Меню

Захоплюючий рік студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Починалось все з історії. А далі туристично розважались в рамках святкування тижня туризму в Уманському національному університеті садівництва.

Проходили туристичний квест «Подорожуємо країнами світу» і змагались у конкурсі візитівок академічних груп, інтелектуально розважались мандруючи Україною та подорожували  до «Wonder Hippotherapi» та «Fantasy Land» де насолодилися неймовірним розмаїттям нашої планети і красою світу, в якому ми живемо, перевірили на собі важливість і користь доступного туризму для суспільства. І у фіналі святкування тижня туризму об’єднались під гаслом «У здоровому тілі – здоровий дух» та відсвяткували Міжнародний день туризму.

  

Простажувавшись за кордоном зустрічались з представниками фірми PROFITEAM  та дізнались про нові можливості стажування у Німеччині, а також з комерційним директором ТОВ «Каліпсо Тур ЮА» Наталією Штимак, яка розповіла про нові програми стажування у Туреччині.

У переддень Дня міста в Уманській картинній галереї брали участь у презентації виставки робіт української та грузинських художників «Грузія – дар Божий», яка є спільним україно-грузинським мистецьким проектом.

  

Розробили та апробували екскурсійні маршрути «Шевченківськими стежками», «Київ – стародавня столиця Київської Русі»  та традиційно з’їздили на Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH.  Було цікаво!!!

Не забули і про наукову роботу. Провели дискусії з актуальних досліджень на секційному засіданні VII Всеукраїнської науково-практичної конференції «Менеджмент XXI століття: проблеми і перспективи», провели Всеукраїнську науково-практичну Інтернет-конференцію «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку».

  

Міжнародний день студента відсвяткували на головній вечірці осені «Студентський бал-маскарад». Незабутні спогади!!!

Взявши участь у I турі Всеукраїнської студентської олімпіади з профільних навчальних дисциплін зі спеціальностей  «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» знову зустрічались з представниками «Calypso tour UA» та «Kilit Global Tоurizm». Мали можливість порівняти умови проходження за кордонного стажування у Туреччині.

Взяли активну участь у «Кузні кадрів», яка була організована Виконавчим комітетом Уманської міської ради, де студенти спеціальностей  «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» цікаво та корисно для себе провели день. Та були відзначені міським головою Олександром Цебрієм.

  

Перемогли на Чемпіонаті Черкаської області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 15 років і дорослих, чемпіонаті міста з шахів серед молоді.

Поділились результатами проходження закордонного стажування на круїзному лайнері «INDEPENDENCE OF THE SEAS» компанії «Royal Caribbean international» та у «Hotel Arka Vedical Spa»**** в місті Колобжег Республіка Польща і чудово простажувались у Болгарії. За результатами проходження стажування отримали сертифікати міжнародного зразка.

  

Вперше взяли участь міському етапі Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді.  На конкурс було надіслано три роботи студентів 4 курсу спеціальності 242 «Туризм».

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи  цілий рік плідно працювали і презентували власні наукові розробки, які були виданні за кордоном.

  

І знову розважались цілий тиждень на Student Fest HoReCa – 2018. Програма Student Fest HoReCa – 2018 насичена різноманітними конкурсами, батлами, мастер-класами, інтерактивними іграми, квестами та новими зустрічами. Розпочали все з флешмобу «Професія твоєї мрії», а далі інтелектуально розважались під час гри «Ресторатор» та «Готель твоєї мрії».

  

Взяли участь у коуч програмі «Здорове харчування молоді». Відправилися в захоплюючу і цікаву подорож навколо світу смачними кулінарними маршрутами та відкрили для себе аромати і традиції різноманітних кухонь світу. Просто на площі університету був організований міні-фестиваль «Кухні народів світу», де кожна група студентів представляла традиційні страви певної країни та занурювала відвідувачів в атмосферу культури та традицій. Позмагались у студентському квесті «Гастро-тур» по закладах ресторанної справи м. Умань.

  

Провели Всеукраїнську наукову студентську конференцію присвячену 215-річчю від дня народження О.Д. Нордмана - першого директора Головного училища садівництва, почесного члена-кореспондента Паризької академії наук.

Відвідали майстер-клас від ресторану «Пан Кабан» та «Бурітос» м. Умань. Було смачно та незабутньо!!!

  

В рамках Student Fest HoReCa змагались у конкурсі «The Young Bartender». Юні знавці барної справи показали високий рівень знань!

Змагались на кулінарному батлі «Красиво.Креативно.Смачно» де запрошені гості провели майстер-клас з приготування класичних коктейлів. 

І як годиться, завершили святкування на студентській вечірці «Зустріч кращих мультяшних героїв всіх часів» Disney Party.

  

З метою формування покоління молодих науковців та практиків у туристичній сфері, сприяння розвитку і реалізації здібностей, активізації науково-практичних знань студенти спеціальностей туризм і готельно-ресторанна справа Уманського національного університету садівництва відвідали Перший туристичний форум Умані. Взяли участь у спільному Всеукраїнському проекті Національної організації скаутів України та Міністерства освіти та науки України «Більше скаутингу дітям».

  

Насичений навчальний рік для нас відбувся! Чекаємо на поповнення нашої дружньої родини!

З нами пізнавально, весело та позитивно!!!