Меню

Головна вечірка осені. Студентський бал-маскарад 2017

«Танець це життя…»

Айседора Дункан

 

Вже традиційно студентський актив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС проводить тематичні вечірки до Міжнародного дня студента. Цьогоріч відбулася грандіозна, романтична та весела вечірка «Студентський бал-маскарад 2017».

На бал-маскарад могли потрапити лише ті студенти, які мали запрошення у вигляді маски, не проігнорували рядок про дрес-код та були одягнуті в дусі свята. Завдяки казковим костюмам всі присутні на вечірці поринули в епоху величі, витонченості та краси, у світ гламуру світської тусовки, представники якої кокетливо прикривали погляд вишуканою маскою. 

 

Велику увагу організатори балу приділили декору зали. Відрізками оксамиту задрапірували стіни «бального залу», багато квітів, повітряні кульки, серпантин, конфетті створили романтичну та загадкову атмосферу. Незвичайні підвіски з квітів додали вечірці шарму, незвичайності та загадковості. А створені фотозони так і манили влаштувати фотосесію в маскарадних костюмах. Кожен учасник хотів мати в своєму альбомі пам’ятне фото з такого незвичайного вечора.

Основне правило вечора зводилося до того, що гості зобов'язані перебувати в гарному настрої, брати активну участь у всіх конкурсах, і обов'язково танцювати, танцювати і ще раз танцювати.

 

Відкрили бал 16 пар дебютантів. Якщо раніше це були хлопці та дівчата, які вперше виходили у світ, то цього разу це студенти та викладачі університету.

Головним танцем на балу був, звичайно, вальс. Усі, хто ще не навчився кружляти під ритм у три четверті могли взяти майстер-класи прямо на танцювальному паркеті і поринути у світ  вальсу.

Учасники балу-маскараду слухали елітарну музику того часу: Баха, Кореллі, Скарлатті, Вівальді, Фукса, Перселла. Вічні мелодії задавали тон вечірці, заохочували гостей увійти в образ, поспілкуватися на вічні теми і просто добре провести час.

Кульмінацією балу-маскараду стало обрання його короля та королеви. Ними стали доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Людмила Нещадим та студент 3 курсу Станіслав Гарнага. А далі – розрізання святкового торту, споглядання чудового феєрверку та вітання викладачів. Приємно, що наші студенти тягнуться до справжньої краси, гармонії, уміють зі смаком створити бальну атмосферу.

Студентський бал-маскарад став веселою, оригінальною та незабутньою подією, яка дозволила студентам хоч на один вечір стати тим, ким вони бувають тільки в своїх снах. Бал-маскарад став точкою перетину паралелей часу, в якій зустрічається минуле з сьогоденням, щоб відбулося гарне, яскраве майбутнє!

Земля кружляє у космічнім вальсі.
Вітри галактик – вічні скрипалі.
Гармонія крізь тугу дисонансів
Проносить ритми танцю по землі.
І не паркет, зачовганий до глянцю,
Не долівки, налиті до чобіт, -
Вже вся планета – п’єдестал для танцю,
Де сходять вальси з голубих орбіт. 

Дякуємо усім, хто прийшов і усім, хто веселився!