I тур Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи
22 листопада 2018 р. на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи на виконання Наказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 н. р.» і Наказу ректора УНУС відбувся I тур Всеукраїнської студентської олімпіади з профільних навчальних дисциплін для студентів спеціальностей 242 «Туризм» та 241 "Готельно-ресторанна справа".
Участь у Олімпіаді взяли 15 студентів спеціальності «Туризм» та 11 студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа», що мали можливість, вирішуючи завдання різної форми складності (теоретична частина – тестування, практична – розв’язування ситуаційних завдань), показати високу творчу, наукову та практичну підготовку, якої набули, під час навчання в університеті.
Рішенням голови комісії Людмили Транченко та членів: Любові Коваленко, Діани Нагернюк, Наталії Парубок, Світлани Тимчук, Раїси Кожухівської, Людмили Нещадим визначалися переможці (перше місце) та призери: друге та третє місця.
Результати олімпіади:
Переможці за освітнім рівнем «Магістр»
І місце – Сочінська Марія (I курс, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»)
І місце – Теплякова Оксана ( I курс, спеціальність «Туризм»)
Призери
ІІ місце – Протосавіцька Єлизавета (І курс, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»)
ІІ місце – Капелюшний Вадим ( I курс, спеціальність «Туризм»)
ІІІ місце – Демиденко Руслана (I курс, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»)
ІІІ місце – Савинецький Андрій (I курс, спеціальність «Туризм»)
Переможці за освітнім рівнем «Бакалавр»
І місце – Кривенко Альона (III курс, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»)
І місце – Сьомін Андрій ( IV курс, спеціальність «Туризм»)
Призери
ІІ місце – Мазура Ірина (IV курс, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»)
ІІ місце – Стоколяс Юлія (IV курс, спеціальність «Туризм»)
ІІІ місце – Савіна Марина (IV курс, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»)
ІІІ місце – Дроботяк Дар’я (III курс, спеціальність «Туризм»).
В ході підготовки до олімпіад у студентів не лише формується творчий потенціал майбутнього фахівця і визначаються його наукові інтереси, але і розвиваються особистісні якості, необхідні для дослідницької діяльності: ерудиція, логічне і нестандартне мислення, цілеспрямованість, наполегливість в досягненні мети, ініціативність, відповідальність, вольові якості, адекватна самооцінка, самоконтроль, самоорганізованість (уміння планувати і організовувати самостійну роботу).
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи вітає переможців та призерів і оголошує подяку за участь та проявлену ерудицію всім учасникам олімпіади!
Любов Коваленко, доцент кафедри
туризму та готельно-ресторанної справи