Меню

I тур Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи

30 листопада 2017 р. на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи на виконання Наказу Міністерства освіти і науки України та Наказу ректора УНУС від 24.10.2017 р. №01- 05/432 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017/2018 навчальному році» відбувся I тур Всеукраїнської студентської олімпіади з профільних навчальних дисциплін для напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».

Участь у олімпіаді взяли 14 студентів напряму підготовки «Туризм» та 20 студентів напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа», що мали можливість, вирішуючи завдання різної форми складності, показати високу творчу, наукову та практичну підготовку, якої набули, навчаючись в університеті.

Завдання на олімпіаді охоплювали два тури: перший – теоретичні тести, другий – практичне завдання. Все це потребувало високих теоретичних, практичних знань та вмінь. 

 Рішенням голови комісії Людмили Транченко та членів: Любові Коваленко, Раїси Кожухівської, Людмили Нещадим визначалися переможці (перше місце) та призери: друге та третє місця. 

Результати олімпіади:

Переможці (освітній рівень «Магістр»):

І місце – Лебідь Дар”я (11 м-гр група, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»)

І місце – Поляніцька Анастасія (11 м-тм, спеціальність «Туризм»)

Призери

ІІ місце – Моспан Юлія (11 м-гр група, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»)

ІІ місце – Царинна Анна (11 м-тм група, спеціальність «Туризм»)

ІІІ  місце – Панасевич Ольга (11 м-гр група, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»)

ІІІ  місце – Приземний Олександр (11 м-тм група, спеціальність «Туризм»)

 

 Переможці (освітній рівень «Бакалавр»):

І місце – Сочінська Марія (41-гр група, напрям підготовки «Готельно-ресторанна справа»)

І місце – Демиденко Руслана (41-тм група, напрям підготовки «Туризм»)

Призери

ІІ місце – Протосавіцька Єлизавета (21к-гр група, напрям підготовки «Готельно-ресторанна справа»)

ІІ місце – Ковбасюк Юлія (41- тм група, напрям підготовки «Туризм»)

ІІІ  місце – Гарнага Станіслав (31-гр група, напрям підготовки «Готельно-ресторанна справа»)

ІІІ  місце – Ніколаєнко Антоніна (31-тм група, напрям підготовки «Туризм»)

В ході підготовки до олімпіад у студентів не лише формується творчий потенціал майбутнього фахівця і визначаються його наукові інтереси, але і розвиваються особистісні якості, необхідні для дослідницької діяльності: ерудиція, логічне і нестандартне мислення, цілеспрямованість, наполегливість в досягненні мети, ініціативність, відповідальність, вольові якості, адекватна самооцінка, самоконтроль, самоорганізованість (уміння планувати і організовувати самостійну роботу).

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи вітає переможців та призерів і оголошує подяку за участь та проявлену ерудицію всім учасникам олімпіади!