Меню

«Хлібна індустрія – 2025»: від зернини до хлібини!

      Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі спеціальностей «Туризм та рекреація», «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» взяли участь у Третьому національному форумі «Хлібна індустрія – 2025», що проходив в Уманському національному університеті. 

 

      Подія зібрала понад 220 учасників галузі: виробників хліба та борошна, ритейлерів, технологів, науковців і представників держави. Обговорювали ключові виклики та перспективи хлібопекарської індустрії: нові види борошна, автоматизацію процесів, маркетинг, упаковку, експорт і сталий розвиток. Крім того, говорили  про практичні аспекти модернізації млинарських підприємств, впровадження енергоефективних технологій і сучасних рішень для переробки зерна в умовах українського ринку.

 

     Цікавою була інсайт-сесія від  Lesaffre Ukraine , генерального партнеру форуму, присвячена  тому як оптимізувати процеси та задовольнити вимогливого споживача.

    Реальні продукти й рішення для оптимізації хлібного виробництва. В межах сесії говорили про: Чітке розуміння, як підвищити ефективність виробництва; Реальні  продукти і рішення, які працюють.

     Здобувачі та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи долучилися  до майстер-класу від компанії Uni Blend. Під час якого професійний кухар, поділився секретами і особливостями технологічного процесу приготування тіста для мафінів, використовуючи при приготуванні суміш та поліпшувач для хлібопекарського та кондитерського виробництва. Цікаво було спостерігати за технологічним процесом від замісу тіста, формування мафінів, випікання, і звичайно все завершилося смачною дегустацією. 

 

✅Два дні потужного контенту, нетворкінгу і технологій.

✅Майданчик, де зустрілися ринок: виробники, постачальники, науковці, рітейл і HoReCa.

✅Місце, де майбутнє галузі набуває форми — через діалог, досвід і рішення. 

Конференція  стала потужною аналітичною платформою, яка дала учасникам інструменти для ухвалення стратегічних рішень.