Меню

I етап Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи

           З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці, активізації науково-дослідної роботи студентів університету та згідно з Положенням про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2021/2022 навчальному році 19 жовтня 2021 р. на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи відбувся I етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Рекреалогія» і спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».

            Участь у олімпіаді взяли 24 студенти спеціальності «Туризм» та 28 студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа», що мали можливість, вирішуючи завдання різної форми складності, показати високу творчу, наукову та практичну підготовку, якої набули, навчаючись в університеті.

            Завдання на олімпіаді охоплювали два тури: перший – теоретичні тести, другий – практичне завдання. Все це потребувало високих теоретичних, практичних знань та вмінь. 

 

         Рішенням голови комісії зі спеціальності «Туризм» та навчальної дисципліни «Рекреалогія» Людмили Транченко та членів: Раїси Кожухівської, Олени Саковської, Світлани Тимчук визначалися переможці (перше місце) та призери: друге та третє місця. 

Результати олімпіади:

другий (магістерський) рівень вищої освіти спеціальності «Туризм»:

І місце – Лагутіна Олександра, студентка 11м-тм

ІІ місце – Слєпоконь Анастасія, студентка 11м-тм

ІІІ  місце – Дідкевич Ольга, студентка 11м-тм

перший (бакалаврський) рівень вищої освіти спеціальності «Туризм»:

І місце – Нижник Софія, студентка 41-тм

ІІ місце – Баранова Анна, студентка 31-тм

ІІІ  місце – Мурзак Сніжана, студентка 21-тм

 з навчальної дисципліни «Рекреалогія»:

І місце – Клименко Анастасія, студентка 31-тм

ІІ місце – Загирняк Яна, студентка 31-тм

ІІІ  місце – Будняк Марія, студентка 31-тм

        Рішенням голови комісії зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Людмили Транченко та членів: Любові Коваленко, Діани Нагернюк, Наталії Терещук визначалися переможці (перше місце) та призери: друге та третє місця. 

Результати олімпіади:

другий (магістерський) рівень вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»:

І місце – Цанга Анна, студентка 11м-гр

ІІ місце – Жевердан Вероніка, студентка 11м-гр

ІІІ  місце – Магазій Аніта, студентка 11м-гр

перший (бакалаврський) рівень вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»:

І місце – Сереветна Катерина, студентка 41-гр

ІІ місце – Большакова Ізабелла, студентка 31-гр

ІІІ  місце – Притуляк Олександра, студентка 21-гр

         В ході підготовки до олімпіад у студентів не лише формується творчий потенціал майбутнього фахівця і визначаються його наукові інтереси, але і розвиваються особистісні якості, необхідні для дослідницької діяльності: ерудиція, логічне і нестандартне мислення, цілеспрямованість, наполегливість в досягненні мети, ініціативність, відповідальність, вольові якості, адекватна самооцінка, самоконтроль, самоорганізованість (уміння планувати і організовувати самостійну роботу).

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи вітає переможців та призерів і оголошує подяку за участь та проявлену ерудицію всім учасникам олімпіади!

 

Олена Саковська, к.е.н., доцент кафедри туризму

та готельно-ресторанної справи