I етап Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи
I етап Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі
туризму та готельно-ресторанної справи
25 лютого на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи на виконання Наказу Міністерства освіти і науки України від 27.11.2015р. №1247 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2015/2016 н. р.» і Наказу ректора УНУС від 11.01.2016р. відбувся I етап Всеукраїнської студентської олімпіади з профільних навчальних дисциплін для напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».
Участь у Олімпіаді взяли 15 студентів напряму підготовки «Туризм» та 17 студентів напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа», що мали можливість, вирішуючи завдання різної форми складності, показати високу творчу, наукову та практичну підготовку, якої набули, навчаючись в університеті.
Рішенням голови комісії Людмили Транченко та членів: Любові Коваленко, Діани Нагернюк, Валентини Непочатенко, Світлани Тимчук визначалися переможці (перше місце) та призери: друге та третє місця.
Результати олімпіади:
Переможці
І місце – Кулібаба Віолетта Павлівна (IІІ курс, напрям підготовки «Готельно-ресторанна справа»)
І місце – Поляніцька Анастасія Володимирівна ( IІІ курс, напрям підготовки «Туризм»)
Призери
ІІ місце – Огородник Анастасія Віталіївна (IІІ курс, напрям підготовки «Готельно-ресторанна справа»)
ІІ місце – Карпович Ірина Петрівна ( IІІ курс, напрям підготовки «Туризм»)
ІІІ місце – Оніщук Лілія Олегівна (I курс, напрям підготовки «Готельно-ресторанна справа»)
ІІІ місце – Уманський Роман Михайлович (I курс, напрям підготовки «Туризм»)
В ході підготовки до олімпіад у студентів не лише формується творчий потенціал майбутнього фахівця і визначаються його наукові інтереси, але і розвиваються особистісні якості, необхідні для дослідницької діяльності: ерудиція, логічне і нестандартне мислення, цілеспрямованість, наполегливість в досягненні мети, ініціативність, відповідальність, вольові якості, адекватна самооцінка, самоконтроль, самоорганізованість (уміння планувати і організовувати самостійну роботу).
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи вітає переможців та призерів і оголошує подяку за участь та проявлену ерудицію всім учасникам олімпіади!