економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.