Меню

Краща студентська вечірка Gangster Chicago Рarty- 2016

Учасники студентської вечірки Gangster Chicago Рarty- 2016

В Уманському національному університеті садівництва 22 листопада відбулася студентська вечірка Gangster Chicago Рarty – 2016. Організатором даного заходу виступив студентський актив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи.

Перепусткою на свято було дотримання dress code, без якого потрапити на вечірку було неможливо. Біля входу гостей зустрічав студент, у костюмі охоронця  гангстера. Він був в піжонському смугастому костюмі моди 20-30 -х років і чорному капелюсі. У тих хто прибув на вечірку перевіряв пароль та проводив обшук. Далі гості, які пройшли контроль, мали змогу сфотографуватися на фото стенді.

  

На вечірку завітали авторитетні гангстери та чарівні леді. Гангстери бути одягнені в строгі костюми в смужку, сорочки з краватками, підтяжки, чорні капелюхи, доповнювали образ сигари, пістолети та автомати Томсона.

Чарівні леді з’явилися на вечірці у шовкових сукнях, з ретро зачісками, хутряними накидками та боа на плечах. І звичайно кращі друзі дівчат – діаманти.

Атмосферу створювала музика 30-х років: джаз, чарльстон і свінг, нещадні гангстери та запах в повітрі величезних грошей. Стіни залу прикрашали старі фотографії Чикаго і Нью-Йорка. Всі гості могли ознайомитися зі свіжим номером газети «Gangsters 'news». У кутку залу було розміщене нелегальне казино і всі бажаючі змогли спробувати удачу.

Розпочалася вечірка з віртуозної гри на саксофоні чарівної леді Вікторії яка занурила всіх в романтичну атмосферу.

    

Коли всі студенти зайшли в зал, розпочалися цікаві конкурси, танцювальні марафони та джазові імпровізації. Під звуки класичного джазу, самі темпераментні учасники отримали призи та було обрану кращу танцювальну пару. Все це дало можливість зануритись в атмосферу 30-х років і відчути себе в ролі авторитетних гангстерів.

Вечірка забезпечила чудовий відпочинок, викид адреналіну і масу позитивних емоцій не на один місяць вперед.

Дякуємо усім, хто прийшов і усім, хто веселився!