Меню

Коуч «Здорове харчування молоді»

 

В рамках проведення університетського студентського фестивалю Student fest «HoReCa-2018» активом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту 23.04.2018 р. було проведено коуч програму «Здорове харчування молоді».

У заході взяли участь студенти 11 гр групи першого курсу спеціальності  «Готельно-ресторанна справа». Програма коучу розпочалась із оглядової презентації з основ здорового харчування. Студентка Оксана Козір ознайомила присутніх з базовими правилами поєднання різних продуктів у раціоні людини. А також роз’яснила вплив харчування на життя молодої людини.

Бажаючі прийняти участь у коучі були поділені на команди по двоє осіб. Основними завданнями для команд були:

  1. Обрати страви, які на їх думку відповідають поняттю «Здорове харчування». 20% раціону мали складати овочі.
    1. Розписати склад обраних страв у грамах та мілілітрах в розрізі складників
    2. Здійснити підрахунок складників за категоріями: білкові продукти, овочі, фрукти, злакові та заповнити схему «Тарілки здорового харчування».

Під час проведення коуч програми всі присутні отримали масу позитивних емоцій, а також почули ґрунтовні роз’яснення, щодо незначних помилок допущених ними.