Меню

Академічна мобільність здобувачі другого рівня вищої освіти (магістр) ОПП Готельно-ресторанна справа спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

      У межах програми академічної мобільності між Уманським національним університетом садівництва та Львівським торговельно-економічним університетом здобувачами другого рівня вищої освіти (магістр) ОПП Готельно-ресторанна справа спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа при опануванні освітньої компоненти «Інноваційні технології в готельно-ресторанній справі» було здійснено вивчення теми «Розробка та реалізація інноваційного проєкту» загальним обсягом 14 академічних годин.

  

     Структура опрацювання теми передбачала:

  • участь у лекційному та практичному заняттях із використанням засобів відеозвʼязку - 4 академічні години:
  • виконання завдань самостійної роботи - 10 академічних годин.

       У ході навчання було отримано доступ до електронної сторінки курсу, успішно пройдено підсумкове тестування та підтверджено засвоєння матеріалу.

     У процесі опанування даної теми здобувачами було досліджено такі аспекти:

  • сутність інноваційного проєкту, його зміст та класифікацію;
  • етапи розроблення та реалізації інноваційного проекту;
  • джерела та механізми його фінансування.