Меню

Круглий стіл на тему «Гарбуз як національна ідентичність української національної кухні»

         4 листопада 2022 року кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Уманського національного університету садівництва взяла активну участь у
проведені круглого столу з нагоди кулінарної виставки-презентації,
присвяченій IX Благодійному фестивалю-ярмарку «Свято гарбуза» на тему:
«Гарбуз як національна ідентичність української національної кухні» на базі
Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.

  


         Під час заходу стейкголдери, ресторатори, шеф-кухарі, бармени,
викладачі та здобувачі вищої освіти мали можливість популяризувати
українську кухню, дослідити стан впровадження страв, приготовлених з
гарбуза у осіннє меню закладів ресторанного бізнесу.
        Під час проведення круглого столу в режимі онлайн було прослухано
відеозвернення від менеджерів U.M.C. Італії, які побажали плідної роботи
кулінарному фестивалю «Свято гарбуза» та найшвидшої перемоги Україні.
        Студенти 11 к-гр групи та викладачі кафедри туризму та готельно-
ресторанної справи Уманського національного університету взяли активну
участь у проведені даного круглого столу. Подяками від організаторів були
відзначені завідувач кафедри Людмила Транченко, доцент Наталія Терещук
та здобувачі вищої освіти: Бичков Микита, Олеся Явіц-Маліновська та
Соколовський Тимур.
         Викладачі та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної
справи Уманського НУС вдячні організаторам за проведений захід.
Сподіваємося на майбутню спільну співпрацю у мирній та незалежній
Україні!

Наталія Терещук, к.е.н., доцент кафедри туризму
та готельно-ресторанної справи