Меню

Розклад дзвінків

1 пара 2 пара 3 пара 4 пара 5 пара 6 пара 7 пара 8 пара
8.30-9.50 10.05-11.25 11.40-13.00 13.15-14.35 14.50-16.10 16.25 – 17.45 18.00 – 19.20 19.35 – 20.55

 

Останні новини

Участь у щорічній Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства»Читати повністю

Участь у щорічній Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства»

26 листопада 2025 року здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» і J3 «Туризм та рекреація», долучилися до участі в роботі щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Читати повністю

Викладачі кафедри  туризму та готельно-ресторанної справи  у ТОП-5 найкращих!Читати повністю

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи у ТОП-5 найкращих!

Відповідно до результатів рейтингової оцінки роботи науково-педагогічних працівників УНУ за 2024–2025 н.р., одразу троє викладачів нашої кафедри увійшли до ТОП-5 університету. Це ще раз підтверджує високий рівень професіоналізму, відданість справі та постійний розвиток нашої команди.

Читати повністю

Теорія зустрічає практику: студенти відвідали ресторан італо-американської кухні «Софія» та долучилися до практичного майстер-класу з приготування піциЧитати повністю

Теорія зустрічає практику: студенти відвідали ресторан італо-американської кухні «Софія» та долучилися до практичного майстер-класу з приготування піци

Здобувачі вищої освіти спеціальностей «Туризм та рекреація» та «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»Уманського національного університету відвідали ресторан італо-американської кухні «Софія» з метою ознайомлення з особливостями організації роботи сучасного закладу ресторанного господарства.

Читати повністю

До Дня пам’яті жертв ГолодоморівЧитати повністю

До Дня пам’яті жертв Голодоморів

20 листопада 2025 року Рада студентського самоврядування УНУ провела вечір пам’яті «Життя, що могли бути». Захід було присвячено Дню пам’яті жертв Голодоморів. Здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» і J3 «Туризм та рекреація», з повагою до минуло свого народу, розумінням його важливості у формуванні культурної й соціальної свідомості громадян та з метою розширення знань щодо історичної спадщини українського суспільства, відвідали даний захід.

Читати повністю

Всі новини