Меню

I етап Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи

I етап Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі

туризму та готельно-ресторанної справи

 25 лютого на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи на виконання Наказу Міністерства освіти і науки України від 27.11.2015р. №1247 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2015/2016 н. р.»  і Наказу ректора УНУС від 11.01.2016р. відбувся I етап Всеукраїнської студентської олімпіади з профільних навчальних дисциплін для напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».

Участь у Олімпіаді взяли 15 студентів напряму підготовки «Туризм» та 17 студентів напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа», що мали можливість, вирішуючи завдання різної форми складності, показати високу творчу, наукову та практичну підготовку, якої набули, навчаючись в університеті.

Рішенням голови комісії Людмили Транченко та членів: Любові Коваленко, Діани Нагернюк, Валентини Непочатенко, Світлани Тимчук визначалися переможці (перше місце) та призери: друге та третє місця. 

Результати олімпіади:

Переможці

І місце – Кулібаба Віолетта Павлівна (IІІ курс, напрям підготовки «Готельно-ресторанна справа»)

І місце – Поляніцька Анастасія Володимирівна ( IІІ курс, напрям підготовки «Туризм»)

Призери

ІІ місце – Огородник  Анастасія Віталіївна (IІІ курс, напрям підготовки «Готельно-ресторанна справа»)

ІІ місце – Карпович Ірина Петрівна ( IІІ курс, напрям підготовки «Туризм»)

 

ІІІ  місце – Оніщук Лілія Олегівна (I курс, напрям підготовки «Готельно-ресторанна справа»)

ІІІ  місце – Уманський Роман Михайлович (I курс, напрям підготовки «Туризм»)

 

В ході підготовки до олімпіад у студентів не лише формується творчий потенціал майбутнього фахівця і визначаються його наукові інтереси, але і розвиваються особистісні якості, необхідні для дослідницької діяльності: ерудиція, логічне і нестандартне мислення, цілеспрямованість, наполегливість в досягненні мети, ініціативність, відповідальність, вольові якості, адекватна самооцінка, самоконтроль, самоорганізованість (уміння планувати і організовувати самостійну роботу).

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи вітає переможців та призерів і оголошує подяку за участь та проявлену ерудицію всім учасникам олімпіади!