Академічна мобільність здобувачі другого рівня вищої освіти (магістр) ОПП Готельно-ресторанна справа спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
У межах програми академічної мобільності між Уманським національним університетом садівництва та Львівським торговельно-економічним університетом здобувачами другого рівня вищої освіти (магістр) ОПП Готельно-ресторанна справа спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа при опануванні освітньої компоненти «Інноваційні технології в готельно-ресторанній справі» було здійснено вивчення теми «Розробка та реалізація інноваційного проєкту» загальним обсягом 14 академічних годин.
Структура опрацювання теми передбачала:
- участь у лекційному та практичному заняттях із використанням засобів відеозвʼязку - 4 академічні години:
- виконання завдань самостійної роботи - 10 академічних годин.
У ході навчання було отримано доступ до електронної сторінки курсу, успішно пройдено підсумкове тестування та підтверджено засвоєння матеріалу.
У процесі опанування даної теми здобувачами було досліджено такі аспекти:
- сутність інноваційного проєкту, його зміст та класифікацію;
- етапи розроблення та реалізації інноваційного проекту;
- джерела та механізми його фінансування.